Horoskopas sekmadieniui, balandžio 21 d.

Avinas Iki galo nepasikliaukite partneriais ir tais, kurie jus remia, nebūkite patiklūs ir su užsieniečiais. Tačiau savęs ir savo galimybių irgi nepervertinkite – galite apsirikti. Vakaras netinkamas viešnagėms, nepatartina ir kviestis svečių.

Jautis Venkite namuose ginčų, būkite atsargesni su ugnimi. Galimos problemos Taurų vyrų šeimoje.

Dvyniai Vakarykštės problemos, kai viskas verčiasi aukštyn kojomis, kai griūva planai, tęsiasi. Vis dėlto šiandien kiek palankesnis metas. Svarbiausius reikalus tvarkykite iki pietų. Vėliau nieko rimta nebeplanuokite.

Vėžys Ilsėkitės, džiaukitės gyvenimu – įtampa, nerimas bus žalingi. Kuo daugiau darbų atidėsite, tuo geriau. Venkite aiškintis santykius su artimaisiais.

Liūtas Neskubėkite apsidžiaugti ar nuliūsti išgirdę dabartines naujienas. Ne viskas pasitvirtins, tad ne laikas apsisprendimams – galima provokacija. Būkite atlaidesni sutuoktiniui, atidesni vaikams – jie gali meluoti, nenorėti prisipažinti dėl kokių nors skaudžių dalykų.

Mergelė Kad ir kaip skubinsite įvykius, kad ir kaip stengsitės, kas nors vis tiek viską sugadins, ir atsidursite toje vietoje, nuo kurios pradėjote. Tad neskubėkite ir nesinervinkite. Neapdairumas dirbant su pinigais, dokumentais, informacija gali brangiai kainuoti.

Svarstyklės Nesivelkite į ginčus, mažiau kalbėkite, saugokite paslaptis. Nepalanki diena kelionėms, susitikimams, tvarkyti reikalus.

Skorpionas Susimąstymų diena. Imkitės to, kas nesunku, nesudėtinga. Gali atsinaujinti senas nesutvarkytas finansinis reikalas, iškilti naujų juridinių sunkumų įgyvendinant dabartinį sumanymą.

Šaulys Apgaulingas metas: nepasitikėkite svetimų žmonių gerumu, įtakingų asmenų, užsieniečių pažadais. Nesivelkite į avantiūras nei tvarkydami reikalus, nei bendraudami su mylimu žmogumi: ko nors neįvertinsite, ne taip suprasite ir rimtai apsiriksite.

Ožiaragis Painiavos laikas: klaidos dėl informacijos stokos, išsiblaškymo, nuovargio ar nepakankamos kompetencijos. Nesiimkite sudėtingų darbų, nesėkmė pakenks jūsų reputacijai. Darykite tai, ką gerai žinote, ką esate tinkamai apskaičiavę, kam pasirengę.

Vandenis Nebūkite pikti ir neskubėkite. Atsargiai žadėkite, neįsipareigokite dėl svarbių dalykų: gali suklaidinti ir patikrinti partneriai, ištikimi draugai. Beje, dėl visų nesėkmių ir nelaimių būsite kalti jūs. Net jei taip nebus, jus vis tiek apkaltins, tad geriau bendrai nesiimti jokių svarbių darbų.

Žuvys Nerizikuokite pinigais, saugokite savo reputaciją. Gresia nuostoliai, bet tai derėtų vertinti kaip užmokestį už padarytas klaidas ar galimas nelaimes. Vakaras po pietų kiek ramesnis, palankesnis.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą