Horoskopas penktadieniui, vasario 23 d.

Avinas Galite rimtai apsigauti vertindami dabartinius savo tikslus ir jau esamus nuopelnus, mylimo žmogaus jausmus. Labiau atsižvelkite į sutuoktinio keliamus reikalavimus. Būkite atsargesni su modernia technika, taip pat vairuodami.

Jautis Galimi nesutarimai su kolegomis – nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu. Ši diena tinkama kasdieniams darbams nuveikti, tačiau būtinas kruopštumas ir nuoseklumas. Būkite itin atidūs savo veiklos kokybei. Galimi buitinės technikos gedimai.

Dvyniai Neskubėkite nei įtarinėti, nei pasitikėti – laikas parodys, kas teisus, doras, sąžiningas, o kas – ne. Mokėkite negirdėti negerų atsiliepimų apie sutuoktinį.

Vėžys Labai nepasikliaukite žadėta pagalba. Atsispirkite pagundai ginčytis su sutuoktiniu, artimaisiais, kaimynais – galite susipykti.

Liūtas Nors ši diena gana sėkminga, atsitiktinumas gali sugadinti ne tik nuotaiką, bet ir ketinimus. Tad pasistenkite ne tik iš anksto viską apskaičiuoti, gauti reikiamą informaciją, dokumentus, pinigus, bet ir svarbiam reikalui skirti daugiau laiko.

Mergelė Nesinervinkite dėl kieno nors sėkmės ar savo pralaimėjimų – nepavydėkite, nemenkinkite savo kolegų, juolab konkurentų, partnerių, sutuoktinio laimėjimų. Ne pats geriausias laikas vyresniems už save žmonėms siūlyti savo sumanymus.

Svarstyklės Būtina vengti avantiūrų ir atsakingiau atlikti užduotis, juolab niekam jų nepatikėti. Jūsų sąžiningumas, mokėjimas laikytis žodžio gali būti patikrintas partnerių, sutuoktinio.

Skorpionas Trūks jėgų ir gero ūpo, bus sunku susikaupti. Iš tiesų viskas geriau, tačiau būsite linkę susiklosčiusią situaciją vertinti pesimistiškai. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, vagysčių tikimybė, tad būkite atsargūs.

Šaulys Nereikėtų pasikliauti ne tik kitų žodžiais, bet ir savo pirmu įspūdžiu bei intuicija. Būkite itin atidūs dirbdami, tardamiesi – šios dienos klaidos gali pakenkti jūsų geram vardui ir karjerai. Venkite ginčų.

Ožiaragis Erzins kvailos kalbos, laiką gaišins tušti ginčai – vargu ar pavyks pasiekti užsibrėžtą tikslą. Verta spręsti finansines problemas. Nepasikliaukite tik vienu variantu, jei būtent šiandien reikia gauti pinigų: gali pasikeisti žmonių, su kuriais tarėtės dėl būsimos pagalbos, nuomonė, planai.

Vandenis Turėkite savo nuomonę. Dėl esminių dalykų būsite teisūs, tačiau galite suklupti spręsdami kasdieniškus klausimus. Mažiau ginčykitės su kolegomis ir būkite atidesni gautoms pastaboms, užuominoms.

Žuvys Daug neplanuokite: reikalai strigs dėl nepaaiškinamų priežasčių ir jūsų pačių neatidumo, nepunktualumo. Netikėti namų rūpesčiai gali jus išmušti iš vėžių. Gresia nemalonus pokalbis, pasistenkite jį atidėti.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą