Šiandien lengva žengti klaidingą žingsnį

Tai bus įtempta, konfliktinė diena, kai lengvai įsivyrauja nesantaika. Šis laikas gana apgaulingas, tad neskubėkite tikėti viskuo, ką išgirsite, nepasiduokite ir gąsdinimams, bauginimams, spaudimui – visur turėkite savo nuomonę ir nesivadovaukite bendromis kolektyvinėmis nuostatomis. Kad ir kas nutiktų, neskubėkite reaguoti, neskubinkite įvykių – impulsyvumas nepasiteisins. Šiandien paprasta apsirikti, žengti klaidingą žingsnį. Nepatartina rengti svarbių susitikimų, pasitarimų, rašyti reikšmingų laiškų ar sudarinėti ir tvirtinti lemtingų dokumentų. Nepalanku tvarkyti verslo reikalų, spręsti bendrų finansų problemų – tai blogas laikas ir pinigams investuoti. Geriausia būtų svarbius reikalus, susitikimus, susitarimus atidėti rytdienai – tuomet net ir padarytos klaidos, kokie nors apsiskaičiavimai nepakenks ir vis vien išeis į naudą! Šiandien bus svarbu labiau pasaugoti turtą, pinigus, sveikatą bei gerus santykius tiek darbe, tiek namie, bendraujant tiek su svetimais, tiek su savais. Ne laikas ginčams, santykiams aiškintis. Iki pavakarės apgaulingesnis metas, bet ir vėliau (nuo 15 val. 56 min.) pakaks klaidinančių nesusipratimų bei kitokių ne pačių maloniausių staigmenų, kai svarbu taktas ir pagarba bendraujant, kai būtina ypatinga atida kelyje. Šiandien bus itin svarbu tikrinti informaciją – neskubėkite patikėti tuo, ką išgirsite, kita vertus, mokėkite laiku sureaguoti į įspėjimus. Beje, tai, kas įvyks po 15 val. 56 min., bus susiję su karminiu atpildu. Tad turėsite progą pasitikrinti, kaip elgėtės pastaruoju metu. Išaugs nelaimingų atsitikimų, traumų, technikos gedimo, įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė kelyje, gamyboje, buityje. Labiau tikėtini apsinuodijimai. Derėtų vengti svaigalų. Pavojus gresia ir per apsvaigusius asmenis. Daugiau rūpesčių gali kilti žiniasklaidos, transporto tarnyboms. Diena nepalankesnė vadovams, kariškiams, sportininkams, vyrams apskritai.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – tai reiškia, kad neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę. Tačiau dažniausiai šios nakties sapnai buvo apgaulingi.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti.

Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis palankus svarbesniems reikalams tvarkyti, tinkamas gerai parengtiems dokumentams tvirtinti; palankios spalvos – gelsva, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Ne viskas klostysis, kaip suplanuosite, kaip norėsite, nors geriausia šiandien apskritai nieko neplanuoti – aplinkybės keisis greitai ir netikėtai. Galimos nemalonios staigmenos darbe – geriau nepakliūti į šefo akiratį. Būkite itin korektiški su mylimu žmogumi ir labiau pasitikėkite savo išrinktuoju (-ąja) nei „draugų“ liežuviais. Ne laikas flirtuoti, užmegzti naujus santykius.

Jautis (04 21–05 20). Venkite būti kategoriški, ūmūs, nepraraskite lankstumo, kitaip šiuo įtemptu laiku gali imti nebepatikti viskas – darbas, namai, net mylimas asmuo. Nusivylimas bus padiktuotas laikinų emocijų, kurios anksčiau ar vėliau vis dėlto išsisklaidys, tad nesivelkite į konfliktus tiek su kolegomis, šefu, tiek su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, ir ateityje neteks dėl nieko gailėtis.

Dvyniai (05 21–06 21). Apgaulingas metas, kai situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų, – nepervertinkite savo įtakos, autoriteto bei ryšių su įtakingais asmenimis. Labai nesiremkite ir į kitus – galite nesulaukti žadėtos pagalbos. Kita vertus, tai, kas šiandien bus žadama, vargu ar jums bus reikalinga. Nemalonumai galimi per žmones iš toli. Nepalankus metas kelionėms, viešnagėms. Visus svarbius reikalus ar susitikimus atidėkite rytdienai.

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtingas laikas: būtina susitelkti ir nesiimti nieko svarbaus, atsakingo. Būkite korektiški bendraudami, apdairūs tvarkydami piniginius reikalus, atsargūs vairuodami automobilį ir vertindami šeimos narių elgesį, priešingu atveju neišvengsite nuostolių bei komplikacijų. Bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.

Liūtas (07 23–08 22). Pavojingas metas, būtina atida, savitvarda. Pasistenkite labiau derintis prie sutuoktinio, prie partnerių, nei kelti savo sąlygas. Kita vertus, stenkitės kuo daugiau patys atlikti, ką galite, – kitų neapkraukite ir labai nepasikliaukite: gali viskas išeiti atvirkščiai... Poroms gresia konfliktai, tad ne laikas reikšti pretenzijas, aiškintis santykius. Atidėkite bent jau rytdienai savo nepasitenkinimą, kai bus kiek paprasčiau viską paaiškinti.

Mergelė (08 23–09 22). Sunkoka diena – gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir savijauta, kilti nenumatytų rūpesčių darbe. Niekur neskubėkite, viską tikrinkite ir nieko sau iš kitų nereikalaukite. Bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, technikos gedimo tikimybė. Beje, nevažinėkite techniškai netvarkingais automobiliais – neparankiausią minutę per tai turėsite bėdų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Lengvabūdiškumas neatleistinas, ypač bendraujant su žmonėmis, ką nors žadant, vertinant, kritikuojant, barant, flirtuojant. Vėliau paaiškės, kad kažkas mirtinai įsižeidė, supyko ar įsimylėjo... Ir jums teks už tai atsakyti. Tvarkydami reikalus irgi venkite bet kokių avantiūristiškų užmojų. Ypač spręsdami piniginius ir turto klausimus būkite nuosaikūs, atsargūs. Ryžtingumas bus reikalingas nebent tokiu atveju, jei tektų ginti mylimo žmogaus ar vaikų interesus.

Skorpionas (10 24–11 22). Kritinis laikas – galite pasijusti atsidūrę aklavietėje. Jei imsitės griežtų atsakomųjų veiksmų, taip ir bus. Saugokite savo sveikatą, darbo vietą, gerus santykius darbe ir namie. Ir labiau pasirūpinkite tėvais. Būkite atidesni išeidami iš namų – patikrinkite, ar užsukti vandens čiaupai, išjungta viryklė, lygintuvas ir pan. Šiuo metu labiau tikėtinos įvairios avarijos bei kitokie nemalonumai namuose.

Šaulys (11 23–12 21). Būkite itin kritiški gautiems pasiūlymams bei išgirstoms naujienoms, kad ir kaip įtikinamai tai skambės, – šiuo metu esate pernelyg patiklūs ir neatsargūs. Labiau pasisaugokite vagių, telefoninių sukčių, nepasitikėkite atsitiktiniais asmenimis. Galimi nemalonumai, nuostoliai ir per giminaičius, taip pat kaimynus. Ir nesiaiškinkite santykių nei darbe, nei namie – teisybė šiuo metu nepaaiškės net ginčuose (jei norite ją sužinoti, atidėkite pokalbį rytdienai).

Ožiaragis (12 22–01 19). Gali tekti susidurti su jums dar nežinoma reikalo puse, išvysti ir slepiamus jums svarbaus asmens bruožus, tik pasistenkite išvengti susipriešinimo, nepasiduoti nusivylimui. Pinigais nerizikuokite – tikėtini nemenki nuostoliai. Ne laikas pinigus investuoti, skolinti ir skolintis, taip pat pirkti vertingų daiktų. Itin pavojinga analizuoti santykius su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18). Neskubinkite įvykių, neskubėkite reaguoti ir elgtis taip, kaip pasirodys pirmą akimirką, nors galite būti verčiami priimti atsakingą ir net pavojingą sprendimą. Vis dėlto geriau šiandien to nedaryti ir atidėti rytdienai atsakingą pokalbį, lemtingą sprendimą. O labiausiai šiandien nereikėtų skubėti leisti pinigų ar pykti ant artimųjų.

Žuvys (02 19–03 20). Nepalankus metas, tačiau, kad ir kas nutiktų, nepanikuokite ir nepriimkite lemtingų sprendimų. Jus gali mėginti versti vienaip ar kitaip pasielgti – nepasiduokite jokiam šantažui. Dabar reikia laiko bei kantrybės, kad spėtumėte gauti reikiamą informaciją, patikrinti jau turimą. Ir būkite tikri, kad jūsų problemos tikrai išsispręs, tiesa, kiek vėliau.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą