Popiet prasidės kritinis metas

Diena nebus lengva, netinkama svarbiems susitarimams bei dalykiniams susitikimams – stigs objektyvumo, sąžiningumo, geranoriškumo, saiko, bus per daug fanatizmo, iliuzijų ir šiaip nesąmonių. Tai nepalankus laikas svarbiems juridiniams bei piniginiams, turto reikalams. Vis dėlto iki 14 val. kiek geresnis metas, tad svarbesnius reikalus derėtų planuoti pirmai dienos pusei. Tiesa, ne itin malonių staigmenų galima tikėtis ir anksčiau, ne tik antrą dienos pusę. Po 14 val. prasidės kritinis metas pagal Mėnulio kalendorių, nebetinkamas niekam svarbiam, reikšmingam. Likite blaivūs ir susitelkę, budrūs, atsargūs – nė nepastebėsite, kaip pasiduosite iliuzijoms ir sunaikinsite tai, ką gero turėjote. Antrą dienos pusę bei vakare neverta kviestis svečių, rengti vaišių ar patiems į pobūvius vykti. Tai bus blogas laikas ir meilės pasimatymams, taip pat aiškintis santykius (ypač jei norite susitaikyti) – jie dar labiau susipainios, mat dabar bus sunku tinkamai įvertinti jausmus: ten, kur nieko nėra, vaidensis meilė, bet nebus tikima tikru atsidavimu. Venkite ne tik įkyrumo – pasistenkite nesupykdyti tų, kurie ilgai atsimena nuoskaudas, kurie moka atkeršyti. Labiau pasisaugokite intrigantų bei aferistų, vagių, sukčių, šiaip amžinai besiskundžiančių būtybių (linkusieji apgaudinėti, sukčiauti šiandien bus itin aktyvūs). Nelaimės labiau tikėtinos ir per apsvaigusius ar emociškai, psichiškai nestabilius asmenis. Antrą dienos pusę išaugs nelaimingų atsitikimų, įvairių apsinuodijimų (maistu ir svaigalais, vaistais, chemikalais, dujomis, narkotinėmis medžiagomis ir pan.), traumų, avarijų tikimybė. Tai blogas laikas dirbti su informacija, jos perdavimu (nepalankus metas žiniasklaidos darbuotojams, besimokantiems, taip pat įvairiems dispečeriams). Pavojinga diena transporto tarnyboms.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nebuvo reikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo gaminti valgį ar jį matyti – turtas; kepurė – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus iki 15 val. 14 min., vėliau tinkamas laikas svarbiems susitikimams bei susitarimams; palankūs pasteliniai tonai.

 

Avinas (03 21–04 20). Rūpesčių daug, pats darbymetis, tačiau po 14 val. 45 min. nepatartina nieko sunkaus dirbti. Beje, atsiskleis jūsų silpnosios vietos, klaidos – nepykite dėl pastabų, juk iš šalies geriau matyti. Svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose. Ir nepamirškite šiandien dažniau ilsėtis. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei. Patartina iš esmės susitvarkyti namuose, darbe.

Jautis (04 21–05 20). Ši diena paskatins kūrybinį įkvėpimą. Jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu bei kitokiais reglamentais, galite nemažai nuveikti ir sulaukti puikių rezultatų. Tik svarbu nurimti, susikaupti – jokių avantiūrų. Antrą dienos pusę mažiau žadėkite, apskritai mažiau kalbėkite – vėliau gailėsitės dabar išsprūdusių žodžių. Ir nebūkite patiklūs, neužmegzkite naujų pažinčių (nei dalykinių, nei draugiškų, nei romantiškų). Atsargiau vairuokite, nerizikuokite eidami gatve.

Dvyniai (05 21–06 21). Niekuo rimtu neužsiimkite – tai poilsio metas, kai verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Darbe siekite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo ir neprivalomų ar atsakingų darbų. Saugokitės intrigantų – per juos galite susipykti su šefu. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius, geriausia likti namie.

Vėžys (06 22–07 22). Įdomių naujienų bei lemtingų susitikimų diena. Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją bei pasiūlymus, gautus po 14 val. Nebūkite lengvatikiai – jūsų sąžiningumu, padorumu gali pasinaudoti negarbingi asmenys. Diena, beje, netinkama svarbiems finansiniams susitarimams. Antrą dienos pusę būkite atsargesni kelyje. Pasisaugokite vagių. Likite atidesni savijautai, labiau pasaugokite ramybę bei sveikatą, pinigus, turtą.

Liūtas (07 23–08 22). Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite. Tačiau, jei žvelgsite giliau, suvoksite, kad tai rimtas pagrindas būsimai sėkmei. Beje, iki 14 val. neblogas laikas susitikti su skolininkais, pasikalbėti su šefu, nenorinčiu mokėti tiek, kiek jums priklauso. Antrą dienos pusę problemos labiausiai tikėtinos dėl neadekvačios reakcijos – jūsų arba jus supančių žmonių, tad siekite likti ramūs bei objektyvūs. Dabartiniai sunkumai ims spręstis jau artimiausiomis dienomis, o kol kas pasistenkite nieko nesugadinti.

Mergelė (08 23–09 22). Labai aktyvus metas – gali pavykti daug ką nuveikti. Iki 14 val. verta imtis svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar per kuriuos turite vadovauti kitiems. Antrą dienos pusę ne laikas priimti sprendimus dėl karjeros, nepalanku dėl to kalbėtis su atsakingais žmonėmis. Beje, labai nepasikliaukite draugais – savo įsipareigojimų jie gali neįvykdyti. Antrą dienos pusę neverta pirkti vertingų daiktų – išlaidos nepasiteisins.

Svarstyklės (09 23–10 23). Poilsio diena, kai nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų, bet jei teks ką nors atsakingo daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų, darykite trumpas poilsio pertraukas. Antrą dienos pusę gali pristigti atidumo bei atsargumo. Ne viskas tuomet bus taip puiku, kaip norisi. Kita vertus, net ir nusivylimas vėliau bus naudingas, nes padės atsikratyti iliuzijų bei netikusių draugų.

Skorpionas (10 24–11 22). Iki 14 val. neblogas metas, kai verta pakovoti už jums svarbų reikalą, teisingumo atkūrimą. Svarbių darbų, susitikimų rytdienai neatidėkite. Tik antrą dienos pusę reikėtų sustoti – turite progą kai ką reikšmingo sugadinti. Tai laikas, kai patiriama laisvės žala bei draugų neigiama įtaka. Tiesa, nusivylimas, gal net stresas, leis išvysti antrą medalio pusę. Venkite šiandien beatodairiško entuziazmo bei fanatikų. Be to, neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite.

Šaulys (11 23–12 21). Pirma dienos pusė tinkama rimtam pokalbiui su šefu. Vėliau geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijoms – jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis. Mažiau dalinkitės su aplinkiniais (ypač bendradarbiais) savo svajonėmis bei gražiais planais. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti – tai sukels tik priešingą reakciją. Antrą dienos pusę venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu atidėkite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nebloga diena, tačiau svarbiam apsisprendimui tinkamas laikas tik iki 14 val.: būsite gana darbingi, tačiau klaidas darysite dažniau, nei jums įprasta, tad nepamirškite tikrinti atliktų darbų. Deja, vėliau – iliuzijų metas, tad galite nė nepastebėti, kaip jus ims ir suklaidins turintis autoritetą asmuo. Antrą dienos pusę pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų asmenų – per juos galimos apgaulės, vagystės. Niekam nieko nežadėkite, o svarbius pokalbius, keliones atidėkite.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalanki diena, ypač po pietų, tad niekur nerizikuokite, nesivelkite į azartinius žaidimus – gresia nuostoliai, praradimai. Šiandien, deja, galite netikėtai nusivilti draugu, artimu žmogumi. Nesėkmės ar bloga savijauta gali išmušti iš vėžių, tad venkite tvarkyti svarbius reikalus, rizikuoti kelyje, pyktis su artimaisiais. Antrą dienos pusę nepalanku skolinti pinigų, juolab juos investuoti.

Žuvys (02 19–03 20). Pirma dienos pusė tinkama įvairiems susitikimams, deryboms, susitarimams, o vėliau neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti. Ir nemėginkite nieko mėgdžioti antrą dienos pusę – svetimas pavyzdys gali tik dar labiau suklaidinti. Neverta tuomet dalytis savo mintimis, įspūdžiais, jausmais. Būkite šiltesni sutuoktiniui – vakare tai padės išvengti piktų kalbų. Ne laikas aiškintis santykius dėl girtavimo. Pasistenkite, kad vakare nepristigtų nuoširdumo bendraujant su tėvais, ypač mama.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą