Tai nušvitimų diena

Diena palanki tvarkyti susikaupusius reikalus, užbaigti darbus, bet tai netinkamas laikas imtis ko nors iš esmės naujo. Nepalanku ir rizikuoti pinigais, turtu. Vis dėlto diena tinkama spręsti socialines, taip pat finansines problemas. Tik nebūkite patiklūs ir daug nenorėkite. Šiomis dienomis pasiteisins principas „mažiau yra daugiau“. Bendraudami likite ramūs, nesukelkite įtampos nei sau, nei aplinkiniams. Venkite priekaištų bei ginčų, santykių aiškinimosi. Juolab netinka nutraukti santykių – ne tik asmeninių, bet ir dalykinių. Kad ir kuo užsiimsite, labiau remkitės intuicija, tuomet pasieksite geresnių rezultatų. Beje, tai nušvitimų diena, kai netikėtai viskas tampa aišku, suprantama, žinoma. Dėl to verta paanalizuoti santykius su artimaisiais (ypač vaikais), mylimu žmogumi, draugais – galite kai ką svarbaus suvokti, rasti būdų susitaikyti ar sušvelninti, sutaurinti santykius. Tai nėra palankus metas aktyviai veiklai, vis dėlto jei norite ką nors energingai, greitai sutvarkyti, ryžtingai su kuo nors pasikalbėti, dėl ko nors svarbaus susitarti, tam tinkamas rytmetys iki 11 val. 30 min. Tiesa, mėgstantiems ką nors išradinėti, kūrybiškiems asmenims geras laikas visą dieną – jų laukia įkvėpimas! O pats svarbiausias dalykas bus valgymas. Tai tas laikas, kai negerai badauti, nepalankios iškrovos dietos. Be to, manoma, kad daugiausia naudos bus iš pokalbių, susitarimų prie vaišių stalo, tad svarbius reikalus geriausia aptarinėti pusryčiaujant, pietaujant. Iš pirmadienio į antradienį svarbūs tik aiškūs, konkretūs sapnai. Fantastiniai, painūs – tušti. Gerai buvo regėti žuvį, drabužius, knygas. Blogai – būti nuogam, raktus pamesti.

Blogas ženklas (šiandien ženklai nereikšmingi, išskyrus tuos, kurie susiję su gyvūnais, paukščiais): jei jūsų naminis gyvūnas susirgtų, susidurti svetur su agresyviu gyvūnu – ligos, nuostoliai; susižeisti iki kraujo, katastrofą išvysti – gresia liga.

Geras ženklas: sveiki naminiai gyvūnai, jei šalia jūsų tūptų paukščiai – apsauga, pagalba.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis tinkamas (labiau moterims) spręsti susikaupusias problemas; palankios spalvos – sidabrinė, apelsininė.

Avinas (03 21–04 20). Darbe nereikėtų dirbti viršvalandžių, tiesa, jei dėl to nereikės prieštarauti šefui, mat šiuo metu reikėtų vengti konfliktų darbe – ne tik su vadovybe, bet ir su kolegomis bei klientais. Beje, šeimai, namų darbams siekite rasti daugiau laiko, kol artimieji nepradėjo reikšti nepasitenkinimo. Rytmetys tinkamas konfidencialiam pokalbiui, susitikimui, ypač dėl šeimos, taip pat dėl reikalų, susijusių su gyvenamąja vieta, nekilnojamuoju turtu arba darbu namuose.

Jautis (04 21–05 20). Žodis ne tik žeidžia, bet ir gydo, įkvepia. Šiandien pasistenkite rasti ką malonaus pasakyti kaimynui, bendradarbiui, artimam asmeniui. Tai komplimentų metas, juos sakyti jums itin seksis, o tai savaime padės stiprinti dalykinius bei draugiškus ryšius, saitus su tais, kuriuos mylite. Galimos didesnės išlaidos vaikams arba žmogui, kurį mylite. Beje, aiškintis meilės santykius, kaip ir įsimylėti, ne pats geriausias metas – jūsų gyvenimas gali netikėtai apvirsti aukštyn kojom.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite dosnūs ir švelnūs, ypač savo artimiesiems, juk tik gėris gimdo gėrį. Tinkama proga taikytis su artimaisiais įteikiant dovaną, pakviečiant skanių pietų ar vakarienės. Rytas geras deryboms, vertingiems pirkiniams. Beje, vakaras itin nepalankus aptarinėti šeimos biudžetą, aiškintis ištikimybės klausimą. Ne laikas ir sutuoktiniui kelti ultimatumus siekiant apriboti laisvę. Laisvės vertė jūsų partneriui gali pasirodyti itin didelė (gal net didesnė nei buvimo su jumis).

Vėžys (06 22–07 22). Būsite kupini energijos, puikių sumanymų – galite drąsiai pasiduoti pirmam impulsui. Tiesa, būkite atidūs intuicijai – galite praregėti ir suvokti svarbų dalyką. Atminkite, kas šaus į galvą ryte ar ką tuo metu išgirsite (net atsitiktinai, pvz., tai gali būti pokalbio nuogirda per radiją ar transporte). Rytas taip pat palankus kreiptis draugiškos, giminiškos pagalbos. Būkite atidesni mylimo asmens jausmams – galbūt laikas įteikti mielą meilės dovanėlę?

Liūtas (07 23–08 22). Nepersistenkite, mažiau varkite. Tegu darbai palaukia – poilsio tikrai esate užsitarnavę. Šiandien apskritai reikėtų kuo mažiau laiko praleisti darbe. Tad svajokite, džiaukitės savo namais, šeima. Beje, jei turite svarbų reikalą, ryte paprašykite draugų pagalbos – jie tikrai padės. Vakaras puikus romantiškai vakarienei prie žvakių su mylimu asmeniu, artimaisiais. Rytas tinkamas ką nors mielo nusipirkti savo namams.

Mergelė (08 23–09 22). Itin svarbus rytas – pasikalbėkite atvirai ir ryžtingai su šefu, paprašykite to, kas svarbu jūsų iškilimui, pripažinimui (labiau patinkančių pareigų, vadovavimo perspektyviam naujam projektui ir pan.). Šis laikas geras ir sunkiam, bet reikalingam sprendimui priimti ar ką nors pasiaukojamo atlikti šeimos (gal mylimo žmogaus) labui. Namuose bus gerai užsiimti rimtesnėmis pertvarkomis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Esate energingi, žinote, tiesa, labiau intuityviai, kaip pasiekti užsibrėžtą tikslą. Sėkmingas laikas, kai reikia pakovoti už save, už karjeros perspektyvas, bus rytą. Beje, šiandien reikėtų būti atidesniems artimųjų problemoms – pasistenkite suprasti, kas slepiasi už garsiai pasakytų žodžių. Venkite prieštarauti, ne laikas maištauti, net jei kas nors jums seniai nepatinka. Deja, susipriešinimą, net santykių nutraukimą bus galima išprovokuoti gana greitai.

Skorpionas (10 24–11 22). Gana sėkmingas metas, kai norint galima dėl visko ir su visais susitarti. Tiesa, palankiausias rytmetys, kai jūsų nuotaika bus pakilesnė, kai pakaks išminties ir jums, ir aplinkiniams rasti išmintingiausią sprendimą. Ryte turite galimybių pakeisti svarbius dalykus savo naudai, tad daugiau bendraukite (tik likite taktiški), mokėkite ne tik patarti, bet ir išklausyti pamokymų. Geras laikas tvarkyti reikalus su užsieniečiais. Vakare gerai priimti svečius savo namuose.

Šaulys (11 23–12 21). Nesinervinkite, juolab nesikarščiuokite – išeitis visada yra. Tereikia sustoti, nurimti ir nusijuokti. Nereikėtų ginčytis dėl dalykų, kuriuos išgirsite iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių, beje, jie gali nemenkai pagelbėti sprendžiant jums sudėtingą problemą. Tiesa, visur turite būti saikingi bei atsargūs – tiek vairuodami automobilį, tiek bendraudami su mylimu asmeniu ar savo kolega, viršininku, galbūt kreditoriumi. Nepersistenkite keldami ultimatumus, nemėginkite grasinti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Netikėti rūpesčiai dėl sutuoktinio, partnerių darbe gali pakeisti jūsų ketinimus, tad mažiau planuokite. Kad ir kas nutiktų, jums padės draugai bei artimieji, tik mokėkite parodyti, kaip juos vertinate, pademonstruoti savo norą pasitarnauti. Būkite ryžtingi taikydamiesi su artimaisiais, ypač sutuoktiniu ar draugais, kolegomis. Dalykiniam bendradarbiavimui aptarti, juridiniams reikalams sutvarkyti šaunus rytmetys.

Vandenis (01 20–02 18). Dirbkite, bet verčiau saviems, o ne svetimiems. Pirma dienos pusė palanki tvarkyti finansinius reikalus (ypač susijusius su draudimu, kredito ėmimu). Jei jums reikia ryžtingai pasikalbėti su vaikais, sutuoktiniu ir priminti pareigas šeimai, tam irgi palankesnis rytmetys. Būkite atidesni sveikatai. Dabar daugiau dėmesio reikėtų skirti tinkamam maisto produktų, taip pat papildų pasirinkimui. Geras laikas tikrintis sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Visai neblogas metas, jei pakaks diplomatiškumo bei tolerancijos. Nors įtampa bus justi, jus lydės sėkme, kad ir kuo užsiimsite. Šiandien būsite itin kūrybingi, išradingi – intriguosite ir žavėsite aplinkinius, o tai padės išspręsti komplikuotus reikalus, kurių šiuo metu daugės. Suskubkite sutvarkyti svarbesnius reikalus arba atidėkite juos penktadieniui. Raskite laiko vaikams, nebijokite jų pastabų, kritikos. Taip pat aiškinkitės santykius su mylimu žmogumi – tai gera proga atviram pokalbiui.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą