Tai avantiūrų metas

Tuščių vilčių, pavojingų pagundų diena. Nepervertinkite turimos informacijos patikimumo, savo sugebėjimų bei galimybių: visuomenė, kolektyvas šiuo metu gali tapti stipresni už asmenį. Galimos apgaulės, nesėkmės ten, kur nelaukėte, ar pasipriešinimas iš tų žmonių, iš kurių nesitikėjote. Gali viskas verstis aukštyn kojomis, galutinai susipainioti. Ir nenustebkite, jei aplinkiniai bus nusiteikę priešiškai, nors iš tiesų patys būsite linkę priešpriešinti savo nuomonę, įsitikinimus, gyvenimišką poziciją nesusimąstydami, ar tai protinga? Tai avantiūrų metas, kai mažai paisoma įstatymo raidės bei padorumo. Netinka ką nors žadėti, įsipareigoti, pasirašinėti atsakingus dokumentus, aiškintis teisybę, pradėti bylinėtis. Nebus geras laikas ir kontaktams su užsieniečiais, o bendraujant tiek darbe, tiek namie svarbu būti atidiems, kad nieko neįžeistumėte, – nepagarba kitam brangiai atsieis. Ne laikas ir griežtiems ar pamokomiems pokalbiams – jūsų požiūris ir patarimai vargu ar bus deramai įvertinti. Venkite pažeisti įstatymus bei taisykles (tarp jų ir Kelių eismo). Beje, galite patirti nemalonumų ir per teisėsaugos ar teisėsaugos atstovus. Nėra geras laikas ir tolimoms kelionėms, didelis atsargumas būtinas ir važinėjant vietoje. Būkite atsargesni ką nors dirbdami rankomis – galimos traumos. Gali kilti problemų ir dirbant su kompiuteriais, naršant po internetą. Nepalanki diena transporto, informacijos tarnyboms, taip pat besimokantiems bei jų pedagogams, asmenims, dirbantiems protinį darbą, prekybininkams. Išaugs nelaimingų atsitikimų einant, važiuojant, automobilių avarijų tikimybė. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus – galite ką nors svarbaus pamesti arba vagį pritraukti. Gali kilti daugiau rūpesčių bei nesklandumų dėl telefonų – per juos gali nutikti nemalonių, neplanuotų dalykai. Ne laikas pirkti telefonus, beje, ir transporto priemones, taip pat žiedus, apyrankes. Išaugs įvairių avarijų, sprogimų, gaisrų, eismo įvykių tikimybė. Gali padaugėti ir nelaimingų atsitikimų gamyboje, buityje. Sapnai iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik tuomet, jei naktis buvo apsiniaukusi. Jų traktuotė įprasta.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, išvaryti pas jus atėjusį pasiklydusį šunį, jei savas šuo staugtų, jei trūkinėtų stikliniai indai, sienoje plyšys atsirastų, dantis nuskiltų, jei sudužtų veidrodis, laikrodis sustotų (mirusieji šaukia).

Geras ženklas: jei pas jus ateitų svetimas šuo ar katė, jei prie durų lotų svetimas šuo, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis bus palankus aktyvioms moterims; patartina nešioti raudonų tonų drabužius, vengtinos šviesios spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Šefas neteisingai supras jūsų žodžius bei ketinimus, tad svarbų pokalbį su vadovybe atidėkite. Daug nesitikėkite iš šios dienos pažadų – duotas žodis gali būti pamirštas. Ir nepervertinkite savo galimybių, mokėkite girdėti partnerius, sutuoktinį ir prisipažinti, kur esate kalti. Nesmerkti kitų. Mąstykite, ką ir kaip reikėtų keisti, kad labiau pritaptumėte.

Jautis (04 21–05 20). Daug ką lems mokėjimas apie save suburti žmones, laimėti aplinkinių simpatijas. Beje, galite patys sau tapti priešais, jei imsite dėl visko nervintis, ant visų pykti ar visus mokyti. Darbe tikėtini nemalonumai dėl kolegų ar klientų nesąžiningumo arba perdėtų ambicijų, įstatymo nepaisymo. Nukentėsite, jei pervertinsite savo galimybes, tiksliai neapskaičiuosite laiko (darbui atlikti, į susitikimą nueit ir pan.) ar finansinių išteklių. Mažiau žadėkite – neapgalvotas įsipareigojimas gali brangiai kainuoti. Itin apdairiai elkitės su užsieniečiais, ypač jei jie yra jūsų partneriai. Ne laikas ginčytis su sutuoktiniu, priekaištauti.

Dvyniai (05 21–06 21). Neskubėkite atskleisti savo nuomonės (ypač darbe), prisiimti moralinės atsakomybės už kieno nors apsisprendimą. Labiau gerbkite savo vaikų nuomonę, būkite jiems tolerantiškesni – ne viską galima paaiškinti kaprizais. Patys irgi nerodykite kaprizų, nedemonstruokite ambicijų, ypač tiems, kurie jus myli, lepina. Imkitės tik būtiniausių, neatidėliotinų darbų. Kelionėms, svarbiems susitikimams bei susitarimams nepalankus metas. Kad ir kas nutiktų, likite taikūs ir neprovokuokite aplinkinių agresijos.

Vėžys (06 22–07 22). Gresia vidinis konfliktas, kurį paskatins susikaupusios problemos namuose bei darbe. Nereikėtų imtis sudėtingų užduočių darbe – greičiau pavargsite. Ir būkite dėmesingi už jus vyresnių, viršesnių asmenų nuomonei, stenkitės ne ginčytis, įrodinėti savo, o pritarti, nes dėl vieno neapdairaus žodelio lengvai įgysite naujų priešų. Bus svarbu išsaugoti gerą nuotaiką bei ramybę – pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo bei sunkių, nemalonių darbų.

Liūtas (07 23–08 22). Nesitikėkite teisingumo savo atžvilgiu, ypač iš artimiausių žmonių (mylimo asmens, sutuoktinio). Apie juos galite sužinoti ir ne pačių maloniausių naujienų, nors tai išeis į naudą. Ne laikas veltis į ginčus, aiškintis santykius bei teisybę, už ją kovoti. Likite pagarbūs antrosios pusės žodžiams, net jei jie bus nepriimtini. Blogas laikas juridiniams reikalams tvarkyti, susitarimams, sandoriams tvirtinti. Beje, galite nemenkai susipykti dėl savo atžalų su sutuoktiniu, vaiko auklėtoju, pedagogu arba marčia ar žentu. Itin apdairiai pasirašinėkite dokumentus, neįsipareigokite gerai nepasvarstę. Didesnė apkalbų, vagysčių, automobilių avarijų tikimybė.

Mergelė (08 23–09 22). Pavojingas laikas, tad venkite konfliktų su partneriais, kolegomis bei sutuoktiniu. Visai ne laikas išgyventi, kad ne visko pasiekėte, ne viską turite. Nepalanku tvarkyti juridinių, finansinių reikalų. Galimos netikėtos išlaidos, nuostoliai. Keliami reikalavimai bus labiau panašūs į neteisingą nuosprendį, bausmes. Didesnė gamybinių traumų tikimybė. Nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Saugokite sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite itin karingai nusiteikę, linkę į kraštutinumus ir vadovausitės principu „Vienas už visus“. Vis dėlto venkite gerai nepasvarstę prisiimti atsakomybę už kitus, už kolektyvą. Ne laikas aiškintis santykius su konkurentais, priešais, taip pat su partneriais, sutuoktiniu. Bus didelė traumų tikimybė. Neskubinkite įvykių eigos – dar ne laikas įsibėgėti. Ir ne laikas įsimylėti ar bent jau apie savo jausmus jums patinkančiam asmeniui kalbėti, rašyti. Galimos problemos dėl vaikų – neskubėkite ir ant jų pykti. Venkite ginčų su giminaičiais, taip pat su kaimynais, netvarkykite su jais ir jokių reikalų – jūsų santykiai be priežasties gali pablogėti. Atsargiau kelyje. Pasaugokite namus nuo vagių.

Skorpionas (10 24–11 22). Pavojinga diena, tačiau, kad ir kas nutiktų, nesileiskite užvaldomi baimės. Ir su niekuo nesiginčykite, niekur nesiveržkite – galimas dalykas, kad esate per skubėjimą pražiopsoję daugybę svarbių detalių savo reikaluose. Tad šiandien tyla – gera byla. Ir neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Ne laikas svarbiems susitikimams, kelionėms, atsakingiems reikalams tvarkyti – ne viskas išeis taip, kaip norėsite, planuosite. Nesivelkite į intrigas. Atsargiau su pinigais, nerizikuokite kelyje. Galimi pavojingi netikėtumai vairuojant.

Šaulys (11 23–12 21). Ši diena parodys, kas geri draugai, o kas veidmainiauja. Mažiau planuokite, mažiau žadėkite ir nesidalinkite savais planais. Būkite apdairesni dirbdami kompiuteriu ir atsargiau elkitės su elektros prietaisais. Galvokite, ką šnekate, – aplinkiniai jūsų žodžius gali išgirsti visai kitaip. Visiškai netinka ką nors žadėti, pasirašinėti. Kad ir kas įvyktų, šiandien nereikėtų skubėti (ypač jei vairuojate automobilį). Dėl neatidumo, išsiblaškymo galite patirti nuostolių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Netikėtai jūsų planai gali suirti, bet net ir tai išeis į naudą jau rytoj. Šiandien svarbiausia nepanikuoti ir nepriiminėti jokių svarbių sprendimų. Niekur neskubėkite, viską darykite nuosekliai, atidžiai. Ypač neskubėkite spręsti, vertinti – tai, kas dabar atrodys svarbu veikloje, santykiuose su partneriais, vėliau nepasitvirtins. Ne laikas įsipareigoti ir dalykiniuose reikaluose – ši našta vėliau prislėgs. Gali tekti pakovoti už darbo vietą, už aukštesnes pareigas – tik dėl to nesivelkite į intrigas: tie, kurie dabar padės, vėliau išduos. Būkite atidesni tėvų sveikatai. Tiktų su draugais aptarti jūsų problemas, ieškoti jų priežasčių.

Vandenis (01 20–02 18). Kritinis laikas, kai nukenčiama dėl per didelio optimizmo, dėl pasitikėjimo partneriais, viršininkais, kieno nors patarimais, pažadais... Nevertėtų labai pasikliauti ir įtakingais asmenimis, užsieniečiais, ypač jei tektų pasirašinėti dokumentus (gali nukentėti ne tik jūsų kišenė, bet ir garbė). Nekurkite didelių planų, nieko gero nesitikėkite iš dabartinių pasiūlymų. Galite patirti nemalonumų ir per teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovus, užsieniečius. Neverta imtis atsakingų darbų – nė nepastebėsite, kaip padarysite rimtų klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai. Venkite nereikalingo bendravimo. Labiau pasaugokite sveikatą, taip pat savo rankinę, piniginę. Neatidumas kelyje gali tapti lemtingas.

Žuvys (02 19–03 20). Anksčiau buvusios problemos darbe gali išsipūsti. Būkite apdairūs kolektyve: stebėkite, ar vadovybė, kolegos jumis nesinaudoja kaip priemone saviems tikslams pasiekti. Tikėtinos traumos. Būkite pasiruošę netikėtumams darbe. Nesivelkite į intrigas net iš draugiškumo – šiandien itin pavojinga supainioti draugiškus bei tarnybinius santykius. Nederėtų labai pasikliauti užsieniečiais, jų pažadais – atsakingą pokalbį atidėkite net kitai savaitei.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą