Ne pačių maloniausių staigmenų diena

Sudėtingas laikas – ne pačių maloniausių staigmenų diena. Svarbiausia – daug nenorėti, nes dabar galima nukentėti dėl per didelių ambicijų, noro padaryti savaip, įrodyti valdžią, įtaką, tiesą, taip pat kitus pamokyti. Tad neprašomi nesikiškite į svetimus reikalus, nereikškite savo nuomonės, juolab nenurodinėkite. Neprovokuokite ginčų, nebūkite atviri ir patiklūs, ypač bendraudami su svetimais žmonėmis.

Kelionėse šiandien galimi keblumai, gresia nemalonumai per užsieniečius ar veiklą, susijusią su užsieniu, kelionėmis. Kad ir kokioje situacijoje atsidurtumėte – venkite pažeidinėti įstatymus: galima nukentėti ir dėl jų nepaisymo, konfliktų su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais. Beje, ši laikas (kaip ir artimiausios dienos) bus netinkamas svarbiems, ilgalaikiams dokumentams pasirašyti, sandoriams tvirtinti, bylinėjimuisi pradėti, taip pat pereiti į naują darbovietę ar kraustytis į kitą gyvenamąją vietą. Nepatartina šiomis dienomis vykti ir į svarbias užsienio keliones, skirti svarbius susitikimus su užsieniečiais. Atsargiau vertinkite ir naują informaciją, ypač susijusią su ideologija, politika, religija, kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus, gautus iš užsieniečių, politikų, bei šiuo metu atsiradusius naujus pažįstamus.

Diena bus ne tik konfliktinė – nemenka avarijų, nelaimingų atsitikimų gamyboje, buityje tikimybė. Būkite atsargesni dirbdami su aštriais įrankiais, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais. Labiau tikėtinos įvairios traumos (ypač galvos, veido), apsinuodijimai (venkite svaigalų, riebaus bei aštraus, perkepto maisto), galimi galvos skausmai dėl menkiausios priežasties. Būkite atidesni kelyje – tiek eidami gatve, tiek vairuodami! Pasisaugokite vagių, sukčių, melagių, taip pat išsiblaškiusių bei susireikšminusių asmenų.

Nepalankus metas teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovams, muitininkams, dirbantiems transporto ar informacijos perdavimo tarnybose, dispečeriams, keliautojams, muitininkams, kariškiams, politikams, pedagogams, dvasininkams, sportininkams bei vyrams apskritai.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai regėti dinamiškus sapnus. Kova reikštų kovą su savo bei svetimais trūkumais. Blogai buvo sapnuoti žalią žolę, apskritai bet kokią žalumą matyti – saugokitės apgaulės, galimas liūdesys, nesėkmė. Zuikiai, katės – išgyvenimai, vanduo – apkalbos, santykių aiškinimasis. Būti nuogam – katastrofa, tačiau plaukus kirpti – išvengsite to, kas jums kliudo gyventi, kas tampa jūsų nelaimių šaltiniu. Valgyti – išbandymai, liga. Negerai matyti ir savo atspindį veidrodyje.

Blogas ženklas: išsitepti purvu – nuostoliai, paslysti, parkristi – nesėkmė tvarkant reikalus, jei užpultų naminis gyvūnas, jei odą be aiškios priežasties imtų niežėti, jei suplyštų avalynė ar bato kulniukas nulūžtų, jei rankose sulūžtų darbo instrumentas.

Geras ženklas: netyčia pieną išlieti, rasti vaikišką žaisliuką ar kokį nors medinį daiktą.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis sudėtingas, nepalankus nei svarbiems reikalams, nei kelionėms; palankios spalvos – sidabrinė, žydra.

Avinas (03 21–04 20). Nenorėkite pirmauti, nugalėti, įrodyti savo teisybę, šaunumą, privilegijas – dabar patys sau tapsite priešu! Tai pavojingų provokacijų metas, kai norisi viską padaryti pagal save, tačiau vienas netikslus ėjimas, ir galima prarasti tai, ką taip ilgai kūrėte... Ieškokite kompromisų, neužsispirkite, nerizikuokite niekuo dėl tuščių ambicijų. Itin pavojingas laikas prasidės po 20 val. 45 min., kai išaugs konfliktų, traumų, avarijų bei kitokių nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Jautis (04 21–05 20). Pasistenkite kuo labiau atsiriboti nuo tuščių rūpesčių ar svarbių reikalų – tai pasyvus metas. Vienatvėje mintys taps aiškesnės, nuoseklesnės. Galbūt pervertinsite kai ką svarbaus asmeniniame gyvenime. Ir niekam neleiskite kištis į savo reikalus, apskritai venkite neprivalomo bendravimo. Vertėtų pasisaugoti konkurentų pavydo, keršto tiek dalykinėje, tiek asmeninių reikalų srityse. Įtarumas mylimo asmens atžvilgiu bus perdėtas ir nepagrįstas. Patartina eiti anksčiau ilsėtis.

Dvyniai (05 21–06 21). Viskas gali apvirsti aukštyn kojomis – ne laikas ką nors spręsti, daryti išvadas. Neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu galite sugadinti gerus santykius su aplinkiniais. Kita vertus, nebūkite patiklūs bendraudami su naujais žmonėmis, ypač su atvykusiais iš toli, – nepasikliaukite jų skleidžiama informacija, pažadais, juolab ne laikas dalykiniams susitarimams, pinigams investuoti, skolintis ir pan. Aiškinkitės nuostolių versle priežastis, patikrinkite, ar neįvyko vagystė.

Vėžys (06 22–07 22). Įtemptas metas – svarbu nereaguoti į provokacijas, viską spręsti geruoju, taikiai, ypač su vadovybe, viršesniais už jus asmenimis. Nieko nedarykite įniršę ar kerštaudami, tuomet galite pridaryti rimtų klaidų. Ir venkite didelės atsakomybės bei dalykinių konfliktų. Pasistenkite prisiderinti prie vadovo reikalavimų. Į gautus dalykinius pasiūlymus, ypač iš užsieniečių ar įtakingų asmenų, politikų, neskubėkite atsakyti – geriau tai atidėti kitam mėnesiui.

Liūtas (07 23–08 22). Gali tekti pakovoti už save, iš naujo įrodinėti savo pranašumą, protą bei sugebėjimus. Vis dėlto neperlenkite lazdos – pergalė gali atnešti dar daugiau rūpesčių, nei iki šiol turėjote... Ir venkite pažeidinėti įstatymus, taisykles – galite nemenkai dėl to nukentėti. Ir labiau rūpinkitės savais, o ne svetimais – šiandien itin svarbu, kad pirmoje vietoje būtų artimųjų interesai. Susimąstykite, ar iš tiesų rūpinatės savo šeima, ar tai tik deklaracija.

Mergelė (08 23–09 22). Dar viena nepalanki diena, po kurios kitos nebebus tokios niūrios. Kol kas aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Tad venkite ginčų, ypač su biurokratais ar teisėsaugos, teisėtvarkos atstovais, taip pat mylimu asmeniu. Gauti veiklos, finansiniai pasiūlymai vargu ar bus naudingi. Atsargiau kelyje – galimos baudos. Saugokite sveikatą bei pinigus. Gresia nenumatyti nuostoliai bei traumos per neatidumą, skubėjimą. Venkite svaigalų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Daug ką lems partneriški, draugiški santykiai, tad mokėkite girdėti ir pritarti (ne tik svetimiems, bet ir saviems). Gali tekti ir kitus sutaikyti, paguosti, atjausti. Nerizikuokite tvarkydami piniginius, turto reikalus, beje, per šiuos reikalus gali paaiškėti, kas yra tikrieji jūsų draugai. Ne laikas aiškintis su sutuoktiniu dėl šeimos išlaidų. Nepraraskite objektyvumo bei saiko. Tai padės ne tik jums, bet ir aplinkiniams.

Skorpionas (10 24–11 22). Susikaupkite, atsiribokite nuo to, kas nereikalinga, – išaugs mažų klaidų, netikslumų dirbant, taip pat nesusipratimų su kolegomis tikimybė. Siekite veikti planingiau ir atsisakykite neprivalomų užduočių darbe, o naujų jokiu būdu neapsiimkite. Beje, pasiūlymai dėl veiklos, gauti iš užsieniečių, nebus perspektyvūs. Ir stenkitės nepervargti ir dėl smulkmenų nesinervinti. Bus svarbu nepersidirbti, dažniau ilsėtis. Daugiau dėmesio skirkite maisto kokybei.

Šaulys (11 23–12 21). Tuščia mėginti aprėpti neaprėpiama – tai pavojingas laikas, kai lengva pervertinti savo galimybes ir užsigriebti tai, ko visai nereikia, kas per daug. Likite saikingi, kuklūs, nebijokite laikinų pralaimėjimų – tai ne jūsų jėgos laikas, tad ieškokite kompromisų ir nesivelkite į konkurencinę kovą, kitaip jums svarbus reikalas gali nukentėti dėl per didelių ambicijų. Netinkamas laikas avantiūroms. Tiesa, būkite atsargesni susidūrę su užsieniečiais, taip pat jų skleidžiamomis idėjomis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Venkite ginčų su šefu, valdininkais, teisėtvarkos atstovais bei savo tėvais – šiuo metu nieko neįrodysite ir liksite kalti. Niekur neskubėkite, mažiau jaudinkitės ką nors darydami – greitai pervargsite ir dar pakenksite reikalui. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite duotus pažadus artimiesiems, atlikite namuose seniai suplanuotus darbus, nepamirškite ir užbaigti to, ką seniai vilkinote. Didesnė priverstinių išlaidų tikimybė. Gresia baudos.

Vandenis (01 20–02 18). Nebus lengva bendrauti su tais, kurių nemėgstate, – galite neiškentę visą teisybę į akis išrėžti, nors giliai viduje labai norėsite būsi santūrūs ir diplomatiški. Jei neišvengiamai reikia susitikti su kokiu nors biurokratu ar pasikalbėti su šefu, jums nemaloniu giminaičiu, kreditoriumi ir išspręsti seną problemą, taip pat pasikalbėti su sutuoktiniu apie šeimos finansinę padėtį, skirkite tam rytmetį, nes vakaras tokiai veiklai itin nepalankus. Ir nesišvaistykite pažadais, venkite atsitiktinių žmonių. Geriau nepasirašinėti svarbių dokumentų. Pasisaugokite vagysčių transporte, prekyvietėse.

Žuvys (02 19–03 20). Labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės visas aplinkybes, studijuokite visas subtilybes. Beje, ieškokite senų klaidų – dabar jos itin žalingos. Jūsų nuomonė gali pasikeisti sužinojus naujas aplinkybes, tačiau ne laikas keisti senus sprendimus – reikia dar palaukti. Ne laikas skolinti, investuoti pinigus – vargu ar jie greitai sugrįš. Dažniau nusileiskite sutuoktiniui – jūsų nepasitenkinimas juo perdėtas (deja, šiuo metu esate pernelyg kritiški, nepakantūs, dirglūs ir reiklūs).

lrytas informacija


Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/horoskopai/2018/11/20/news/palmira-ne-paciu-maloniausiu-staigmenu-diena-8287524/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą