Būsime nepatenkinti ir be priežasties įsitempę

Nervinga, neprognozuojama diena, kai gali nutikti kas tik nori. Ūmi nuotaikų kaita, nestandartinės situacijos – vis būsite kuo nors nepatenkinti, be priežasties įsitempę, be reikalo sudirgę, tad sunkiai įtiks tiek savi, tiek svetimi. Įdomiausia tai, kad mes irgi galime kitus trikdyti, net erzinti, tad aplinkiniai taip pat mumis stebėsis, gal net piktinsis.

Šiandien vieni kitiems neįtiksime, vieni kitų nesuprasime, lyg kokie atskalūnai vieni į kitus dėbčiosime. Vis dėlto nesureikšminkite šios dienos nesusikalbėjimų, nesusipratimų ir neskubėkite dėl to karo kirviu mojuoti. Ne laikas dabar nutraukti ryšius ar imtis kitokių radikalių priemonių. Ir nesistenkite būti pirmi ir protingiausi, nes tai šiomis dienomis bus brangus malonumas. Kad ir kuo užsiimsite, būtinas atsargumas – gali gesti darbo technika (ypač kompiuteriai, telefonai, transporto priemonės), dingti reikalingiausi daiktai. Bus didelė nelaimių tikimybė. Venkite gerai nepagalvoję įsipareigoti svarbiose srityse, atsargiai tvirtinkite reikšmingus, ypač finansinius, dokumentus. Deja, šios dienos pažadus teks vykdyti, nors ateityje gali paaiškėti, kad tai misija neįmanoma.

Nepalankiausias – traumingas ir avaringas laikas bus nuo 8 iki 10 val. Šiuo metu emocijas bus itin sunku tvardyti, tad pasistenkite į viską žvelgti ramiai, geranoriškai. Nesiaiškinkite santykių šeimoje, nepasiduokite provokacijoms kelyje, darbe. Mokėkite laiku sustoti ir tiesiog atidėti pokalbį, nesistengti išspręsti susikomplikavusios situacijos. Nemenka gaisrų, sprogimų tikimybė. Atsargiau elkitės su elektra bei elektros prietaisais, modernia technika, ginklais, aštriais metaliniais įrankiais. Geriau vengti kelionių, nepirkti ryšio, transporto priemonių. Diena bloga vyrams – vadovams, sportininkas, kariškiams. Labiau pasaugokite sveikatą. Didelė traumų tikimybė (pažeidžiama galva, kojos, rankos). Galimi netikėti galvos, dantų skausmai, nemenka insulto rizika.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį buvo pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skraidyti danguje – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katė – vagystė, apgaulė; paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti (indą, langą, veidrodį, vazą); jei akmuo iš žiedo iškristų; jei sugestų laikrodis, svarstyklės; jei laikrodis sustotų; jei daug plaukų išsipeštų šukuojantis.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą, žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį patartinas ramus poilsis šeimoje.

Avinas (03 21–04 20). Jūs puikiai žinosite, kaip ir ką priremti prie sienos. Bet ar tai apskritai reikia daryti? Diena žada netikėtą pralaimėjimą, nusivylimą, išdavystes. Būkite pasiruošę netikėtumams – šiuo metu nepavyks visko apskaičiuoti. Tad nepervertinkite savo žinių bei galimybių ir mažiau žadėkite – šios dienos įsipareigojimai ateityje gali sukelti labai daug rūpesčių.

Jautis (04 21–05 20). Tik kantrybė, savikontrolė pagelbės. Skuboti sprendimai pavojingi – dabar neįžvelgsite, kur slypi apgaulė, pralaimėjimas. Nieko nauja nesiimkite, nepradėkite. Baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į klampius reikalus. Atidžiau elkitės su nauja informacija bei sprogiosiomis, degiosiomis medžiagomis. Venkite svaigalų. Būkite atsargūs vandenyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Negeras laikas, kai neaišku, ko labiau saugotis – svetimų ar savęs. Jūsų nuomonė gali netikėtai keistis – tai bus visiems nenaudinga. Beje, šiandien galite sulaukti priešingų rezultatų, nei tikėjotės. Labai galimas dalykas, kad neteisingai įvertinsite jėgų santykį. Būkite išmintingi, galvokite apie ateitį – nedidelis pralaimėjimas šiandien gali lemti išsigelbėjimą ateityje. Didelė nelaimingų atsitikimų, traumų, avarijų tikimybė.

Vėžys (06 22–07 22). Kritinis laikas – nesiveržkite į priekį, nebūkite tikri dėl savo nuomonės teisingumo. Partneriai, draugai gali nuvilti, šefas pamiršti duotą pažadą. Būsite pernelyg kategoriški, tad galimi nereikalingi konfliktai su vaikais, nesusipratimai su tais, kuriuose mylite, – ne laikas aiškintis meilės santykių, nes gresia išsiskirti. Jei kas nors jus vers ką nors daryti, atsisakykite, bet ir patys iš kitų mažiau reikalaukite: prievarta nieko gero neduos. Ir nepamirškite, kad konfliktai su dalykiniais partneriais, šefu ar sutuoktiniu tik pablogins situaciją.

Liūtas (07 23–08 22). Jaučiatės neblogai, esate įžvalgūs, apsukrūs (tik nereikia kitiems to demonstruoti), bet nors reikalai krypsta jūsų naudai, ši diena nėra palanki – aplinkybės klostosi painiau, nei esate pasiruošę. Nebūkite patiklūs net gavę gerų naujienų ar neva naudingų finansinių pasiūlymų – tai slidus metas. Galima net išdavystė. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, ypač būkite atsargūs. Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės – galite išprovokuoti konfliktą.

Mergelė (08 23–09 22). Sudėtinga diena – iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti. Šiuo nemaloniu laiku nepraraskite savitvardos. Ne laikas bendrauti su žmonėmis, kurių nemėgstate. Nepasiduokite provokacijoms – ypač jos tikėtinos darbe, kelyje, valdiškose įstaigose. Nesiginčykite su biurokratais, su keleiviais viešajame transporte. Ir ieškokite sąjungininkų, galinčių pagelbėti. Kita vertus, turite būti pasiruošę ir neigiamam atsakymui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kritinis laikas. Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriimkite svarbių sprendimų – vėliau jie gali tapti nesėkmių priežastimi. Galite būti pernelyg priekabūs šeimoje. Mokėkite nusileisti, susitaikyti: kompromisai bus labai reikalingi, priešingu atveju ruoškitės pralaimėjimui. Na, o konfliktai galimi dėl neišspręstų senų meilės problemų tarp sutuoktinių. Didelė nesėkmių, konfliktų, traumų, avarijų tikimybė.

Skorpionas (10 24–11 22). Pasistenkite nesuirzti dėl netikėtų nesklandumų darbe ar nesusipykti su mylimu žmogumi dėl menkniekio – būsite linkę pernelyg pastebėti visokius artimų žmonių „nusižengimus“. Ir neskubėkite, kad ir kuo užsiimsite, – galimos traumos, brokas. Beje, dažniau būsite neteisūs, tad geriau įsiklausykite į kolegų, partnerių, artimųjų pastabas. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni savo savijautai, taupykite jėgas, nepersidirbkite.

Šaulys (11 23–12 21). Sėkmė šalia jūsų, bet vienas neatsargus žingsnis ir jūs galite atsidurti ten, nuo ko pradėjote. Ne laikas rizikuoti, atsisakykite avantiūrų – tai iš tiesų bjaurus laikas. Tad mažiau tikėkitės, kad viskas gerai baigsis. Vargu ar bus sėkmingi ir mėginimai paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus – palaikymas mažai tikėtinas. Ir tikriausiai apsiriksite mėgindami suprasti, ant ko iš tiesų pykstate. Nepervertinkite savo jėgų darbe ir niekur neskubėkite.

Ožiaragis (12 22–01 19). Reikalai strigs. Stabtelėkite – viskas bus gerai, bet dabar reikia kiek palaukti. Tirkite situaciją ir venkite atvirai demonstruoti savo pozicijas. Gresia nelabai malonūs pokalbiai – nesistenkite nieko jėga prispausti. Bus itin svarbu nesivelti į ginčus su artimaisiais. Didesnė nelaimingų atsitikimų važiuojant, einant, taip pat buitinių avarijų namuose tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Diena neprognozuojama – viskas gali verstis aukštyn kojomis. Na, o svarbiausia šiandien bus nešvaistyti jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite, o apčiuopiamų rezultatų nesulauksite. Nebūkite patiklūs ir neklausykite visų nuomonių bei patarimų. Netinkamas laikas tvarkyti dokumentus, tartis su dalykiniais partneriais, derėtis. Netiktų spręsti skubių problemų. Vairuodami automobilį su nieko nesiginčykite, nesipykite. Nerizikuokite kelyje.

Žuvys (02 19–03 20). Remkitės labiau savo jėgomis. Nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – ji, jei ir ateis, tai tuomet, kai jos nebereikės. Blogas laikas sandoriams, pinigams investuoti. Būkite taupesni, be reikalo neišlaidaukite. Nepalanku pirkti vertingos elektros technikos, kompiuterių, telefonų. Tai konfliktinis laikas: stenkitės susinervinę neįžeisti antrosios pusės.

lrytas.lt informacija


Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2018/08/03/news/palmira-busime-nepatenkinti-ir-be-priezasties-isitempe-7150916/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą