Nekokios žinios dėl Mėnulio užtemimo Liūto ženkle

Diena netinkama naujų darbų pradžiai, tvarkyti svarbius reikalus, rizikingoms kelionėms. Stigs atidos, optimizmo. Bus justi nemenka įtampa. Išaugs konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.  Tai dėl šiandieninio Mėnulio užtemimo Liūto ženkle (maksimali fazė Vilniaus laiku 15 val. 31 min. arba 13 val. 31 min. pagal Grinvičą). Tai nekokia naujiena ir menininkams, ir įsimylėjėliams, ir mamoms, auginančioms mažus vaikus, ir vadovaujantiems asmenims (ypač jei valdžia monarchinė). Šis užtemimas reiškia, kad dabar būsime apimti vilčių ir svajonių, kurioms greitai pildytis nebus lemta. Likime optimistai, tačiau žinokime, kad užtemimų porelė – Saulės – Vandenyje (vasario 15 d.) ir dabartinis Mėnulio Liūte – bet kokią situaciją padarys gana neprognozuojamą, tarsi mūsų likimas imtų žavėtis anarchija... Žodžiu, jokios logikos, jokių taisyklių. Ir dabar taps svarbu tikėti, kad viskas, kas nutinka, tik į gera! Per Mėnulio užtemimus jautresnės ir labiau pažeidžiamos tampa moterys, vaikai, senukai. Dera gerti daugiau tyro vandens, raminamųjų arbatų, valgyti gerai virškinamą maistą. Būtina labiau pasaugoti širdį, akis. Užtemimas gali pabloginti sergančiųjų nervų sistemos ligomis sveikatą. Labiau tikėtinos kojų traumos. Daugiau rūpesčių gali kilti dėl kojų venų išsiplėtimo.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pildysis greitai. Svarbūs tik aiškūs, konkretūs, spalvoti sapnai. Gerai buvo regėti arklius, šunis, bet blogai kitus gyvūnus, paukščius bei savo artimuosius. Blogai būti nuogam. 

Blogas ženklas: valgyti vištieną ar vištos kiaušinius, plėšyti laiškus, dokumentus, pūsti ar spjauti ant ugnies, greitai išsitepti, jei paukštis jus paženklintų, jei iš rankų viskas kristų, ypač raktai, išberti kruopas, grūdus, šiukšles.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – sėkmė tvarkant materialinius reikalus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus tik iki 11 val., vėliau neverta planuoti svarbių susitikimų, atsakingų reikalų tvarkymo; patartina nešioti tamsių atspalvių drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Viskas bus gerai, jei nereaguosite į provokacijas ir neskubėsite, nesiveršite į pirmas eiles. Gauti pasiūlymai bus naudingi ne iš karto. Jums teks dar atidžiau dirbti, apdairiau planuoti savo veiklą, atsargiau elgtis su pinigais, paklusniau vykdyti vyresnybės nurodymus.

Jautis (04 21–05 20). Būkite apdairesni, jei tektų tvarkyti svarbius piniginius, turtinius reikalus. Galite sulaukti nekviestų svečių, susidurti su giminaičiais, kurių nenorite matyti. Kad ir kas nutiktų, reikėtų save labiau pasaugoti nuo įtampos, nesiimti jokių atsakingų darbų.

Dvyniai (05 21–06 21). Dalykinius, finansinius reikalus tvarkykite neskubėdami. Netinkamas laikas svarbiems pokalbiams. Vakarą pasistenkite skirti šeimai.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas sandoriui tvirtinti, pokalbiui apie jūsų karjerą su vadovybe. Vakare tikėtini netikėtumai, ypač bendraujant su mylimu žmogumi, – nereikėtų labai tikėti tuo, ką išgirsite.

Liūtas (07 23–08 22). Sprendžiant finansinius klausimus rizika nepasiteisins. Beje, venkite su sutuoktiniu aptarinėti šeimos finansinius reikalus, priekaištauti dėl buvusios neištikimybės – ilgam sugadinsite santykius.

Mergelė (08 23–09 22). Gana pasyvus metas – gali būti sunku susikaupti, blaiviai mąstyti. Atidėkite savo rūpesčius kitai savaitei. O šiandien – jokių atsakingų išvadų, sprendimų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Iki pavakarės sudėtingas metas bendrauti – galimi netikėti konfliktai. Vakare galite jaustis itin pavargę, ypač moterims patartina neplanuoti išvykų, kelionių bei svarbių pokalbių.

Skorpionas (10 24–11 22). Jei neprarasite savitvardos, diena bus nebloga tvarkyti dalykinius reikalus. Vis dėlto nepatartina su darbdaviu aptarinėti perspektyvų, prašyti didesnio atlyginimo, paaukštinimo. Vakare nepatartina skolinti pinigų draugams.

Šaulys (11 23–12 21). Kol kas nesiskubinkite, bet būkite atidūs, kad nepraleistumėte geros progos. Verta atsižvelgti į šeimos nuomonę – ji turi būti svarbesnė nei šefo.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nesistenkite kalnų versti, o labiausiai tai turėtų atminti moterys tvarkydamos tiek dalykinius, tiek asmeninius reikalus. Vakaras netinkamas viešnagėms.

Vandenis (01 20–02 18). Kaip pašauksi – taip atsilieps. Mokėkite laviruoti tarp skirtingų nuomonių bei įsitikinimų, nesiginčykite su partneriais ir sutuoktiniu. Diena labiau įtempta ir nepalanki moterims – galima ne visai maloni naujiena ar kokia nors kita netikusi staigmena.

Žuvys (02 19–03 20). Būkite apdairesni bendraudami su kolegomis, šefu – jūsų aplinkoje vyksta pokyčiai, apie kuriuos nežinote, bet nutuokiate. Siekite įgyti patikimų sąjungininkų bei tikrų draugų. Vakare nepatartina skolinti pinigų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą