Pasireikš taisyklė, kai pirmas ateina paskutinis

Sudėtingas metas, kai daug ko norisi ir tuo pat metu delsiama. Ir tai bus teisinga. Šiandien pasireikš taisyklė, kai pirmas ateina paskutinis. Tad jei liksite ramūs, niekur neskubėsite ir nieko neskubinsite, kur kas daugiau spėsite. Tai bus svarbi sąlyga norint tinkamai sutvarkyti reikalus. Tad jokių impulsyvių sprendimų bei agresyvių nuotaikų: jei būsite pikti ir karingai nusiteikę, geriau nieko netvarkykite – tai ne jūsų laikas. Apskritai šiandien netinka ant nieko pykti, bartis. Beje, rizikuoti, demonstruoti drąsos irgi nevertėtų – dabar tai bus likimo spąstai. Diena tinkama imtis gal ir ne visai įdomių, bet privalomų darbų. Bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos įvykius, informaciją – viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite, niekur nerizikuokite. Iš esmės naujų darbų nepradėkite – atidėkite tai kitai dienai. Ne pats geriausias metas ir tvarkyti teisinius reikalus, bendrauti su biurokratais. Šiandien palanku pirkti veidrodžius, akmenis amuletus bei talismanus, paukščius.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį itin reikšmingi, jei buvo nespalvoti. Puiku, jei sapne girdėjote muziką, matėte švarią, nesuplėšytą knygą, skaitėte laišką – tai apsauga, geri pokyčiai gyvenime. Įsidėmėtini sapne išgirsti ar perskaityti žodžiai. Blogai knygas plėšyti – nelaimė, kur nors bėgti – apgaulė, vagystė. Ugnį matyti – galite padaryti lemtingą klaidą. Duris atidaryti – nauja pažintis.

Blogas ženklas: jei laikrodis nukristų, sudužtų – nelaimė, netektis, jei akmuo iš žiedo iškristų – galima liga, nesėkmė, nužiūrėjimo požymis, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų, netyčia indą, veidrodį sudaužyti – nusivylimas savo gyvenimu, nesantaika su artimaisiais, jei nuolat šviesa dingtų.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero periodo jūsų gyvenime pabaiga, jei drabužis suplyštų, sagą pamestumėte – atsikratysite to, kas jums trukdo gyventi, jei rasite papuošalą su akmeniu, laikrodį – paimkite, tai jums skirtas amuletas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus tvarkyti svarbius reikalus, naujų darbų pradžiai; tinkamos spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 20). Sudėtinga diena, kai nereikia stengtis ką nors keisti, paveikti, nugalėti. Reikia mokėti bent laikinai susitaikyti, nusileisti. Ir nereikėtų tikėtis pagalbos, paramos iš savo partnerių ar sutuoktinio – teks ne tik remtis savimi, bet ir tempti už du. Daugiau bendraukite ir nepersidirbkite, nesivelkite į konkurencinę kovą. Daugiau dėmesio skirkite savo porai.

Jautis (04 21–05 20). Jūsų sumanymai bus vertingi. Palanku kreiptis į vadovybę su pasiūlymais, pageidavimais. Geras laikas dirbti su profesine informacija – ieškokite naujų dalykų tarp pamirštų ir apgalvokite savo kvalifikacijos kėlimo perspektyvas. Tai palankus metas išvykti į komandiruotę. Venkite bet kokių konfliktų su kolegomis, vadovybe, taip pat klientais.

Dvyniai (05 21–06 21). Jūs turite retą progą išspręsti sudėtingą problemą taip, kaip jums reikia. Tai sėkmės metas, tiesa, jei liksite gana pasyvūs. Šiandien reikėtų taupyti jėgas, atsisakyti rizikos bei avantiūrų. Gali atsiskleisti slaptas mylimo žmogaus nepasitenkinimas jumis. Būkite atidesni savo vaikams, ypač berniukams, – tai slapto maišto metas. Ši diena itin palanki ryžtingoms, tvirtoms moterims.

Vėžys (06 22–07 22). Jūsų viduje vyksta permainos, kurios gali bet kuriuo metu išsiveržti ir tapti naujo gyvenimo pagrindu, pradžia. Jums į pagalbą netikėtai gali ateiti senas šeimos draugas ar kolega, kuriam esate anksčiau padėję. Vis dėlto netvarkykite reikalų, kurių sėkmė nėra garantuota. Keblius reikalus atidėkite. Būkite atidesni, pagarbesni savo šeimos narių nuomonei.

Liūtas (07 23–08 22). Tai blogas laikas jūsų priešams bei konkurentams – jiems pristigs jėgų, kantrybės, savitvardos, jie taps labiau pažeidžiami ir lengviau įveikiami. Na, o jums labiau seksis, jei viską tvarkysite taikiai, gražiuoju, jei neskubėsite (tuomet greičiau sutvarkysite ne vieną reikalą). Spręskite problemas iš esmės, nesismulkinkite ir nesižeminkite priekabiaudami dėl senos skriaudos ar nedidelės naudos. Galite sužinoti įdomių, net prieštaringų dalykų apie artimus, brangius žmones.

Mergelė (08 23–09 22). Tiktų spręsti materialines, buities problemas, tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Gali atsiskleisti ar sustiprėti slapti defektai darbe, taip pat slaptos ligos. Palanku įsigyti vertingos aparatūros. Gerai įteikti dovaną norint užmegzti naują pažintį. Būkite atkaklūs ne tik tvarkydami dalykinius reikalus – siekite mylimo asmens pripažinimo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkmės metas – tinka konfidencialiais būdais spręsti aktualias problemas. Galite gauti ir vertingą konfidencialų pasiūlymą. Beje, mokėkite pasinaudoti laimingu atsitiktinumu – nors skubėti netinka, žiopsoti irgi nereikia. Tai itin svarbu atminti vyrams. Tinka aiškintis įsisenėjusią painiavą asmeniniuose ar dalykiniuose santykiuose – nebevilkinkite laiko.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite tikri, kad šiuo metu viskas klostosi taip, kaip reikia. Vienintelis dalykas, kurio nereikia daryti, – kištis į natūralią įvykių eigą. Jausitės kiek išsisėmę, tad aktyvesne veikla galėsite užsiimti poryt, o šiandien labiau pasvajokite ir nebijokite pasinaudoti tarpininkų paslaugomis (geriau moterų – vyrai gali pernelyg užvilkinti reikalą). Jei nesate tikri savo jėgomis, apskritai geriau atsisakyti rimtų pokalbių.

Šaulys (11 23–12 21). Palankus metas – netikėtai įvykiai gali pakrypti visai kita linkme (tiesa, jei apie tai negalvosite ir dėl to nesistengsite). Šios dienos susitikimai, pokalbiai gali pakeisti jūsų požiūrį į kai kuriuos draugus. Draugai pakiša įdomių minčių, ištiesia pagalbos ranką. Permainos tik į naudą – nebijokite ko nors atsisakyti, kai ką pakeisti, jei to reikalauja aplinkybės. Ieškokite talkininkų, patys nepersidirbkite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne laikas griebtis ryžtingų priemonių, kad įgyvendintumėte savo tikslus, nes tik dar labiau nuo jų nutolsite. Tad nesistenkite jėga įtikinti vadovybės, aukštų valdininkų savo teisumu, idėjų pranašumu. Galite susidurti su nenumatytomis kliūtimis, tad jei kas nors nepavyks tvarkant reikalus, atidėkite tai rytdienai. Ne laikas spręsti juridinius keblumus, problemas, susijusias su mokesčiais, draudimu.

Vandenis (01 20–02 18). Karminis laikas – patirsite tai, ką esate užsitarnavę. Šiandien beprasmiška kovoti su likimu, taip pat su visais, nesutinkančiais su jūsų nuomone. Jei ne viskas klostysis taip, kaip norite, nesistenkite savęs pateisinti, būkite griežtesni sau. Kita vertus, nedarykite nieko, kam reikia nemažų pastangų. Dabar reikia stengtis tik atlikti savo pareigas ir pasitenkinti turimais rezultatais. Visur vadovaukitės nuojauta.

Žuvys (02 19–03 20). Nepasiduokite provokacijoms, likite ramūs – sureaguodami sau pakenksite. Nebūkite patiklūs bendraudami su mažai pažįstamais žmonėmis, nesivelkite į jokias avantiūras – nei dalykines, nei finansines. Tačiau verta savo problemas aptarti su senu geru draugu. Gali paaiškėti slapti priešai, užsimaskavę intrigantai – būkite atidūs savo intuicijai. Nepraraskite savigarbos ir venkite provokacijų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą