Tai – veidrodžio metas pagal Mėnulio kalendorių

Būsite racionalūs, sumanūs, praktiški. Ko nors iš esmės naujo imtis nepatartina – verta atkreipti dėmesį į ankstesnius darbus, į piniginius ir turto reikalus: aiškės ankstesnės veiklos ir išlaidų planavimo klaidos. Tinka spręsti įsisenėjusias pinigines problemas, ieškoti naujų pelno šaltinių. Tiesa, jei sumanėte pasirašyti finansinį susitarimą, pinigų skolinti ar skolintis, skolą grąžinti, taip pat dovanas teikti, turite spėti iki saulės laidos. Iki 19 val. bus sėkmingas metas įvairiems dalykiniams susitikimams, palankus deryboms, ilgalaikiams susitarimams. Nors bus palanku bendrauti, tartis, rengti susirinkimus, nepasiduokite pagundai kritikuoti, barti, venkite ginčų – labiau analizuokite savo klaidas, ieškokite būdų joms ištaisyti. Kai šiandien apims noras piktintis, prisiminkite, kad tai – veidrodžio metas pagal Mėnulio kalendorių, kai kituose išvystame savo atspindį. Beje, jei šiandien niekam neturėsite pretenzijų, visi atrodys geri, gražūs ir protingi, vadinasi, turite kuo didžiuotis: esate tobula asmenybė! Vakaras nekoks: 19 val. 16 min. pagal Mėnulio kalendorių prasideda nepalankus metas bendrauti, finansiniams reikalams tvarkyti. Tai bus netikęs laikas naujoms pažintims užmegzti, pinigams skolinti, taip pat ir skoloms grąžinti. Patartina vakarą praleisti savų, mylimų žmonių rate. Dovanas teikti šiandien tiktų iki 18 val. 50 min.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nebuvo reikšmingi jums patiems – jie buvo susiję su aplinkiniais. Palankiausia buvo visai nieko nesapnuoti ir mažai miegoti.

Blogas ženklas: išlieti vandenį – apkalbos apie jūsų šeimą; jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis; jei batas suplyštų – draugų apgaulė, neigiama priklausomybė nuo artimųjų; jei netyčia sulysite ar atsitiktinai būsite vandeniu apipilti – jūsų paslaptys gali atsiskleisti.

Geras ženklas: sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas; išvysti vaivorykštę – susitaikymas šeimoje.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus bendrauti, nedidelėms kelionėms, tiesa, šeštadienį iki vakaro patartina atsisakyti neprivalomo bendravimo su svetimais asmenimis.

Avinas (03 21–04 20). Imkitės reikalo tik tada, jei neabejojate savo sėkme, jei jums neteks kovoti. Priešingu atveju verta atidėti savo sumanymą. Gali atsirasti teisingas poreikis pinigus taupyti, investuoti tik į profesinius reikalus, bet kol kas apskritai neskubėkite niekur investuoti, atidėkite tai gruodžiui. Beje, netikėtai galite gauti dovanų, susigrąžinti skolą. Nesiaiškinkite meilės santykių, neaptarinėkite su antrąja puse šeimos finansų po 19 val.

Jautis (04 21–05 20). Galimas geras persilaužimas, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus – būsite stiprūs. Palanku imtis ko nors rizikingo, tiesa, ne vakare. Bet kokiu atveju ši diena jums ypatinga – tai džiaugsmo metas, kai pasijusite mylimi, laimingi, atrasite naujų savo talentų, išskirtinių bruožų. Šiandien jūsų elgesys gali tapti impulsyvus ir nenuspėjamas.

Dvyniai (05 21–06 21). Jokiais darbais, net ir namie, neužsiimkite, venkite bendravimo (moterims tai aktualiau nei vyrams). Šiandien reikia pabūti vieniems ir rimtai pasvarstyti apie jau įvykusius pokyčius (susijusius tiek su veikla, tiek su meilės santykiais) ir apie savo ateitį. Labiau pasikliaukite savimi. Beje, neskubant reikalus seksis tvarkyti geriau, nei jums stengiantis. Nerimas gali būti perdėtas. Svarbu vadovautis intuicija ir daugiau ilsėtis, taip pat nedaryti nieko, ko nesinori.

Vėžys (06 22–07 22). Viskas keičiasi, niekas nestovi vietoje – ši diena kaip tik ir žada permainų. Geras laikas ką nors perdaryti, keisti. Apmąstykite, kaip labiau racionalizuoti darbą, kad mažiau pavargtumėte. Bendrauti, kelionėms neblogas laikas, ypač jei esate nuosaikus, ramus asmuo, kurio nestebina jokie netikėtumai, pasaulio keistenybės. Priešingu atveju venkite jums nemalonių asmenų ir nevažinėkite techniškai nesutvarkytais automobiliais.

Liūtas (07 23–08 22). Jums daug kas matyti – suvokiate, kas slėpta, meluota, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur partnerių žioplumas kaltas. Bent dabar jums nereikia jokių patarėjų – reikalo esmę perpratote geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus, originalaus kelio. Ir nebūkite tokie reiklūs artimiesiems – leiskite jiems pailsėti, atsipalaiduoti. Beje, ar patys nepersidirbę? Gal verta reikalų tvarkymą paaukoti šeimos labui?

Mergelė (08 23–09 22). Sėkmės laikas, geras susitikti su įtakingais asmenimis, užsieniečiais, taip pat kelionėms. Reikalai pajudės jums reikalinga linkme be jokių išskirtinių asmeninių pastangų. Vėl atgaunate gerą formą, vėl pasiruošę žygdarbiams. Planuokite ateitį, ruoškite erdvę būsimai veiklai, bet dabar nieko radikaliai nekeiskite. Galite sulaukti įtakingo asmens užtarimo, pagalbos. Vakare neverta kur nors vykti – verčiau likti namie.

Svarstyklės (09 23–10 23). Dėl nieko nesijaudinkite – galite būti pernelyg emocingi. Spręskite susikaupusias problemas, o jei kas nors ir nepavyks, galite drąsiai atidėti net kitai savaitei arba paieškokite bičiuliškos pagalbos. Geras draugas visada supras, padės, tad atvirai pasidalykite savo nuojautomis, nerimu. Tinka spręsti skolų, mokesčių problemas. Vakaras nėra palankus, reikėtų būti atsargesniems ir vengti neprivalomo bendravimo.

Skorpionas (10 24–11 22). Nedirbkite sunkių darbų. Gauti pasiūlymai gali būti naudingi, bet neskubėkite į juos atsakyti. Daugiau laiko ir dėmesio skirkite savo porai – nepraleiskite geros progos taurinti santykius su antrąja puse. Ieškokite būdų sušvelninti įtampą namie. Diena bus gera įvairiems susitikimams, susitarimams, tiesa, ne vakare. Vakaro pažintys, susitikimai, nors ir malonūs, vėliau gali pridaryti rūpesčių.

Šaulys (11 23–12 21). Turite būti dėmesingi savo savijautai – privalu labiau saugoti sveikatą. Nedirbkite pavojingų darbų, būkite atsargūs su instrumentais. Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Gerai tvarkyti dokumentus, rankraščius, knygas. Geras laikas iškrovos dietai.

Ožiaragis (12 22–01 19). Kiek rizikingas metas, nors esate nusiteikę pakiliai. Nesistenkite nieko nustebinti ar į save daugiau dėmesio atkreipti. Būkite itin atidūs savo vaikams. Sėkmingas laikas – būsite linkę į avantiūras. Vis dėlto nesigriebkite ką tik pasiūlytų dalykų, nesižavėkite naujovėmis – gali būti, kad žengsite žingsnį į priekį, o du atgal. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Vandenis (01 20–02 18). Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Siekite santarvės su vadovybe bei tėvais – tai metas, kai jie ateis į pagalbą. Kad ir su kuo bendrausite, venkite ginčų, nelaikykite savo nuomonės vienintelės teisingos. Darbe venkite bet kokių konfliktų ir susitaikykite su tuo, kad kol kas būsite ne taip ryškiai matomi. Verta baigti kažkada pradėtus darbus, grąžinti skolą. Prisiminkite savo pažadus artimiesiems – būtų puiku, jei dalykinius reikalus atidėtumėte ir užsiimtumėte šeima.

Žuvys (02 19–03 20). Daug kuo palanki diena, žadanti smagių susitikimų, malonių pasiūlymų. Galite išgirsti ir ilgai lauktą žinią iš toli. Iki vakario puikus laikas bendrauti, pažintims megzti ir atnaujinti (romantiškoms irgi). Tinka pirkti ilgai naudojamus daiktus namams. Vertėtų vakarą skirti šeimai – taip bus geriau ne tik jūsų artimiesiems, bet jums patiems.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą