Sudėtinga diena prieš Saulės užtemimą

Sudėtinga diena prieš Saulės užtemimą Vėžio ženkle, kuris vyks rytoj ryte. Nesiimkite nieko svarbaus, atsakingo, nors situacija gali pasirodyti geresnė, nei iš tiesų yra. Netiks ko nors pradėti, tvarkyti svarbių reikalų, ypač finansinių, socialinių. Blogas laikas ir santykiams aiškintis – skandalo nepavyks išvengti. Tai greičiausiai baigsis santykių nutraukimu, o tai itin nepageidautina dėl dabartinio laiko fatališkumo. Šiuo sudėtingu metu derėtų vengti ne tik konfliktų, bet ir konkurencinės kovos. Diena nepalanki bendrauti, atsakingiems susitikimams, pasitarimams. Nepalanku pradėti naujus darbus. Kad ir su kuo bendrausite, siekite likti principingi, venkite skubotų, neapgalvotų pažadų (nors geriausia tiesiog neįsipareigoti dėl svarbių dalykų), beje, už viską teks atsakyti. Ir nesistebėkite, jei iškiltų kliūčių, saugokitės povandeninių srovių – nesklandumų pakaks tiek dirbant, tiek keliaujant ar ilsintis. Gali išaiškėti naujos finansinės ir juridinės problemos. Saugokitės kerštingų pavyduolių. Nepalanku susitikti su svarbiais valdininkais, aukštais pareigūnais. Blogas laikas dokumentams tvirtinti, sandoriams sudaryti. Nepalanki diena nei švęsti, nei draugiškiems susitikimams, taip pat naujoms pažintims – tiek dalykinėms, tiek draugiškoms ar romantiškoms – užmegzti. Neskirkite ir meilės pasimatymų, juolab neaptarinėkite jausmų nei su mylimu asmeniu, nei su sutuoktiniu. Tinkamas laikas tvarkytis iš esmės, gerai iš namų išnešti šiukšles, šlamštą. Patartina dažniau uždegti žvakę, žiūrėti į ugnį. Gerai namuose kepti duoną, pyragą. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Galima nerami, sunki naktis – patartina eiti anksčiau ilsėtis, tiesa, labiau pasirūpinus turto apsauga.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį geriausia, jei nieko nesapnavote, – vadinasi, einate teisingu keliu. Sapnų gausybė liudytų klaidingą pasirinkimą. Tačiau jei save matėte nuogą – esate teisūs; jei artimą žmogų, draugą nuogą sapnavote – tai reiškia gerus santykius su juo. Itin blogai buvo regėti daug drabužių – tai apgaulės, iliuzijos.

Blogas ženklas: išsitepti, jei šiukšlės ne vietoje išbyrėtų, susižeisti, rakštį įsivaryti, ką nors sulaužyti, pamesti auskarą, jei karoliai, grandinėlė sutrūktų ar žiedelis nuriedėtų į sunkiai pasiekiamą vietą – vidinės nešvaros, nužiūrėjimo požymis; jei rankos, kojos tirptų – gresia liga; jei plyštų drabužis, siūlai trūktų – nelaimė artimam žmogui; jei kūną be paliovos niežėtų – turite daug priešų; garsiai knarkti naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį – per jus veikia tamsiosios jėgos.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti, būti vandeniu apipiltam, jei stogas prakiurtų – apsaugos įgijimas, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis sudėtingas: ryte įvyks Saulės užtemimas Vėžio ženkle (maksimali fazė – 6 val. 2 min. Vilniaus laiku ir 3 val. 2 min. pagal Grinvičą), ši diena bus nepalanki naujiems darbams pradėti, atsakingiems sprendimams priimti; patartina nešioti baltų, alyvinių, rožinių atspalvių drabužius, vengtini žali ir įvairūs tamsūs tonai.

Avinas (03 21–04 20). Geriausia, jei liktumėte tokią sunkią dieną namie. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, nesivelkite į apkalbas ir intrigas (deja, būsite linkę pasiduoti negerai įtakai) ir tai ilgam pakenks jūsų darbo santykiams. Tad neskubėkite ginčytis ir pasirašinėti dokumentų. Būkite atidesni artimiesiems, ypač mamai.

Jautis (04 21–05 20). Mažiau žadėkite ir iš kitų nieko neprašykite. Labai nepasikliaukite įtakingo asmens ar draugo pažadais – kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite. Neužmegzkite naujų pažinčių – nei darbo, nei romantiškų. Nesugalvokite barti mylimo žmogaus, aiškintis santykių su vadovybe – nukentėsite, meilės bus dar mažiau, atlyginimo dydis irgi nukentės. Ir pasiruoškite greitai persiorientuoti tvarkant reikalus, iš anksto apgalvokite, ką darytumėte nenumatytu atveju.

Dvyniai (05 21–06 21). Slegiantis metas. Iš jūsų gali būti pareikalauta grąžinti seną skolą, atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą. Nepatartina spręsti problemų, susijusių su uždarbiu, pelnu ar nesklandžiais meilės santykiais. Kas bus blogai, suprasite ne iš karto. Kad jumis kiti nenusiviltų ir patys nepatirtumėte streso, atidėkite kitoms dienoms savo rūpesčius, svarbių reikalų tvarkymą ir niekam nieko nežadėkite. Ypač neskubėkite apsispręsdami dėl piniginių ir turto reikalų – jų geriau visai netvarkyti. Ne laikas aptarinėti šeimos biudžetą su sutuoktiniu – susipyksite.

Vėžys (06 22–07 22). Esate prislėgti atsakomybės, įsipareigojimų naštos, tačiau vargu ar pavyks rasti išeitį. Kreipkitės į draugus – jie pagelbės. Iš pirmo žvilgsnio viskas gali pasirodyti gerai, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, netikėtai kas nors gali pakišti koją ar paaiškėti naujų nepalankių aplinkybių. Bus svarbu pasirūpinti tolesne savo interesų apsauga. Galimi nesklandumai ir per keliones užsienyje. Nerizikuokite muitinėje.

Liūtas (07 23–08 22). Sunkokas laikas, kai galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Šiandien neverta niekur skubėti, užsigriebti daug atsakingų darbų. Netvarkykite ir svarbių piniginių, turto reikalų, nesivelkite į avantiūras. Pavyks ne viskas, ką planuosite: trukdys neaiškios, nesuprantamos kliūtys. Būsite pernelyg įtarūs, tačiau nereikėtų leistis užvaldomiems nepasitikėjimo tais, kuriuos mylite, kurie šalia jūsų. Nugalėkite save ir nepavyduliaukite, neįtarinėkite, nesiaiškinkite santykių – būtent tai padės neprarasti jėgų, orumo ir pasitikėjimo savimi. Imkitės tik privalomų darbų, stenkitės juos atlikti kuo geriau. Nesuvaržykite savęs jokiais pažadais – vėliau jie atneš negeistinų dalykų.

Mergelė (08 23–09 22). Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų ir viršininkų įtakai, turėkite savo nuomonę. Netinkamas metas tvarkyti juridinius reikalus, turite būti apdairesni pasirašinėdami dokumentus, skaičiuodami pinigus. Nepasikliaukite ir labai nesiremkite draugais – ne iš blogos valios jie gali sugadinti gerą reikalą ar paprasčiausiai sugriauti dienos planus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savo pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti ir nemokyti, nes tai gali sukelti priešingą reakciją. Venkite rimtų įsipareigojimų, o svarbų pokalbį su šefu geriau atidėti. Priimant svarbų sprendimą gali pritrūkti įžvalgos, apdairumo, teisingos, kompetentingos informacijos. Atidžiai įsiklausykite į išgirstas pastabas, įspėjimus – tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms. Galite nukentėti per patikrinimą, būti priversti atsakyti už įstatymų ar kokių nors taisyklių pažeidimą.

Skorpionas (10 24–11 22). Nieko naujo nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius, keliones atidėkite. Analizuokite nueitą kelią – galite suvokti itin svarbią (nors ir nemalonią) tiesą. Neskubėkite žadėti ir įsipareigoti (ypač vaikams ar mylimam asmeniui) – būsite gana azartiški ir galite pervertinti savo galimybes. Tinkamas laikas užsiimti savo vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Jei turite finansinių reikalų su užsieniečiais, būkite apdairesni. Galimi nemalonumai per užsienio partnerius.

Šaulys (11 23–12 21). Mažiausiai sėkmės teks jums. Diena sunki, todėl būsite linkę ir be priežasties nusiminti, ką jau kalbėti, jei tam bus pagrindo. Nepalanku skolinti pinigų, juolab juos investuoti. Ne laikas įsimylėti, aiškintis meilės santykius. Dalykinėje veikloje nieko rimto nesiimkite – patirsite įvairių nesklandumų, kliūčių, o gauti rezultatai irgi netenkins. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui ir atkeipkite daugiau dėmesio į jų sąžiningumą. Nederėtų rizikuoti pinigais, nepalanku pasirašinėti draudimo sutartis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Ne laikas susitarimams, deryboms, ginčams. Nelaukite iš aplinkinių adekvačios reakcijos ir supratimo. Beje, tai, kas jums svarbu ir reikalinga, kitam (ne sutuoktiniui) šiandien gali būti nesuprantamas dalykas. Neverta dalintis savo jausmais, svajonėmis, norais. Dabar skubėjimu nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus ir, žinoma, vairuodami. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti jums peršamiems dalykams – verta laikytis savo nuomonės.

Vandenis (01 20–02 18). Venkite konfliktų su viršininkais, galimi priekaištai jums ar net nuobaudos – atsiskleis jūsų silpnosios vietos ir klaidos. Tad būkite pakantesni kolegų, viršininkų kritikai – aplinkiniai gali būti labiau susierzinę ir jūsų trūkumai kris į akis labiau nei privalumai. Nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę, nes būsite linkę daryti smulkių, tačiau apmaudžių klaidų. Būkite atidūs ir atsargūs darbe – galimos traumos. Daugiau dėmesio skirkite sveikatai stiprinti.

Žuvys (02 19–03 20). Jausitės prislėgti, nors suvoksite, kad viskas gerai, ir galite be paliovos nervintis, ypač dėl pinigų, santykių su mylimu žmogumi, vaikų elgesio. Tik nesiimkite jokių priemonių padėčiai pakeisti, nes tuomet tikrai ją sugadinsite. Pasikliaukite savieiga – jūsų problemos vis vien ilgai nesitęs. Beje, tai pavojingas metas – gali būti suduotas smūgis jūsų įvaizdžiui, tad galvokite, ką šnekate ir ką žadate, – galite aiškiai pervertinti savo gebėjimus, žinias, suklysti dėl svarbių dalykų. Aplinkiniai, ypač mylimas žmogus, irgi baksnos į jūsų klaidas, trūkumus – net menkiausias netikslumas sulauks jų kritikos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą