Nepalankus metas piniginiams reikalams tvarkyti

Komplikuotas metas – painiava, tuščios viltys, svajonės trukdys priimti teisingą sprendimą tvarkant reikalus, bendraujant su artimaisiais, mylimu asmeniu. Tai sudėtingas laikas tarp dviejų užtemimų – Mėnulio liepos 27 d. ir Saulės rugpjūčio 11 d. Tad venkite konfliktų, nenutraukite santykių, atvirkščiai – siekite susitaikyti, atgauti dvasios pusiausvyrą.

Nepalankus metas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti – finansininkai, verslininkai, buhalteriai turi būti itin atidūs. Saugokitės sukčių ir vagių. Geras laikas kelionėms, bendrauti, dirbti su sudėtinga informacija. Palanku užsiimti vaikų auklėjimu, jų fiziniu ugdymu, tinka pradėti juos mokytis kovų meno, jodinėjimo. Tiesa, nepalankus laikas meilės pasimatymams. Sunkokas metas ir moterims, ypač jaunoms, – vyresnės jausis saugiai.

Šiandien galima nukentėti dėl nemokėjimo realiai vertinti jausmus, santykius ar dėl kieno nors ilgo liežuvio – kai kas gali išplepėti jūsų meilės paslaptį. Galimas ir abipusis įsimylėjusiųjų, sutuoktinių nepasitenkinimas vienas kitu. Tikėtina, kad tai netikros, laikinos nuotaikos, tad nereikėtų šiandien nei ašarų lieti, kad nemyli, nei durų užtrenkti, kad jau nebemylite, – dar viskas gali apvirsti aukštyn kojom.

Palanki diena imtis iškrovos dietos, valyti organizmą. Tinka valytis ir nuo nužiūrėjimo ar kitokios blogos maginės įtakos. Kovokite su baime, iliuzijomis.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Buvo gerai regėti gyvūnus, paukščius, drabužius, skraidyti – sėkmė; plaukti vandeniu – sveikata. Matuotis naujus drabužius – turtas, šeimos santykių sutvirtėjimas, naujo vaiko gimimas. Blogai būti nuogam – liga, nesėkmė; ugnį regėti – jėgų praradimas, kančia. Matyti savo atspindį veidrodyje – gali atsiskleisti jūsų paslaptys.

Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, indą sudaužyti, netyčia sulyti ar vandeniu apsipilti, jei laikrodis sustotų, druską išberti.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą, peilį – sėkmė, apsauga; jei peilis iškristų iš rankų – jūsų priešai bus nubausti.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis kritinis, netinkamas nei dalykiniams, nei širdies reikalams tvarkyti; palankūs ramūs žali tonai.

Avinas (03 21–04 20). Stebėkite jus supančius žmones, draugus – mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko. Saugokite finansines ir romantiškas paslaptis. Didesnė traumų tikimybė per neatidumą. Venkite svaigalų ir apsvaigusių žmonių.

Jautis (04 21–05 20). Mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Galima nelaukta išdavystė, apgaulė. Tad geriausia šiandien pasikliauti tik savimi ir nepervertinti savo galimybių. Apskritai šiuo metu geriausia ne dirbti, o pradėti ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 21). Dėl šios dienos klaidų ir rizikingų veiksmų galite netekti šefo pasitikėjimo, prarasti einamas pareigas. Tai gali pakenkti ir jūsų uždarbiui, tad savo užduotis atlikite labai atidžiai. Niekur neskubėkite, likite atidūs ir mandagūs. Būkite dėmesingesni artimiesiems, mylimam žmogui – dažniau nusileiskite.

Vėžys (06 22–07 22). Nors jausitės geriau nei kiti, būkite pasirengę susidurti su nesmagumais, patirti diskomfortą. Nepanikuokite dėl finansinių problemų, nesiaiškinkite nesusipratimų su artimaisiais ar mylimu žmogumi piktuoju. Apskritai venkite bet kokių kraštutinumų jausmų srityje. Mažiau kreipkite dėmesio į romantiškus pasiūlymus, gautus iš užsieniečių.

Liūtas (07 23–08 22). Galite ne tik jėgų netekti, bet ir viltį prarasti. Tačiau tai laikina, tad pasistenkite nesugadinti nuotaikos savo artimiesiems. Ne laikas reikalams tvarkyti. Pasisaugokite vagių, sukčių ir melagių – neklausykite piktų kalbų apie žmogų, kurį mylite (patys irgi piktai negalvokite).

Mergelė (08 23–09 22). Sutuoktinis, partneriai, net draugai gali sureikšminti jūsų trūkumus ir klaidas. Nepykite – dėl nepalankios užtemimų įtakos dabar daug kam stigs optimizmo ir objektyvumo. Bus svarbu ir patiems nieko nekritikuoti ir neteisti. Ypač svarbu tolerancija asmeniui, kuri mylite, savo porai.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali pablogėti nuotaika, sveikata, tad tvardytis bus sunkoka. Pasistenkite užsiimti tik jus maloniai nuteikiančiais dalykais, nebendrauti su piktais, kerštingais, labai pavydžiais žmonėmis. Būkite atidesni dirbdami kasdienius darbus. Palankus metas pradėti iškrovos dietą.

Skorpionas (10 24–11 22). Diena nebus sunki, vis dėlto nesiimkite atsakingų darbų. Netinkamas laikas demonstruoti savo šaunumą, rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus (sutuoktinio) pasitikėjimu. Nors jums nestigs priešingos lyties dėmesio, šiandien nepatartina veltis į jokius romantiškus nuotykius.

Šaulys (11 23–12 21). Reikalams tvarkyti ir kelionėms ši diena netinkama. Tiesa, namie irgi galite jaustis prastai – bus nelengva rasti sau vietą, nusiraminti. Užsiimkite nesunkiais, maloniais darbais ir iš nieko nelaukite padėkos bei įvertinimo. Didesnė avarijų, vagysčių namie ir darbe tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite džiaugtis – jie nebus nei pelningi, nei kitaip naudingi. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais ar visai nepažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose. Didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų viešajame transporte, prekyvietėse tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Neverta pasiduoti liūdnokoms nuotaikos, suirzimui, tačiau nepamirškite, kad šiuo metu optimizmui pagrindo irgi neturite. Būkite atidūs, kad neapgalvotais veiksmais nepablogintumėte santykių su artimaisiais, mylimu asmeniu. Didesnė traumų, taip pat technikos gedimo tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Būsite energingi, jausitės stiprūs. Tačiau dabar slidus laikas tarp dviejų užtemimų, kai labai svarbu viską stebėti, įsisąmoninti, apgalvoti. Deja, stigs atidos ir spontaniškumas kenks. Nepasiduokite provokacijoms, nesileiskite užvaldomi įniršio ar euforijos (gal nusiminimo?) Venkite karštakošiškų sprendimų, kaip ir rizikingų situacijų, kitaip neišvengiamos fizinės ar moralinės traumos.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą