Dabar likimas suteiks antrą progą pamėginti savo laimę

Stabtelėkite, apsidairykite aplinkui, atsigręžkite atgal. Įvertinkite savo pasiekimus ir pamąstykite, kaip juos įtvirtinti. Pagalvokite, ką esate praleidę, nepadarę, kad jūsų gyvenimas būtų sėkmingesnis, laimingesnis? Dabar likimas suteiks antrą progą dar kartą pamėginti savo laimę, ypač jei esate intuityvus asmuo ir vadovaujatės savo vidiniu sufleriu.
Šiandien nepatartina imtis aktyvios veiklos, pradėti iš esmės naujų darbų. Vertėtų užsiimti senų darbų tikrinimu, analizavimu, perdarymu, užbaigimu, apibendrinimu. Palanku spręsti užvilkintas problemas, gerai imtis įstrigusių ar anksčiau nepavykusių reikalų. Tiks spręsti socialines problemas, taip pat tvarkyti piniginius ir turto reikalus, pasirašyti ilgalaikius susitarimus, sandorius, iš kurių nesitikite greitos naudos, pirkti vertingus daiktus.
Beje, gali atsiskleisti senos paslaptys, iškilti ilgai maskuotas reikalas. Bet kokiu atveju tiks ieškoti pamestų daiktų, dokumentų. Gali pasisekti ir tiems, kurie ieško dingusio žmogaus. Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte.
Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.
Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė).
Žvilgsnis į priekį: trečiadienis palankus tvarkyti įvairius susikaupusius reikalus, tiesa, nepalankus naujų darbų pradžiai; tinkamos spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.
Avinas (03 21–04 20). Patys sėkmingai randate puikią išeitį, kuri tenkina visus. Tiesa, dalykinei sėkmei bus svarbu užtikrinti gerus santykius su vadovybe. Naudinga ir prisiminti pamirštus dalykus – anksčiau įgyta patirtis, seni draugai taps atspara. Atsiras progų koreguoti netenkinančius santykius su draugais, kolegomis ar viršininku – pavyks susigrąžinti šiltą ar bent jau pagarbų bendravimą.
Jautis (04 21–05 20). Įtampa sustiprės, bet vis dėlto tai neblogas laikas tvarkyti dalykinius reikalus, taip pat šefui priminti tai, ką jums žadėjo. Imkitės tik išties svarbių reikalų, atsisakykite to, kas nereikalinga veikloje bei gyvenime, – viskam neužteks nei laiko, nei jėgų. Ir nepamirškite dažniau atsipalaiduoti, kitaip dėl persitempimo vakare galite greitai įsivelti į santykių aiškinimąsi. Labiau pasirūpinkite savo sveikata bei ramybe.
Dvyniai (05 21–06 21). Suprasite svarbius dalykus, rasite atsakymus į klausimus, kurie seniai kankino. Seksis spręsti anksčiau atsiradusias problemas. Tinka tvarkyti teisinius reikalus ar tuos, kurie susiję su bendradarbiavimu. Iš užsieniečių, įtakingų asmenų, tolimų giminaičių gauti dalykiniai pasiūlymai naudingi. Idėjos, kurios šaus į galvą, bus geros, tiesa, neskubėkite jomis pasinaudoti – reikia išlaukti. Vakare tikėtinos staigmenos iš senų draugų.
Vėžys (06 22–07 22). Net nemalonumai būna naudingi. Šiandien rasite būdų, kaip nepalankius įvykius pakreipti jums reikiama linkme. Jei tikrai nekaip jaučiatės, geriau patinginiauti, nei skubinti situaciją, tad jei norisi ką nors atidėti, tai ir padarykite. Ne laikas ilgam įsipareigoti finansų srityje. Beje, galimos nenumatytos ar priverstinės išlaidos. Vakarą skirkite atsipalaidavimui, sveikatai stiprinti. Tiesa, palanku susitikti su bičiuliais, bent jau surengti jiems vakarėlį.
Liūtas (07 23–08 22). Šiuo metu gali užsimegzti tvirta dalykinė sąjunga – jums su malonumu pasiruošę padėti įtakingi asmenys, svarbūs žmonės. Drąsiai plėskite savo veiklą, nebijokite rizikuoti, jei jus remia partneriai. Nors nesunkiai rasite kompromisą, neskubėkite siūlyti savo paslaugų bei partnerystės. Būkite atidesni sutuoktinio svajonėms bei planams.
Mergelė (08 23–09 22). Galimi nežymūs nesklandumai, bet dėl jų nereikėtų jaudintis. Tiesa, šiandien nedera niekur skubėti, priimti sprendimų automatiškai. Palanku spręsti senas darbo problemas. Gauti veiklos pasiūlymai bus naudingi, tiesa ne iškart. Paisykite savo sveikatos – gali atsinaujinti senos ligos. Vienišių dėmesiui: vakare laukia romantiškos staigmenos, tad nesėdėkite namie.
Svarstyklės (09 23–10 23). Daug kuo naudingas metas, tad negaiškite laiko nereikšmingiems dalykams – imkitės svarbiausių dalykinių reikalų tvarkymo. Ir nepamirškite vakare apie meilės pasimatymą. Būkite atidesni savo nuojautoms. Beje, nedarykite nieko, ko nesinori, nepasiduokite įkalbinėjami, o jūsų nervus ir kantrybę gali išmėginti ir šeima, ir vaikai, mylimas žmogus.
Skorpionas (10 24–11 22). Netinkamas metas dalykinei veiklai, bet geras gilintis į asmenines bei šeimos problemas. Pakeiskite dalykus, trukdančius jums ramiai jaustis darbo vietoje, savo namuose, džiaugtis atliktais darbais, pasiektais laimėjimais. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, žeme, namo apstatymu ir pan. Prasminga vakare pasitarti su senais šeimos draugais dėl dalykų, kurie dabar jums svarbūs.
Šaulys (11 23–12 21). Verta dažniau tartis su draugais, atsižvelgti į giminaičių nuomonę. Tai gerų naujienų metas, kai atsiranda nauja išeitis. Tiesa, neskubėkite pasinaudoti jums siūloma pagalba – venkite papulti į kieno nors priklausomybę. Palanku priimti svarbius finansinius ar verslo sprendimus. Vakare tikėtinos romantiškos pažintys – tai geras laikas ir meilės pasimatymams.
Ožiaragis (12 22–01 19). Nusiramino bei pelno laikas. Palanku tvarkyti finansinius, nekilnojamojo turto reikalus. Elkitės atidžiau, labiau taupykite pinigus, saugokite darbo vietą. Koreguokite santykius su vadovybe, šeimos nariais (ypač sutuoktiniu), antraip jūsų laukia nemalonios permainos. Įvertinkite savo bendravimo ratą – gal verta jį sumažinti? Tai puiki diena teikti dovanas norint parodyti savo romantiškus jausmus ar dėkingumą.
Vandenis (01 20–02 18). Viskas klostosi puikiai, tik nereikia persistengti. Nesistenkite labai reikštis – šiandien viskas priklausys nuo jūsų įdirbio. Jei jis pakankamas – diena bus puiki. Beje, jei anksčiau turėjote keblumų darbe, dabar nebus sudėtinga tai sutvarkyti. Būkite energingi, tiesa, labiau įsiklausykite į nuojautas, ir viskas susiklostys šauniai!
Žuvys (02 19–03 20). Pasikliaukite nuojautomis – jūsų įžvalgos pasiteisins. Vis dėlto diena nepalanki rizikuoti darbe, taip pat kelyje ar mėginti laimę žaidžiant azartinius žaidimus. Svarbius sumanymus geriau kelioms dienoms atidėti. Nereikėtų skolinti pinigų, būtina atsiriboti nuo nemalonių žmonių bei nesmagių darbų.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą