Horoskopas penktadieniui, gruodžio 1 d.

Avinas Daug norų, tikslų ir pradėtų darbų. Laukia nelengvi debatai su partneriais bei konkurentais. Tiksliai apibrėžkite įsipareigojimų ribas. Netgi vakare mintyse tęsite dieną pradėtus ginčus ir ilgai negalėsite atsipalaiduoti. Tik nesipykite su artimaisiais.

Jautis Tikėtina, kad užgrius finansinės problemos, ypač jei ilgą laiką leidote joms kauptis ir nesiėmėte jokių priemonių, laiku nevykdėte įsipareigojimų. Neapsimeskite stručiu - savaime niekas neišsispręs. Derėkitės, ieškokite sprendimo.

Dvyniai Aktyvi diena intelektine prasme. Galbūt jums itin rūpės mokslinė ar publicistinė veikla, o gal tiesiog aktyviai politikuosite, diskutuosite realiai bei internete. Galima kelionė, pokalbis su įtakingu asmeniu, užsieniečiu.

Vėžys Padaugės įtampos darbe, gali sklandyti kalbos apie tolimą komandiruotę, kitas pareigas, reformas, piktnaudžiavimus tarnyba, galimus sunkumus, papildomas investicijas. Derėtų užsiimti sveikatos profilaktika, atsikratyti kenksmingų įpročių.

Liūtas Sieksite artimesnio kontakto su žmonėmis, kuriems esate neabejingi arba kurie gali būti jums reikalingi, tačiau kintančios aplinkybės savaip koreguos planus. Netrukus gali pasirodyti, kad iš didelių pažadų nedaug naudos.

Mergelė Šiandien pravartu verčiau stebėti ir tylėti nei skubėti veikti ir atvirauti. Atidžiau darbuokitės, kad nepadarytumėte apmaudžių klaidų. Pavojinga siekti naudos iš nelegalios veiklos, slaptų sandėrių. Tai gali iškilti į paviršių.

Svarstyklės Tikėtina šiokia tokia sumaištis profesinėje, verslo srityje ir netgi asmeniniuose santykiuose. Venkite per didelio godumo ir tuščiagarbiškų ambicijų. Jos gali sprogti lyg muilo burbulas, konkurentams sukeldamos juoką.

Skorpionas Gali kilti minčių, susijusių su būsto, žemės sklypo pirkimu, pardavimu, keitimu ar pan. Jeigu įprastinės finansinės įplaukos nepatenkina jūsų poreikių, ieškosite galimybių daugiau užsidirbti arba palankiai pasiskolinti. Gali būti naujienų.

Šaulys Nusimato kelionė darbo ar mokymosi tikslu, arba jau aptarinėsite kelioninius įspūdžius su artimos aplinkos žmonėmis. Mėginsite numatyti galimas perspektyvas, jei dabar sudarytumėte siūlomą sutartį ar pradėtumėte naują veiklą.

Ožiaragis Ši diena bus nelengva ta prasme, kad norėsis atsidėti namų ūkiui, šeimai, o tuo tarpu gali padaugėti darbo tarnyboje. Nepraraskite optimizmo ir neliekite pykčio ant aplinkinių, ypač jei tai reiklūs klientai ar kolegos. Saugokite savo reputaciją.

Vandenis Šiandien labiau parūps su šou verslu, kūryba susiję reikalai. Jei vakare tikitės kažko įspūdingo, smagaus, galite šiek tiek nusivilti. Galbūt taip įvyks dėl neišpildyto pažado, kažkieno keliamos konkurencijos darbo ar meilės reikaluose.

Žuvys Šiandien savo energiją panaudokite praktiškiems tikslams - susikaupusiems darbams nudirbti, dalykiniams dokumentams peržiūrėti ir susitvarkyti. Pravartu pasirūpinti namų ir technikos saugumu. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą