Diena tinkamesnė užsiimti šeimos reikalais nei darbais

Be ypatingo reikalo nereikėtų imtis skubių darbų. Verta ramiai apmąstyti tai, kas anksčiau nuveikta, o svarbesnius reikalus, susitikimus atidėti kitai savaitei. Šiandien tiks imtis tų darbų, kurių rezultatų neskubate išvysti. Derėtų vengti neapgalvotų pažadų, avantiūrų.  Diena tinkamesnė užsiimti namų, šeimos reikalais nei darbais. Bent jau veikloje nieko svarbaus planuoti nereikėtų – galite suklysti vertindami reikalo perspektyvas, ypač finansines. Tad venkite žadėti, įsipareigoti, nors nereikėtų ir atmesti gautų pasiūlymų – tiesiog atidėkite sprendimo priėmimą vėlesniam metui. Iš esmės šiandien nieko nauja nepradėkite – ši diena nebus tinkama energingai imtis reikalų. Svarbiausia šiandien rasti laiko šeimai – jums bei jūsų artimiesiems bus naudinga daugiau laiko praleisti kartu.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo reikšmingi jums asmeniškai – jie buvo susiję su aplinkiniais. Palankiausia buvo visai nieko nesapnuoti ir mažai miegoti.

Blogas ženklas: išlieti vandenį – apkalbos apie jūsų šeimą; jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei batas suplyštų – draugų apgaulė, neigiama priklausomybė nuo artimųjų; jei netyčia sulysite ar atsitiktinai būsite vandeniu apipilti – jūsų paslaptys gali atsiskleisti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas; išvysti vaivorykštę – susitaikymas šeimoje. 

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį bus svarbu labiau koncentruotis į šeimą, artimųjų interesus.

Avinas (03 21–04 20). Nebūkite smulkmeniški – atleiskite kitiems jų klaidas. Stenkitės spręsti senus konfliktus darbe, taikytis su kolega. Dėl niekų nesipykite su vaikais – šiuo metu jiems reikia jūsų palaikymo.

Jautis (04 21–05 20). Rytą galite būti pernelyg kaprizingi, itin reiklūs. Nesivelkite į avantiūras, ypač finansines. Ir nesistenkite atrodyti geresni, nei iš tiesų esate, – likite natūralūs. Netinkamas laikas meilės santykiams aiškintis, – galite pernelyg priekaištauti mylimam žmogui, priekabiauti dėl neesminių dalykų.

Dvyniai (05 21–06 21). Rytmetys gali išmušti iš vėžių – paaiškės, kad kas nors ko nors nepadarė, nespėjo, užmiršo, kad teks atidėti sumanymą ar kad artimieji nesutinka su jūsų nuomone. Darbe irgi nesklandumai, kliuviniai. Beje, šiandien tikrai nieko nepaskubinsite, tad pasistenkite bent jau su niekuo nesusipykti.

Vėžys (06 22–07 22). Atidžiau klausykitės, įdėmiau stebėkite. Tai gera diena, kai galite išgirsti naudingą kritiką, svarbią pastabą, patarimą. Venkite bet kokių ginčų su viršininku bei antrąja puse, taip pat su kaimynais.

Liūtas (07 23–08 22). Baikite darbus, ieškokite klaidų, jas taisykite. Gilinkitės į tikruosius savo bei šeimos poreikius, tesėkite šeimai duotus pažadus. Nieko nauja nesiimkite.

Mergelė (08 23–09 22). Nors pasitikėjimo savimi nestigs, nieko jėga nedarykite, niekur nepersistenkite – saikas dabar labai svarbus kaip saugumo garantas. Labiau įsiklausykite į nuojautas ir stenkitės nepykti ant artimųjų. Rytmetys gana konfliktinis – nesivelkite į ginčus, neskubėkite važiuodami ar eidami gatve.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasyvus metas. Mažiau dirbkite, anksčiau pradėkite ilsėtis. Neribokite savo laisvės privalomais darbais, įsipareigojimais – laikinai pamirškite viską.

Skorpionas (10 24–11 22). Pavyks nuveikti tai, kam niekaip negalėjote prisiruošti, susitikti su žmonėmis, kuriuos sunku pagauti. Būkite dėmesingesni ne tik draugams, bet ir artimiesiems – kitaip gali pradėti bręsti krizė šeimoje.

Šaulys (11 23–12 21). Šiandien gauti pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Ne laikas kelti reikalavimus darbdaviui. Ir venkite reikšti pretenzijas darbe, ginčytis su vadovybe – nors tikslą, regis, ir pasieksite, tai neduos tų rezultatų, kurių siekiate.

Ožiaragis (12 22–01 19). Prieš rizikuodami gerai apmąstykite savo realias galimybes ir mažiau pasikliaukite partnerių bei didelių žmonių dideliais pažadais, šauniais pasiūlymais. Tai gali būti tik reklaminis muilo burbulas.

Vandenis (01 20–02 18). Netikėkite liūdesiu – tai tiesiog komplikuotas metas. Dabar esate jautrūs ir perdėtai reaguojate net į nežymius nesklandumus bendraujant, dirbant. Nepykite ant sutuoktinio – jis nekaltas, kad jums negera. Galimos priverstinės išlaidos, netikėtos baudos.

Žuvys (02 19–03 20). Jūsų galimybės kol kas apribotos. Mokykitės taikytis prie keliamų reikalavimų, nepykti dėl pastabų, kritikos. Palanku pradėti sveikatos stiprinimo kursą.

lrytas.lt informacija

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą