Horoskopas sekmadieniui, kovo 31 d.

Avinas Nepasikliaukite intuicija, pirmu įspūdžiu, pirma į galvą šovusia mintimi – viskas gali išeiti atvirkščiai. Ir nesistebėkite, jei patirsite, kad artimieji jūsų nesupranta – jei jie ir padės, ne taip, kaip jums norėtųsi.

Jautis Įdomi diena, tik per daug nenorėkite. Nesiimkite daug darbų, ypač skubių – laiku nespėsite. Būkite atsargesni su žmonėmis iš toli.

Dvyniai Nesiimkite tvarkyti svarbių reikalų. Būkite apdairūs veikloje – galite susikompromituoti. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais.

Vėžys Gana sėkminga diena, jei vengsite piktintis savo vaikų ir draugų arba mylimo žmogaus elgesiu. Jei esate susipykę su mylimu žmogumi ar draugu, pasistenkite vakare nuoširdžiai pasiaiškinti, atsiprašyti.

Liūtas Neišsisukinėkite nuo sąžinės priekaištų – pasistenkite grąžinti skolas (bent dalį), daugiau gero nuveikti artimiesiems. Geras laikas užsiimti namuose tvarkymusi iš esmės.

Mergelė Aplinkybės keisis, ir nebūtinai jūsų naudai. Ne viskas seksis, kaip sumanėte. Labiau atsižvelkite į sutuoktinio patarimus ir reikalavimus – tai padės nepamesti galvos. Mažiau žadėkite: vargu ar pavyks įvykdyti šios dienos pažadus.

Svarstyklės Pasistenkite nepasiduoti įtampai, nerimui – ji bus be tikro pagrindo, bet pakenks tvarkant reikalus, bendraujant su artimu žmogumi. Praradimų nebijokite, jie į naudą.

Skorpionas Nesidalykite su niekuo savo sumanymais ir paslaptimis – jūsų idėjomis gali būti pasinaudota, o paslaptys išplepėtos. Būkite apdairesni prie vairo, pasisaugokite vagių. Galimas romantiškas nuotykis svečiuose.

Šaulys Siekite savo tikslo – jus supras, palaikys. Antroji dienos pusė labiau palankesnė negu pirma, ypač jei planavote išvykti kur nors toliau iš namų.

Ožiaragis Nieko griežtai neplanuokite, nieko nekeiskite jėga – darykite tai, kas savaime išeina. Labai nepasikliaukite ir draugų, partnerių pagalba. Stenkitės ramiau vertinti antrosios pusės elgesį, nesitikėkite, kad būsite teisingai suprasti. Nepatartina veltis į flirtą.

Vandenis Nieko rimta nebeveikite, nieko nebespręskite – jums prasidėjo atsipūtimo metas. Jei imsitės veiklos, būkite itin atidūs ir venkite priekabiauti, skųstis – įgysite slaptų priešų.

Žuvys Kas buvo vilkinama, dabar greitai sutvarkysite, tiesa, jei veiksite savarankiškai. Nesusitapatinkite su svetimomis problemomis – nuotaiką tikrai susigadinsite, bet vargu ar išties galėsite padėti.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą