Šiandien stenkitės nepasiduoti emocijoms

Dvilypis metas, santykinai ramus, bet keliantis įtampą. Tad pirmiausia dažniau nusišypsokite! Ir nesiduokite užvaldomi ambicijų, tuomet diena praeis sklandžiau. Stenkitės nepasiduoti emocijoms – blaivi galva bus reikalinga ne tik darbe, bet ir bendraujant su artimaisiais, mylimu asmeniu. Šiuo komplikuotu metu būtinas korektiškas elgesys su žmonėmis, kurie jums brangūs. Deja, nepasitenkinimo jausmas partneriu tiek veikloje, tiek asmeniniuose santykiuose gali pastūmėti leptelėti ką nors skaudaus, įžeidžiamo. O šiandien bus lengva susivaidyti. Dabar metas, kai spontaniškai išsiveržia tai, kas kurį laiką patyliukais brendo ir buvo slepiama. Geriau jau neskubėkite aiškintis santykių, nesistenkite ir atsiverti tam, kurį mylite seniai, taip pat naujam gerbėjui. Bendraudami būkite ramūs ir santūrūs – ne laikas nei ugniai gesinti, nei jai įžiebti. Šiandien reikėtų vengti rutininių darbų ir tų, kuriems atlikti reikia tikslumo ir susikaupimo, – jie vargins. Užsiimkite kuo nors įdomiu, gal net kūryba, raskite laiko ir pramogoms. Nereikėtų per daug energijos išeikvoti darbe – daugiau dėmesio, šilumos skirkite šeimai, ypač vaikams. Netinka imtis naujų darbų, taip pat skubėti, kad ir kuo užsiimsite, – šiandien derėtų būti atidiems, viską ramiai stebėti ir tikrinti (ypač informaciją). Iki 16 val. 53 min. reikėtų imtis tik tų darbų, kuriuos galima iš karto užbaigti. Kad ir kuo užsiimsite, dirbkite susikaupę, atsakingai – neprofesionalumas, tingėjimas itin kris į akis vyresnybei darbe ir klientams. Šiandien netinka pasirašyti svarbių dokumentų, susitarimų. Išlieka didesnė konfliktų, apgaulių, vagysčių, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Venkite stiprių svaigalų. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs. Itin reikšmingi išgirsti žodžiai – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Puiku, jei regėjote kelionę, medžius, – jūsų laukia geros permainos; jei susitikote su savo mirusiais artimaisiais – esate saugomi. Blogai sapne kirpti plaukus, nagus, danties netekti.

Blogas ženklas: pamesti piniginę, jei sulūžtų peilio ašmuo, skėtis.

Geras ženklas: rasti odinį daiktą, ypač piniginę, – sėkmė tvarkant reikalus, šeimos santykių pagerėjimas; pamesti smulkių pinigų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus ramiam poilsiui, įvairiems šventimams, kultūros ir meno renginiams.

Avinas (03 21–04 20). Neprognozuojamas laikas, tai itin turėtumėte prisiminti tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Vis dėlto seniems dalykiniams reikalams tvarkyti neblogas metas (keblumai gresia labiau dėl asmeninių santykių). Netinka investuoti ar skolinti pinigų, pasirašyti sandorio. Nesiaiškinkite su niekuo santykių, nesiginčykite – tai pablogins situaciją, suteiks pagrindą liežuvauti. Gali netikėtai atsiskleisti sena apgaulė, dėl to magės nutraukti santykius.

Jautis (04 21–05 20). Galite ne visai teisingai įsivaizduoti dabartinius savo uždavinius, tad nepriimkite jokių svarbių sprendimų. Labiau saugokite savo gerą vardą ir sveikatą. Tai sunkokas laikas – kad ir kuo užsiimsite, jums teks labai susitelkti, kad pasiektumėte savo tikslus. Kad liktumėte patenkinti šia diena, imkitės tik svarbiausių reikalų ir nepriekaištaukite mylimam žmogui ar sutuoktiniui – jūsų pretenzijos jiems gali būti nesuprantamos. Atidėkite bent jau savaitgaliui jums opią pokalbio temą.

Dvyniai (05 21–06 21). Viskas sugrįžta, tad nebus sunku jus pačius priremti prie sienos jūsų ginklais. Ir būkite atidesni bendraudami, kad kitų nesuklaidintumėte ar neužkrautumėte savų problemų. Tai paslapčių atsivėrimo metas, ir gali taip nutikti, kad sužinosite kai kurių dalykų apie mylimą žmogų, sutuoktinį ar dalykinį partnerį, kurie buvo slepiami. Nepraraskite tuomet savitvardos, kad ir kaip susierzinsite, – ieškokite protingų kompromisų. Net jei to neatsitiks, venkite kritikuoti savo porą – būsite kvailai reiklūs.

Vėžys (06 22–07 22). Ką prarasite, tą ir rasite. Nesinervinkite dėl įvairių nesklandumų, nesusipratimų, nuostolių. Šiandien geriau netekti nei įgyti. Galite susidurti su netikėtais sunkumais, nepelnyta kritika. Deja, tai nerami diena, tad būtina tvardytis, kitaip galite susipykti su kolega, šefu, savo vaikais, antrąja puse ar mylimu žmogumi. Pasistenkite sąmoningai atsiriboti nuo blogų minčių, nemalonių žmonių, siekite suteikti sau daugiau džiaugsmo. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Liūtas (07 23–08 22). Aplinkiniai (ir sutuoktinis) bus linkę baksnoti į jūsų klaidas, priminti netesėtus pažadus. Kita vertus, jūs irgi būsite linkę klysti, įsipareigoti dėl dalykų, kuriuos bus sunku įvykdyti. Galimi apmaudūs nesusipratimai tarp sutuoktinių – netikėkite apkalbomis, nesiaiškinkite santykių. Šiandien bus svarbu parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui ir dalykiniams partneriams – sulauksite gero atsako. Vakare rizikinga aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 22). Dirbkite itin atidžiai – nepastebėsite, kaip klaidų privelsite. Nepykite, jei artimas žmogus ar kolega primins jūsų neįvykdytą įsipareigojimą, neatliktą pareigą. Galimi nemalonumai per tarpininkus ar vykdytojus. Patartina sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją, ieškoti savo veiklos trūkumų ir būdų jiems ištaisyti. Šiandien svarbiausia nesinervinti dėl smulkmenų, labiau pasaugoti savo ramybę ir sveikatą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Tvarkant reikalus trauks avantiūros, tačiau būkite pasiruošę, kad tie, kurie dabar žadės paramą, paliks jus vienus. O vieni apskritai niekur nerizikuokite, nesiimkite nieko rimto. Patys mažiau žadėkite padėti – vargu ar pavyks įvykdyti įsipareigojimus. Ir neskubėkite patikėti tuo, ką sako jūsų vaikai (nors vaikų lūpomis teisybė byloja), – jie bus linkę tą teisybę perteikti savaip. Pavojinga diena meilės ir partneriškiems santykiams – galimi kvaili nesusipratimai.

Skorpionas (10 24–11 22). Ilsėkitės, atsisakykite visų darbų ir reikalų, kuriuos galima atidėti. Tai pasyvus metas – darbai laikinai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Būkite atidūs – didesnis apgaulių, vagysčių pavojus. Jei jaučiatės nekaip, verta likti namie. Tai neramus, įtemptas metas įsimylėjėliams ir sutuoktiniams – gali atsirasti (sustiprėti) priešiškumas, bus svarbu atsižvelgti į mylimo žmogaus ar sutuoktinio jausmus. Būkite atidesni ir maisto kokybei. Pasistenkite anksčiau eiti ilsėtis.

Šaulys (11 23–12 21). Neverta tikėti viskuo, ką išgirsite (ypač jei tai pažadai). Ir neskubėkite priimti pasiūlymų, net iš pažiūros naudingų. Išsiblaškymas rašant, skaičiuojant, vairuojant, žadant, pasakojant, bandant pasiteisinti pagausins problemų. Ir galvokite, ką kalbate mylimam žmogui, sutuoktiniui ar veiklos partneriui, nes vėliau gailėsitės savo žodžių.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nerizikuokite pinigais, savo sveikata – labiau pamąstykite apie šeimos ramybę. Pasisaugokite vagių, apgavikų. Nesiaiškinkite santykių su pora, venkite ginčų dėl išlaidų. Ne laikas svarbiems finansiniams sprendimams – jums gali pritrūkti įžvalgumo, atsargumo. Galite būti linkę pavyduliauti sutuoktiniui be aiškaus pagrindo. Svarbius pokalbius verta atidėti ir kartu vakare pasidžiaugti romantiška vakariene.

Vandenis (01 20–02 18). Imkitės to, kas anksčiau nepavyko ar dėl kitokių priežasčių buvo atidėta, – pavyks reikalus sutvarkyti gana greitai, tik būkite lankstesni ir tolerantiškesni bendraudami. Neįsivelkite į avantiūrą, netikėkite gražiais pažadais (ypač jei gimėte sausio mėnesį), gerais norais – vėliau jie nuvils. Galite suklysti mylimo žmogaus atžvilgiu. Pasistenkite nei žodžiu, nei veiksmu neužgauti mylimo žmogaus ar sutuoktinio. Didesnė traumų, avarijų tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Galite nepajusti apgaulės, pasikliauti nesąžiningu draugu. Pavojingas laikas jūsų kišenei ir reputacijai. Beje, sena problema darbe ar santykiuose su sutuoktiniu (mylimu žmogumi) gali atsinaujinti ir pasirodyti neįveikiama. Tik neišsigąskite – tai laikinos negeros nuotaikos. Šiandien patartina daugiau ilsėtis ir bendrauti tik su bičiuliais, nesiaiškinti santykių su mylimaisiais. Būkite atidesni savo sveikatai. Nerizikuokite kelyje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą