Palmiros horoskopas šeštadieniui, lapkričio 11 d.

Savaitgalis bus ramesnis, jei liksite ramūs bei nuosekliems, taikūs. Linkę viskuo nauju žavėtis, nepaisyti autoritetų ar vyraujančių visuomeninių nuostatų, taip pat nesilaikantys duoto žodžio ar labai patiklūs žmonės gali sulaukti nemalonumų.

Šeštadienis – įtemptas, konfliktinis. Tai sunkus laikas nervingiems, besiblaškantiems, impulsyviems asmenims, linkusiems veltis į kovą, mėgstantiems kažką keisti (net jei tam nėra jokios prasmės). Netikėtumų pakaks, tad geriau mažiau planuoti – verta pasiruošti ir nelauktam manevrui. Pats nepalankiausias metas, kai itin reikėtų būti atidiems kelyje, dirbant su aštriais įrankiais, degiomis sprogiomis medžiagomis ar elektra – iki 18 val. 10 min. Šis laikas bus nepalankus nei bičiuliškiems susibūrimams, nei romantiškiems pasimatymams, nei šventimams. Stenkitės likti pakantūs bei geranoriški. Nebūkite patiklūs su mažai pažįstamais žmonėmis. Iš penktadienio į šeštadienį sapnai pranašiški, jei buvo tikroviški. Juos reikėtų suprasti tiesiogiai, gali pildytis ilgą laiką. Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų piniginė, rankinė – visa tai susiję su galimais nuostoliais, jei durys neatsirakintų – jūsų paslaptis gali paaiškėti, raktus pamesti – prarasti artimą žmogų, jei ryte kas ant galvos užkristų – tuščiai diena prabėgs, išėjus iš namų sutikti žmogų su tuščiais kibirais – artimiausiu laiku susidursite su kliūtimis, išbandymais. Geras ženklas: rasti žiedą, ypač su akmeniu – įgysite naudingų partnerių veiklai, išėjus iš namų sutikti žmogų pilnais kibirais ar nešuliais – skalsa namuose, reikalų pagerėjimas jūsų darbe, netyčia išvysti laužą – apsaugos įgijimas, netikėtai gauti (arba rasti) pinigus – visą mėnesį lydės sėkmė reikaluose, pelnas. Palankios spalvos – balta, auksinė, purpurinė.

Avinas (03 21–04 20). Įtemptas metas – nebus lengva išsaugoti savitvardą, likti diplomatiškiems, tolerantiškiems. Galimi nuostoliai, netektys, nusivylimai. Nesiimkite nieko kategoriškai spręsti, laukite.

Jautis (04 21–05 20). Problemos dėl sveikų santykių šeimoje taps itin aktualios. O pradėkite nuo smulkmenų (tarkim, nuo dėmesio ženklų mažiesiems) bei nuo tvarkos namuose.

Dvyniai (05 21–06 21). Šeštadienį lyg ir gerai jausitės, palankiai klostysis aplinkybės, bet dėl kažkokios smulkmenos viskas gali imti ir subyrėti. Saugokite gerus santykius su savo pora, taip pat savo sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite su šeima, – nepatartina niekur vykti. Labiau pasaugokite vaikus, būkite atidesni tėvų sveikatai.

Liūtas (07 23–08 22). Neverta kur nors vykti, svečiuotis, bendravimo irgi reikėtų vengti. Dažniau patylėkite, venkite įrodinėti savo teisybę. Pasisaugokite liežuvautojų bei vagių.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite kuklesni bei taupesni – neišlaidaukite bei nesiaiškinkite dėl šeimos išlaidų. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Būkite atlaidesni, kantresni bendraudami su sutuoktiniu, su vaikais, mylimu žmogumi, mat jūsų reakcija gali būti agresyvesnė nei įprasta – nepasiduokite impulsui. 

Skorpionas (10 24–11 22). Nepalankios dienos, ypač tiems, kieno gimtadienis išpuola sekmadienį. Kad ir kas nutiktų, nepasiduokite šiomis dienomis emocijoms, saugokite sveikatą, taupykite jėgas. 

Šaulys (11 23–12 21). Šeštadienio optimizmas gana apgaulingas – mažiau vilkitės, mažiau planuokite (jūsų planai gali netikėtai sugriūti), elkitės taip, kad nereikėtų rizikuoti sveikata, turtu. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite itin atidūs savo tėvams, švelnesni vaikams, sutuoktiniui. Venkite kategoriškų sprendimų. 

Vandenis (01 20–02 18). Deja, šios dienos gali išbalansuoti santykius su artimaisiais bei išryškinti silpniausias vietas karjeroje. 

Žuvys (02 19–03 20). Nereikėtų abejoti savo ankstesniais įsitikinimais – naujų tiesų neieškokite. Kritiškiau vertinkite asmenis, bandančius pakeisti jūsų nuomonę, įpiršti savo tiesas, ypač jei jie užsieniečiai. 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą