Dabartiniai veiksmai padės priartėti prie geidžiamos svajonės

Palankus metas, kai į pasaulį žvelgiame išmintingai bei optimistiškai, tęsiasi. Dabar būsime kupini jėgų, naujų sumanymų, tad verta susimąstyti apie savo didžiąsias ambicijas ir imti veikti, kad nebūtų praleista palankių progų: dabartiniai sprendimai bei veiksmai padės priartėti prie užsibrėžto tikslo, geidžiamos svajonės. Dabar įgyjamas teisingas žinojimas, kurį kelią rinktis, kuria linkme judėti, su kuo ar kam padedant pasiekti savo tikslą. Bus palanku apmąstyti savo veiklą, karjeros perspektyvas, ieškoti žmonių, galinčių pamokyti, naudingai patarti ar tapti partneriais. Verta pradėti įgyvendinti senus sumanymus, imtis svarbių, atsakingų reikalų tvarkymo. Gera diena įsipareigojimams prisiimti, pasirašyti svarbius dalykinius susitarimus, dokumentus, ypač susijusius su užsieniečiais, kelionėmis į užsienį (darbo, turistinėmis). Tinka įsigyti vertingos darbo technikos. Palanku spręsti socialines problemas, tvarkyti finansinius reikalus. Palanku kreiptis su prašymu į savo vadovybę, aukštas instancijas, įtakingus asmenis, įvairias labdaros, religines organizacijas, tinka ieškoti investuotojų, rėmėjų. Galima pasikliauti šiandien užsimezgusiomis pažintimis bei duotais pažadais. Beje, tinkama proga skolininkui priminti jo pažadus. Diena palanki kreditoriams. Geras laikas ir imtis savarankiškai ko nors mokytis ar lankyti kvalifikacijos kėlimo kursus.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį buvo pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai. Dangus, jame skraidyti – sveikatos atgavimas, sustiprėjimas. Valgyti – gera žinia, pagalba. Drabužius matyti, juos matuotis –kelionė, geros permainos. Jei drabužiai plyšo – dabartiniai jūsų ketinimai klaidingi, reikia keisti savo poziciją, kitaip sulauksite nemalonumų. Blogai buvo regėti paukščius, gyvūnus: glostyti šunį – draugo išdavystė, katę matyti – vagystės, paukščius – bloga žinia. Tačiau ką nors laužyti – atsisakysite to, kas bloga jūsų gyvenime. Rasti žiedą – sutiksite gerą draugą.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti – stiklą, indus, veidrodį ir t. t., jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis, jei laikrodis sudužtų.

Geras ženklas: rasti pasagą, virvutę, ypač užmegztą.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis geras atsakingiems sprendimams, palankus kelionėms, susitikimams su įtakingais asmenimis; palankūs ugnies atspalviai.

Avinas (03 21–04 20). Atsipūtimo metas, kai nereikia savęs varginti rūpesčiais, kai nepatartina imtis atsakingų darbų bei reikalų, – nedarykite nieko, ko nesinori. Beje, pasyvumu laimėsite daugiau nei kovodami, triūsdami. Būkite atidūs bei apdairūs įsipareigodami – šiandien galite pažadėti daugiau, nei būsite pajėgūs įvykdyti. Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Pagalbos sulauksite iš seno bičiulio, iš asmens, kuriam kadaise buvote padėję.

Jautis (04 21–05 20). Gerų pokyčių laikas, tiesa, sėkmė labai priklausys nuo jūsų partnerių, draugų, nuo mokėjimo paprašyti, susitarti. Palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti, aptarinėti su šefu ar rėmėju, įtakingu asmeniu ir pan. Tinka priimti ilgalaikius finansinius sprendimus, įsigyti vertingos elektros technikos. Šiandien atsiskleis, kas jūsų tikrieji draugai, kuo galima ir toliau pasitikėti. Beje, jei reikia ko nors paprašyti įtakingo draugo, pasikalbėkite šiandien.

Dvyniai (05 21–06 21). Tai pripažinimo metas – pasikalbėkite su šefu, susitikite su organizacijų, galinčių padaryti įtaką jūsų karjerai, sėkmei versle ir pan., atstovais. Nebijokite daug užsibrėžti – šiandien jums pavyks išties nemažai nuveikti. Tinkamas laikas darbo susitarimams, ilgalaikiams įsipareigojimams. Beje, naudingiau aptarinėti reikalus neoficialioje aplinkoje. Vakaras geras atviram pokalbiui su sutuoktiniu ar mylimuoju – kai kas džiugaus gali pasikeisti jūsų santykiuose.

Vėžys (06 22–07 22). Esate pasiruošę suvokti svarbius dalykus ir ištaisyti klaidas. Rimtam asmeniniam ar dalykiniam apsisprendimui tai irgi reikšmingas metas. Būsite toliaregiški, puikiai jausite ateities perspektyvas. Puikus laikas spręsti finansines problemas, pasirašyti svarbų sandorį, darbo sutartį. Pasiūlymai, gauti iš užsieniečių, bus itin naudingi. Galima netikėta dovana ar nelaukti pinigai. Beje, jei jums patiems kam nors reikia įteikti dovaną, ši diena tam itin palanki.

Liūtas (07 23–08 22). Nebijokite rizikuoti, ką nors paaukoti, su kai kuo neišvengiamu susitaikyti, mėginti laimę – iš esmės tai sėkminga diena, nors gali varginti įtampa, nerimas. Vis dėlto galite sulaukti netikėtos pagalbos (juk geri darbai sugrįžta). Kita vertus, neatliktas darbas ar neįvykdytas įsipareigojimas, skola gali virsti kliuviniu. Jei teks patirti nuostolių, nesigailėkite, nes šiandien jie atneš laimę. Vis dėlto vakare jums pavyks nusiraminti ir pasidžiaugti įdomiai praėjusia diena. Galimas ir romantiškas nuotykis.

Mergelė (08 23–09 22). Daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių bei sutuoktinio. Ir jums tai puikiai pavyks, nes bus lengva suprasti kitus, net savo priešus. Tai puiki diena taikytis – nesantaika virsta draugyste, meile, bendradarbiavimu. Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku pradėti sunkų bylinėjimąsi, taip pat tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į šefą, partnerius ar savo tėvus, vadovus. Tačiau nesistenkite nieko jėga keisti veikloje.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tinkama proga svarbiems savo veiklos, kaip ir santykių su kolega, darbdaviu, pokyčiams. Puikus laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti. Gerai tvirtinti ilgalaikę darbo sutartį. Neatsisakykite užkraunamų papildomų darbų, pareigų – tai bus naudinga. Pasistenkite labiau suprasti kitus ir pagelbėti, kuo galite. Itin atidūs būkite artimųjų norams. Palanku tikrintis sveikatą, atlikti svarbius tyrimus, pradėti gydymosi kursą.

Skorpionas (10 24–11 22). Tai, ką šiandien atliksite, ilgam lems sėkmę. Tai itin naudingas metas, tad būtų neapdairu nepasinaudoti tokia laiminga proga. Verta spręsti visas aktualias problemas – ar jos būtų susijusios su veikla, finansais, ar su šeima, vaikais, meile. Tinka tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate optimistiškai nusiteikę, palanku su jais aptarti bendravimo problemas, ypač su jų bendraamžiais, – rasite gerą sprendimą. Palanki proga teikti dovanas tiems, kuriuos mylite.

Šaulys (11 23–12 21). Labiau stebėkite, gilinkitės į dalykus, kurie vyksta jūsų viduje, – taip aiškiau, paprasčiau suvoksite atsakymus į jums svarbius klausimus. Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas – nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą. Verta labiau užsiimti šeima, namais – įteikite seniai žadėtą dovaną artimiesiems. Laukia nuostabus vakaras, puikus aplankyti draugus ar pasikviesti juos į svečius. Toli nuo namų, kelyje, viešnagės metu galimas romantiškas nuotykis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sėkminga diena svarbiems susitikimams, reikšmingiems pokalbiams bei susitarimams, sandoriams. Galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi. Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, viršininku ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs bei kantrūs, liksite suprasti ir įvertinti, taip pat sulauksite norimos pagalbos. Tinka įsigyti brangų daiktą, vertingą papuošalą, meno kūrinį. Atsitiktinė pažintis gali tapti svarbi jūsų veiklai ar jums asmeniškai.

Vandenis (01 20–02 18). Spręskite finansines problemas, tvarkykite reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme. Geras metas tartis su šefu dėl jūsų atlyginimo, karjeros perspektyvų. Galimi veiklai, jos plėtrai naudingi pasiūlymai – juos verta priimti. Tinkama proga ieškoti pelningesnės darbo vietos. Palankus metas įteikti dovaną. Būkite atidūs, kuo apskritai galite kitiems padėti. Vakaras bus itin smagus, jei susitiksite su draugais.

Žuvys (02 19–03 20). Atsidursite dėmesio centre – aplinkiniai jumis žavėsis ir stengsis jums pagelbėti, jus nudžiuginti. Tai jėgos metas – galite daug ką laimėti, daug ką labai svarbaus pakeisti jums norima linkme – ne tik savo veikloje, bet ir bendraudami su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu. Šis laikas atneš stabilumą, sėkmę, aplinkinių pagarbą. Tinkamas metas priimti atsakingus sprendimus – tiek dalykinius, tiek asmeninius. Palanku nusipirkti vertingos darbo technikos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą