Labai aktyvus, bet ir pavojingas metas

Labai aktyvus, bet ir pavojingas, kupinas nenumatytų pavojų, paslėptos agresijos metas prieš Mėnulio užtemimą Vandenio ženkle. Bus svarbu kontroliuoti emocijas, nekalbėti ir nedaryti to, kas iškart šaus į galvą, vengti ginčų darbe, viešosiose vietose, šeimoje. Būkite santūrūs ir taikūs, atidūs dirbdami su informacija ir ją perduodami, kaip ir su dokumentais, pavojingais instrumentais, elektra ir elektros prietaisais, kompiuteriais. Jei susikaupsite, pavyks nemažai. Ši diena gera sudėtingoms problemoms spręsti. Tiesa, visiškai netiks imtis ko nors naujo, eksperimentuoti kokioje nors srityje arba ką nors keisti (tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime) – jei vėliau apsigalvosite, ką nors pakeisti bus sunku. Darykite tik tai, ką gerai mokate, ką ne kartą jau esate veikę. Netiks užmegzti naujų pažinčių. Venkite ir bendravimo su jums nemaloniais, nepriimtinais žmonėmis, nesiaiškinkite su niekuo santykių (ypač su tais, su kuriais norite susitaikyti, kuriuos mylite).

Vakaras nepalankus įvairiems susitikimams, švęsti. Pramogos turėtų būti santūrios, nerizikingos. Ne laikas ir lošti. Svaigalų apskritai derėtų vengti. Nors per Mėnulio užtemimą labiau pažeidžiamos moterys ir vaikai, šįkart vyrams teks sunkoka dalia – jiems šis metas itin nepalankus. Šiandien ir esant stipresnei užtemimo įtakai (mėnesį iki jo ir po jo) derėtų būti atsargesniems su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, elektros prietaisais, kompiuteriais, mobiliaisiais telefonais. Gali paūmėti nervų sistemos, psichikos, endokrininės sistemos ir infekcinės ligos. Reikėtų labiau pasaugoti akis, kojas, nugarą, sąnarius, raiščius, širdį. Užtemimas paskatins nelaimingus atsitikimus, traumas.

Mėnulio užtemimas vandenio ženkle

Maksimali užtemimо fazė – 23 val. 23 min. Vilniaus laiku (20 val. 23 min. pagal Grinvičą). Kadangi tai bus Mėnulio užtemimas, kai Saulė ir Mėnulis yra priešpriešoje (tuomet mes matome pilnatį), vienu metu bus itin pažeidžiami dviejų Zodiako ženklų atstovai – tie, kurių ženkle dabar Saulė, t.y. Liūtai (ypač šiomis dienomis švenčiantys gimtadienį), ir tie, kurių ženkle Mėnulis, – Vandeniai. Ašis Liūtas–Vandenis siejama su meile ir draugyste, valdymu, priklausomybe ir laisve. Dėl šios ašies kyla klausimas: „Ar meilė ir draugystė galimi vienu metu?“ Tegu jis liks retorinis. Astrologiniu požiūriu šias dvi priešingas kategorijas gali suderinti tik brandžios asmenybės. Įprastu atveju nėra labai tikslinga stiprinti meilės ryšį puoselėjant draugiškus tarpusavio santykius.

Šis Mėnulio užtemimas labiau skatins nerimą (arba melagingą nusiraminimą) dėl meilės. Vienintelis patarimas – vengti romantiškų nuotykių, neapgalvotų įsipareigojimų jausmų srityje, taip pat spontaniškų skyrybų. Vėliau dėl to teks gailėtis.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai pranašiški. Ugnis, žaibai – esminės permainos; žvaigždės, dangus, savaiminis skraidymas danguje – išaukštinimas, apsaugos įgijimas, svajonių išsipildymas. Šventieji, jų paveikslai – išbandymai; gyvūnai – melas, apkalbos; mėsa – nesėkmė, liga; kirpti plaukus – nuostoliai; jei plaukai slinktų – jėgų netekimas, pavojus jūsų ar artimo žmogaus gyvybei; koridoriai, raktai, spynos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: be aiškios priežasties šalti, išvysti juodus dūmus, juolab jų įkvėpti.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, jei vėjas namuose atvertų langus, duris (turtas, kraustymasis į geresnę vietą).

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis iki pavakarės nepalankus švęsti, bendrauti, bet geras imtis sunkių tvarkymosi darbų, sekmadienis puikus laikas bendrauti, švęsti, svarbiems susitikimams.

Avinas (03 21–04 20). Jei sugebėsite pažvelgti į situaciją oponento akimis, tuomet bus lengviau spręsti susikaupusias problemas ir pakreipti įvykius reikiama linkme. Deja, neapgalvotu žodžiu, spontanišku veiksmu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su artimaisiais, draugais, kolegomis, įtakingais asmenimis. Neatstumkite draugo pagalbos. Neišduokite tų, kuriuos mylite, ir nekeiskite senų sprendimų. Šiuo metu jums reikėtų vengti permainų.

Jautis (04 21–05 20). Bus svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai, ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis. Gali tekti atsidurti tarp dviejų ugnių ar tarp kelių viliojančių pasiūlymų, o pasirinkti bus sunku. Vis dėlto laikykitės senų nuostatų, eikite tuo keliu, kurį anksčiau buvote pasirinkę, tegu jūsų nesuklaidina neva naujos, geros veiklos, saviraiškos perspektyvos.

Dvyniai (05 21–06 21). Likite saikingi, kuklūs ir atidūs – suklysti šiuo metu bus lengva. Vis dėlto diena palanki seniems, užvilkintiems reikalams tvarkyti. Tik nesistenkite įrodyti savo šaunumo – galite nukentėti dėl per didelių ambicijų. Reikėtų būti atsargiems tolimose kelionėse, bendraujant su užsieniečiais ir mylimu asmeniu. Nepatartina veltis į naują meilės romaną, ypač su užsieniečiu. Ir venkite iš kitų (ypač artimųjų) daug reikalauti – ar ir sau taikote tuos pačius standartus? Net jei taip – šiandien nekelkite įtampos, leiskite visiems atsipalaiduoti ir ramiai leisti vakarą.

Vėžys (06 22–07 22). Galite gauti visai neblogų dalykinių pasiūlymų, tiesa, sprendimą vertėtų atidėti. Pavojingas metas svarbioms finansinėms operacijoms. Atsargiau prie vairo. Susitikite su geru draugu, išsikalbėkite – tai padės nusiraminti. Kritinis metas įsimylėjėliams ir sutuoktiniams, kurių santykiai pastaruoju metu buvo pernelyg įtempti. Aplinkybės skatins skirtis, tad jei protas nepritaria šiam žingsniui, verčiau atidėkite santykių aiškinimąsi kitai dienai, – tam tiks sekmadienis. Būkite atsargesni su pinigais – nė nepastebėsite, kaip patirsite nuostolių.

Liūtas (07 23–08 22). Netikėtų klaidų metas, kai reikia mokėti išklausyti pastabas, nusileisti. Nepamirškite, kad šiandien daug ką lems partneriški, draugiški santykiai – teks mokėti išgirsti kitą ir pritarti. Ir nereikėtų daug tikėtis teisingumo savo atžvilgiu, tad venkite bent jau šį mėnesį teismų, nepradėkite bylinėtis. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu, kas šeimos galva. Jei liksite saikingi ir iš tiesų laisvi, jei gerbsite, puoselėsite santykius su antrąja puse, ypatingų problemų nepatirsite.

Mergelė (08 23–09 22). Sunki diena. Galite pražiopsoti svarbų dalyką, reikšmingą informaciją – nepastebėsite, kaip suklysite. Būsite darbingi, tačiau persistengti nereikėtų. Viską tikrinkite, ieškokite klaidų, taisykite jas. Stenkitės nesugadinti santykių su kolegomis ir vadovybe, o vakare – su sutuoktiniu. Šiandien geriausia bus patylėti – kad ir ką pasakysite, tai gali jums pakenkti. Beje, įtarumas mylimo asmens atžvilgiu perdėtas. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neblogas metas, tačiau avantiūros ir kitokie rizikingi veiksmai pavojingi – ko nors neapskaičiuosite arba neįvertinsite. Ne laikas pamokslauti vaikams – tai bus kaip žirniai į sieną. Būkite su jais kantresni, labiau pasaugokite. Nederėtų pyktis su mylimu žmogumi, nereikėtų ieškoti ir naujos meilės. Netikęs laikas aiškintis santykius su mylimu asmeniu.

Skorpionas (10 24–11 22). Sunki diena, kai visko nori ir, atrodo, viską gali, tačiau paskutinę akimirką kas nors pakiša koją ar kitaip sustabdo. Niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės: kuo mažiau nuveiksite, tuo mažiau košės prisivirsite. Ne laikas priimti svarbius sprendimus dėl šeimos, gyvenamosios vietos. Jei galite, likite namuose. Darbe būkite itin atsargūs su pinigais, bendru turtu. Nesugadinkite santykių su šefu. Būkite atidesni savo sveikatai – jei sunegaluosite, nenumokite į tai ranka: dabar sunegalavus ir nesigydant galima ilgam likti ligoniu.

Šaulys (11 23–12 21). Geriau vengti bet kokių atsakingų pokalbių bei ginčų, tačiau jei tektų susitikti su kokia nors nemalonia persona, ruoškitės tam morališkai, kad niekas nesugebėtų jūsų priversti karščiuotis. Deja, nebus paprasta bendrauti su tais, kurių nemėgstate, – galite neiškentę išrėžti į akis visą teisybę (nors giliai viduje labai norėsite būsi santūrūs, diplomatiški). Kad ir kokie būsite teisūs, nesiginčykite, nieko neįrodinėkite – aplinkiniai jūsų žodžius traktuos neteisingai ir dar sugebės prieš jus panaudoti. Nerizikuokite kelyje, nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais. Labiau pasisaugokite vagių, melagių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Apetitas gali tapti esmine užtemimo problema. Tad nenorėkite daug, ypač iš savo darbdavių, sutuoktinio ir vaikų. Kad ir kuo užsiimsite, labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas subtilybes, mat jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujų detalių. Būkite atsargesni ir apdairesni skolindami ar investuodami pinigus – vargu ar jie greitai ir ar apskritai sugrįš.

Vandenis (01 20–02 18). Pavojingas laikas dėl Mėnulio užtemimo jūsų ženkle. Susitelkite, patylėkite. Ne laikas rodyti savo privalumus, protą ir sugebėjimus. Nusiraminkite – atidėkite tai. Šiomis dienomis (iš tiesų mėnesį iki ir po užtemimo) stigs atidumo, atsargumo. Nepraraskite savikontrolės – jus bus lengva apgauti, paveikti iš šalies. Išaugs ir nelaimingų atsitikimų, traumų (labiau kojų, akių), avarijų tikimybė, ypač traumų dėl skubėjimo, koncentracijos stygiaus, judant. Itin turėtų būti atidūs gimę sausio 24–29 d.

Žuvys (02 19–03 20). Kuo mažiau vilsitės, tuo mažiau nukentėsite. Vertėtų atsisakyti neprivalomo bendravimo, svarbių reikalų tvarkymo ir kelionių. Geriau nesiimti nieko atsakingo. Jei dirbate su pinigais, dokumentais, būkite itin atidūs. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo tiek dėl dalykinių, tiek dėl asmeninių reikalų. Pasaugokite gerus santykius darbe. Atsargiau vairuokite – galimas netikėtas transporto priemonės gedimas, baudos. Venkite svaigalų, atsargiau prie vandens.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą