Bus svarbu mokėti nesureikšminti smulkmenų

Penktadienis palankus kelionėms, įvairiems susitikimams, tačiau gali padaugėti ginčų, nesutarimų, mat būsime kritiški, kategoriški ir smulkmeniškai priekabūs. Tądien bus svarbu mokėti nesureikšminti smulkmenų ir siekti į situaciją pažvelgti iš aukštesnių ar bendresnių pozicijų, pagalvoti, kaip į tai reaguosite po metų, dešimties? Iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs tik spalvoti, aiškūs ir konkretūs sapnai. Arkliai, šunys – pagalba, apsauga. Paukščiai ir kiti gyvūnai – nelaimės, negera žinia; artimieji – liūdesys, įspėjimas, kad ruošiatės padaryti klaidą. Būti nuogam – jūsų paslaptys gali atsiskleisti.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, aliejumi, jei paukštis jus išteptų – vidinės nešvaros požymis, gėda, neturtas; jei viskas kristų iš rankų, ypač raktai, spyna sugestų, išberti kruopas, grūdus – gresia liga; stiprus vėjas į nugarą – nusigręžiate nuo savo sėkmės; valgyti vištieną.

Geras ženklas: jei ant galvos užkristų paukščio plunksna – finansinė sėkmė; stiprus vėjas į veidą – sulauksite pagalbos; jei į jus atkreiptų dėmesį gaidys.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis palankus aktyviam poilsiui ir įvairiems reikalams tvarkyti.

Avinas (03 21–04 20). Penktadienį verta užsiimti nebaigtais darbais ir labiau pasirūpinti savo sveikata. Būkite labiau atidūs ir pasistenkite, kad kolegos, šefas, jūsų partneris jus teisingai suprastų.

Jautis (04 21–05 20). Būkite atidesni savo tėvams bei senyvo amžiaus giminaičiams.

Dvyniai (05 21–06 21). Prieštaringas laikas, tad susitelkite ir padarykite tai, kas nuo jūsų priklauso, nesitikėdami malonių iš likimo. Pamėginkite įsisąmoninti seną praradimų patirtį. Jei jums dar neteko nieko prarasti savo gyvenime, atidžiai pasiklausykite, ką apie tai mąsto jūsų tėvai.

Vėžys (06 22–07 22). Penktadienis – palankus metas kelionėms. Šiomis dienomis galite išgirsti vertingų patarimų ar pasiūlymų, kurie bus naudingi ateityje.

Liūtas (07 23–08 22). Nepraraskite saiko vertindami ne tik savo perspektyvas, bet ir vaikų gebėjimus.

Mergelė (08 23–09 22). Šiomis dienomis galite įgyti tikrų draugų, gerbėjų tarp aukštų, įtakingų asmenų. Labiau save pasaugokite – taupykite jėgas, neperšalkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienis praeis sklandžiau, jei būsite pasiruošę netikėtumams, liksite lankstesni. Verta pailsėti – visus reikalus atidėkite. Nepasiduokite netikusioms nuojautoms ir kitiems neleiskite jums gadinti nuotaikos.

Skorpionas (10 24–11 22). Penktadienis – sėkmingas laikas kelionėms, taip pat bendrauti su vyresnės kartos atstovais. Draugai patars, net padės, tačiau tik tuomet, kai patys būsite pasirengę įveikti situaciją.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienio ir savaitgalio energingi veiksmai gali duoti naudos. Ir dar kartą pamąstykite, ar jūsų elgesio motyvai pagrįsti, – gal tai ir yra dabartinių kliūčių šaltinis?

Ožiaragis (12 22–01 19). Penktadienį pasijusite geriau, ir tai bus palankus metas kelionėms. Penktadienį būsite darbingi bei sumanūs, jums seksis bendraujant su kolegomis – įsidėmėkite jų pastabas, patarimus. Bus tinkamas laikas ieškoti partnerių, investuotojų, susitikti su svarbiais, įtakingais asmenimis ir aptarti viešnagę, kelionę. Palanku kreiptis pagalbos į tarpininkus.

Vandenis (01 20–02 18). Dažniau įsiklausykite į nuojautas ir draugų patarimus. Gal netikėtai atsivers nusivylimo, praradimo nauda? Šiomis dienomis bus didesnė traumų, įvairios technikos gedimo tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Kantrybė šiuo metu pats reikalingiausias dalykas: mokėkite išklausyti, padėti. Stiprinkite ryšius su partneriais. Beje, atėjo laikas pasimokyti iš svetimų klaidų.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą