Vildamiesi stebuklų galime patirti nemenkų nuostolių

Antradienis itin sudėtingas ir apgaulingas (ypač iki 16 val. 15 min.), kol tęsis vakarykštis kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, kai matysime tai, ką norime matyti, o ne tai, kas iš tikrųjų yra. Jei tai suprasime, imsime reikšti didelį nepasitenkinimą, protestuosime, maištausime (prieš bet ką). Gal tai geriau nei save apgaudinėti?

Vildamiesi stebuklų, tikėdami išgirstais vertinimais, pažadais galime patirti ir nemenkų nuostolių. Tarkim, išleisti tiek pinigų, kiek paprastai protas neleidžia, ar įsivelti į meilės nuotykį, nors esame kažkam įsipareigoję būti ištikimi. Įsižiebusia aistra tikėsime beatodairiškai, kaip ir neabejosime giriamos prekės kokybe, siūlomo sandorio pelningumu ar besiskolinančiojo atsakingumu.

Tiesa, ateis išsiblaivymas (maždaug po mėnesio), tuomet niekaip negalėsite suprasti, kaip galėjote taip pasielgti.

Antradienį reikėtų vengti stiprių svaigalų, taip pat atsargiau maudytis gamtoje – didesnė skendimo tikimybė, ypač jei bus maudomasi apsvaigus. Didesnė ir apsinuodijimo tikimybė.

Antradienio pavakarė – karminio atpildo metas, kai gauname tai, ką esame užsitarnavę.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai pranašiški. Buvo gerai regėti gyvūnus, paukščius, drabužius, puiku skraidyti – sėkmė. Blogai būti nuogam, ugnį matyti. Jei katė užpultų sapne – ateina išsilaisvinimo etapas jūsų gyvenime. Nuvytusi, sudžiuvusi gėlė – žinia apie artimo draugo ar giminaičio mirtį. Juodos dėmės, išlietas aliejus – gresia konfliktai, kai reikia patylėti, nusileisti, arba pasyvumas tuomet, kai būtina veikti.

Blogas ženklas: jei kūną niežėtų, indą sudaužyti, netyčia sulyti ar vandeniu apsipilti, jei laikrodis sustotų, druską išberti.

Geras ženklas: rasti blizgantį metalinį daiktą, peilį – sėkmė, apsauga, jei peilis iškristų iš rankų – jūsų priešai bus nubausti.

Avinas (03 21–04 20). Antradienį didesnė nelaimingų atsitikimų, įvairių traumų, autoavarijų tikimybė. Palanki diena tvarkyti draudimo, mokesčių, skolų reikalus. Pasistenkite dažniau prisiminti mirusius protėvius.

Jautis (04 21–05 20). Antradienį nieko neteiskite ir dažniau išklausykite oponentų nuomonę. Piktuoju pergalės nepasieksite. Mokėkite nereaguoti į provokacijas.

Dvyniai (05 21–06 21). Nepraraskite savitvardos neišvydę norimo rezultato. Ir nereikia pyktis su kolegomis, šefu ar savo pavaldiniais.

Vėžys (06 22–07 22). Laukia puikios permainos, jei antradienį vengsite ginčų su mylimu žmogumi, sutuoktiniu. Beje, tądien labiau pasaugokite vaikus.

Liūtas (07 23–08 22). Antradienį nebus lengva viską suspėti, tad imkitės tik svarbiausių reikalų, kad daugiau laiko galėtumėte skirti šeimai. Venkite priekaištų antrajai pusei.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubinkite įvykių antradienį. Bus svarbi atida, kad ir kuo užsiimsite. Galimi netikėtumai. Labiau pasaugokite vaikus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Antradienis netinkamas rizikuoti, vargu ar ką nors pešite: svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti rytdienai.

Skorpionas (10 24–11 22). Jūs kupini energijos ir optimizmo. Tai lemtingos dienos, kai turite galimybę tiek tapti absoliučiais nugalėtojais, tiek viską pralošti. Bent jau antradienį nerizikuokite savo gerove.

Šaulys (11 23–12 21). Begalė dalykų atsibodo – viskas kliūva, stringa, o taip norisi visko greitai ir gerai. Tik nesugalvokite ko nors paskubinti antradienį, atidėkite trečiadieniui.

Ožiaragis (12 22–01 19). Atsitiktinumas padės rasti tinkamiausią sprendimą. Tiesa, antradienį būkite atidesni vyresnių ar labiau patyrusių draugų patarimams, nuomonei, net jei jie bus išsakyti ne pačia švelniausia forma.

Vandenis (01 20–02 18). Ypač antradienį pasistenkite nesinervinti – tai tas laikas, kai pagrindinė problema bus jūsų įtampa. Venkite nereikalingos rizikos ir nieko nekritikuokite, nepriimkite svarbių sprendimų susinervinę. Bus didesnė traumų, technikos gedimo tikimybė.

Žuvys (02 19–03 20). Antradienį nepervertinkite savo galimybių – situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų. Galimas dalykas, kad sėdite ant parako statinės.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą