Drąsiai kurkite planus

Pakilus pavasario lygiadienio metas, naujo Zodiako rato pradžia ir Naujieji arijų metai, pagal senąjį persų kalendorių vadinami Ežio metais. Ta proga norėtųsi prisiminti seną lotynišką sentenciją, jog lapė daug žino, o ežys žino vieną tiesą!

Nuo ankstyvo ryto tiks apgalvoti būsimus veiksmus, kurti planus, projektus. Drąsiai fantazuokite, kurkite – tai itin kūrybingas metas, kai galite teisingai pajusti ateities viziją ir sugalvoti tinkamų būdų savoms svajonėms įgyvendinti. Pirma dienos pusė iki 13 val. 45 min. itin palanki piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, svarbiems finansiniams susitarimams, vertingiems daiktams, meno kūriniams, papuošalams įsigyti. Šis laikas itin palankus moterims. Joms verta spręsti visas aktualias problemas – tiek dalykines, tiek asmenines. Užsimezgusios naujos romantiškos pažintys bus perspektyvios. Šiandien nepatariama daug dirbti – tai šventinis metas, geras atsipalaiduoti, švęsti. Pagal senas tradicijas per arijų Naujųjų sutikimą derą gerti raudoną karštą vyną su medumi ir prieskoniais, valgyti varškės pyragus su vaisiais ir riešutais. Sapnai iš antradienio į trečiadienį susiję su namais, šeima, tėvyne. Buvo puiku sapnuoti mirusius giminaičius, tėvus, senelius, taip pat paukščius, šunis – tai reikštų apsaugą jūsų namams visus metus. Gerai, jei sapne šypsojotės – tai geri santykiai su artimaisiais, jei verkėte – gresia santykių aiškinimasis, matyti perlus – verksite su kažkuo kartu. Jei sapnavote mamą (jei ji gyva) – taupykite, saugokite pinigus, kailinius – gresia finansiniai nemalonumai, plaukėte upe per slenksčius – laukia didelės finansinės problemos.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, ypač pieną, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus skubiems reikalams tvarkyti; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Nespartinkite įvykių, nesiimkite didelio darbų kiekio – stigs ne tik jėgų, bet ir atidos. Tiesa, pakaks galinčių suprasti, norinčių padėti. Tai geras laikas dalykiniams susitikimams, ypač su partneriais. Ir būkite atidesni sutuoktinio prašymams, nusiskundimams.

Jautis (04 21–05 20). Keista diena. Atrodys, kad viską galite, bet iš tiesų ne kažin ką nuveiksite. Tad šiandieną geriau skirti teoriniam problemų sprendimui, atidedant kitai savaitei praktinę reikalų dalį. Pats sėkmingiausias laikas iki 13 val. 45 min. – jis bus palankus ir svarbioms finansinėms problemoms spręsti, darbo reikalams tvarkyti, ir atviram pokalbiui su vaikais, sutuoktiniu, mylimu žmogumi ar tėvais.

Dvyniai (05 21–06 21). Nenorėkite, kad visiems rūpėtų jūsų problemos, tad mažiau skųskitės. Tie, kuriems iš tiesų rūpite, šiandien ir taip puikiai supras jūsų slaptus, neišsakytus norus, skundus. Būkite atidesni kelyje. Diena itin romantiška, palanki pasimatymams, draugiškiems susitikimams.

Vėžys (06 22–07 22). Gali užvaldyti norai, svajonės, ir nereikia jų nuo savęs slėpti, vyti: palepinkite save, išpildykite bent vieną seną troškimą. Ši diena gera bendrauti su sielai artimais žmonėmis, tad susitikite su jais. Na, o reikalus tvarkydami nepersistenkite – jei kas stringa, atidėkite kitai savaitei.

Liūtas (07 23–08 22). Mažiau nervinkitės – dabar reikia atsipalaiduoti ir pasiduoti srautui: jis nuneš ten, kur reikia. Geriau atsakingų darbų nesiimti, bet jei teks ką nors atlikti, būkite atidesni kokybei – galite pakliūti į šefo nemalonę, o tai turės įtakos jūsų piniginės storiui.

Mergelė (08 23–09 22). Daug kuo palanki diena, kai savaime viskas sprendžiasi taip, kaip jums reikia, kai galima atsipalaiduoti. Beje, šiandien gali pavykti suvokti svarbias tiesas: dėl ko esate laimingi ar nelaimingi, dėl ko mylite ar nemylite. Ir tai padės ateityje priimti teisingus sprendimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Vadovaukitės nuojauta – ji padės susitikti su reikiamu žmogumi, rasti tinkamą žodį bei dingusį daiktą, dokumentą. Neskubinkite įvykių: vargu ar pavyks greitai išspręsti svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos – šiandien nereikėtų savęs nervinti. Diena palanki vaišėms, viešnagėms ar svečiams priimti.

Skorpionas (10 24–11 22). Darbe neskubėkite, būkite atidūs, jei jūsų veikla susijusi su informacijos platinimu, perteikimu, su transportu arba kurjerio paslaugomis. Ir būkite tolerantiškesni išgirstai kritikai, partnerių nuomonei. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Šaulys (11 23–12 21). Daug neplanuokite – visko tikrai nespėsite. Jums stigs atidumo, susikaupimo, nuoseklumo, tad geriau nesiimti to, kam reikės tikslumo bei kantrybės. Tiesa, gerai seksis kūrybinis darbas. Bus palanku ieškoti sunkiai prieinamos profesinės informacijos, beje, labiau kreipkite dėmesį ir į šiandien gautus patarimus bei įspėjimus dėl jūsų darbo ar sveikatos. Gali pradėti megztis tarnybinis romanas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Gera diena – puikiai suderinsite racionalųjį pradą su intuityviu, tad galite imtis bet kokių darbų, įvairių reikalų, ypač tokių, kuriems reikia subtilumo, konfidencialumo. Jei jus vargina bendravimo su savo vaikais problema, jei norite juos geriau suprasti, šiandien pasistenkite daugiau laiko praleisti kartu – net jei nieko nepatarsite, tarp jūsų užsimegs didesnis pasitikėjimas.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalanku tvarkyti dalykinių reikalų, tačiau pakaks išradingumo sprendžiant šeimos, taip pat buitines problemas. Mažiau reikškite pretenzijų savo tėvams bei šefui. Iki 13 val. 45 min. itin atidžiai įsiklausykite į sutuoktinio žodžius – galite išgirsti svarbų įspėjimą, naudingą patarimą. Pirma dienos pusė palanki pirkti ką nors vertingo ar gražaus savo namams.

Žuvys (02 19–03 20). Draugų dėmesys gydys, o naujos pažintys bus naudingos veiklai, tad neatsisakykite bendrauti. Tiesa, venkite nepagalvoję žadėti, neskubėkite įsipareigoti, pasirašyti dokumentų. Iki 13 val. 45 min. itin palankus laikas svarbiems finansiniams sprendimams priimti ar tiesiog ką nors vertinga įsigyti. Tai, beje, palanki proga ir įteikti meilės dovaną.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą