Didysis horoskopas 2019-iesiems: dviejų ženklų laukia ypač geri metai

2019 metais vienas Zodiako ženklas taps išrinktuoju: jam seksis viskas visose srityse. Tai – Šaulys. Puikūs metai laukia ir Avino: šio ženklo atstovų laukia sėkmė, įvertinimas ir populiarumas, žada astrologė Palmira Kelertienė.

Avinas

2019-ieji bus nuostabūs metai: būsite pagerbti, įvertinti, laukia sėkmė, pripažinimas, beje, labiausiai svetur (tai tas laikas, kai namuose pranašu ne iš karto tapsi). Tad tolimos kelionės, komandiruotės į užsienį, mokymasis užsienyje itin palankūs šiais metais. Nebijokite atsidurti toli nuo namų (ypač jei siekiate mokytis ar ką nors mokyti) – dar grįšite į juos, tik kitokie: išmintingesni bei turtingesni, laimingesni. 2019 m. tapsite itin populiarūs, visiems reikalingi, – jūsų sėkmė akins aplinkinius, trauks. Net skeptikai, buvę priešai jus įvertins, o gal net ir pasiūlys taiką, bendradarbiavimą. Tai tikėtina arba metų pradžioje, arba spalį, lapkritį. Šie mėnesiai bus ypač tinkamas metas taikymuisi, sąjungų užmezgimui bei tvirtinimui, o taip pat savo poros suradimui. Itin romantiškas laikas – balandžio trečia dekada, pirma gegužės pusė, liepa, rugpjūtis, rugsėjis, spalis. Ir tai bus tinkamas metas įsimylėti, ieškoti sau poros, tuoktis (ypač su įtakingu asmeniu ar užsieniečiu, o juos dabar kaip tik labiausiai trauksite). Nors metai ir labai palankūs, tačiau bus periodų, kai dėl sėkmės karjeroje ar sveikatos išsaugojimo bus prasminga atsitraukti nuo aktyvios veiklos bei susitelkti ties kitais interesais – namais, šeima, o taip pat sveikatos stiprinimu. Tokia bus gegužės antra pusė, birželis.

Jautis

Ne tik metų pradžia, bet ir visi metai nebus labai optimistiški. Pakaks ne tik objektyvių problemų – teks su kažkuo atsisveikinti, išsiskirti, galbūt per neatsargumą prarasti ilgai kauptus pinigus, didžiausia problema gali būti jūsų požiūris į viską, kas vyks. Likite pozityvistai – vadovaukitės filosofija: viskas, kas vyksta – tik į gerą! Beje, 2019 m. seksis tiems, kas nebijo nieko prarasti, kas drąsiai rizikuos. Ir tam labiau tinkama vasario antra pusė, kovas, gegužė, rugsėjis, kuris, beje, gali atnešti ir džiugių pokyčių širdies reikaluose. Iki kovo bus palankus metas spręsti gyvenamos vietos klausimą, užsiimti esminiu namų pertvarkymu, remontais, nuo kovo iki spalio pajusite neregimą apsaugą savo vaikams, ir tai padės su jais užmegzti glaudesnį ryšį. Tai bus palankus metas meilės problemų sprendimui, galimi ir laimingi nauji įsimylėjimai. Nuo spalio tiks užsiimti sveikatos stiprinimu, tiks pradėti ir geresnės darbo vietos paiešką. Seksis ir tiems, kas imsis remontų namuose. Labiau ar mažiau ryški krizė, kai būsite nepatenkinti viskuo, kai teks keisti prioritetus, net gyvenimo kredo, tęsis visus metus, čia stiprėdama, čia beveik išnykdama (antrą metų pusę net pasijusite pripratę prie nesibaigiančių „amerikoniškų kalnelių“). Vis dėlto tai itin reikalingas etapas jūsų gyvenime, ir kad patirtos kančios nebuvo tuščios, suprasite jau kitais 2020 m. Tiesa, jei esate gimę Kiaulės, Katės (Zuikio), Avies metais, šie Kiaulės metais nebus labai sudėtingi, net atneš nemaža sėkmės! Labiausiai saugotis turėtų gimę Beždžionės, Tigro, Žiurkės metais.

Dvyniai

Daug plušote prabėgusiais metas, ir 2018 m. pagaliau leis atsipūsti. Tiesa, šie metai iš jūsų pareikalaus takto, supratimo. Ko gero, tai nebus sunku Dvyniams, kurie yra jautrūs aplinkinių nuotaikoms, intuityviai suvokia, ką išgyvena kitas. Bet jei jums pristigs geros valios suprasti kitą, nusileisti ginče, derybose, tuomet įgysite nemažai priešininkų, kurie nepraleis progų paaiškinti, kur jūsų vieta. O taip gali atsitikti, mat jūsų priešai bei konkurentai sustiprės, jiems seksis: žodžiu, su jais kovodami juos stiprinsite, o save silpninsite... Ir šiuo atveju būtų prasminga paieškoti sąjungininkų, atsiremti į jau esamus partnerius, sutuoktinį. Jei jo neturite – ieškokite: iki metų pabaigos lydės sėkmė renkantis porą. Šie metai jums pat geriausias laikas santuokai – ryžkitės dabar šiam žingsniui, ir jūsų porą lydės meilė, santarvė, o taip pat visuomenės palaikymas: aplinkiniai gerbs ir vertins jūsų pasirinkimą. Nors sėkmingi, bet ir įtempti jums gali būti kovas, balandis, gegužė – tai tas laikas, kai pralaimi tie, kam stinga saiko jausmo, diplomatiškumo, taikumo. Nesiginčykite nei šeimoje, nei darbe – tai per brangiai kainuos (galite prarasti darbo vietą, paversti jaukius namus pragaru). Birželio pirmą pusę, spalį, lapkritį sulauksite daugiau palaikymo bei pritarimo. Birželis, liepa privers spręsti finansines problemas – ir tai metas, kai bus galima tikėtis nemenko pelno, ypač, jei veiksite su partneriais. Lapkritis, gruodis bus palankūs stiprinti sveikatą bei ieškoti tinkamesnio, geriau apmokamo darbo.

Vėžys

Po sėkmingų 2018 m. esate kupini entuziazmo, tačiau 2019 m. to nepakaks, – entuziazmas bei aplinkinių žavėjimasis jūsų persona dabar bus dar ne viskas, pražūsite, jei stigs profesionalumo bei konkrečių darbų. Kitaip kalbant, ne žodžiais, o darbais mes tėvynę mylime... Metų startas bus įkvepiantis, ir sausį patirsite sėkmę veikloje, karjeroje, o vasarį – džiaugsmą šeimoje, meilėje, aišku, jei nepristigs jūsų asmeninių pastangų ir geranoriškumo. Deja, balandį laukia ne itin smagūs pasikeitimai, kai su kažkuo tenka išsiskirti, kažko atsisakyti, netekti. Asmenims, kurių veikla susijusi su didele konkurencine kova, turi atminti, kad tuo metu galimos slaptos intrigos prieš jus. Aplinkybės tuomet privers nusileisti ant žemės, prislėgtais sudėtingomis problemomis darbe bei namuose. Vėl puiki gegužės antra pusė, birželio pirma, vėliau – rugsėjis. Sunkokas spalis, pirmos dvi lapkričio dekados – slapti priešai, konkurentai. Tiesa, šiuo metu jums padės, už jus kovos šeima, tad pasistenkite su artimaisiais palaikyti kuo geresnius santykius. Gruodis vėl bus sėkmingas bei darbingas metas, kai verta pakovoti už save, už profesinį pripažinimą. Tai, ką tuo metu nuveiksite, vainikuos jūsų ilgalaikes pastangas ir padės ilgam užsitikrinti stabilumą darbe, kilimą karjeroje.

Liūtas

Tikriausiai 2018 m. iš jūsų atėmė nemažai jėgų, ir tik metams baigiantis reikalai pajudėjo geryn – grįžo sėkmė darbe, nusišypsojo laimė meilėje, ir jūs vėl tapote kupini įkvėpimo, optimizmo. Ir šios pakylėtos nuotaikos lydės ilgai, iki pat metų pabaigos. Tai bus itin geras laikas dirbantiems kūrybinį darbą, asmenims, kurių veikla susijusi su scena, pramogų verslu bei menais apskritai, o tai pat vaikais, jų auklėjimu bei kūrybinių sugebėjimų ugdymu. Iki metų pabaigos, ko gero, ne vienam pavyks pažinti tikrą meilės džiaugsmą bei pilnatvę. Tačiau tikėtinas ir dar vienas smagus pasikeitimas jūsų gyvenime – galite tikėtis šeimos pagausėjimo. Ir jei šiuo metu susilauksite atžalos, su šiuo vaiku bus idealus kontaktas. Beje, šis vaikas jūsų dėka taps iš ties laimingu žmogumi bei nemažai pasieks gyvenime. Nors didžioji metų dalis bus išskirtinai palanki, tačiau gegužė nuo antros dekados, birželis nevienareikšmiškas laikas. Bent jau tuo metu reikėtų pasisaugoti slaptų priešų, intrigantų, kerštuolių bei pavyduolių. Kas yra kas parodysite pasauliui liepą, rugpjūtį – tai didelių pergalių laikas! Tiesa, nerizikuokite liepą finansiniuose dalykuose – avantiūros neišdegs. Atidėkite savo drąsius finansinius sumanymus rugpjūčiui, rugsėjui. Galima dar pridurti, kad lapkričiui, gruodžiui nebeplanuokite didelių darbų, juolab pokyčių veikloje.

Mergelė

2019 m. skirti nusiraminimui, susitelkimui savo viduje, kai namų, šeimos interesai turi tapti patys svarbiausi. Pamirškite profesines ambicijas, aukštus karjeros siekius. Beje, kuo geresni santykiai bus su artimaisiais, tuo geriau eisis veikloje – ir tai vienintelis būdas šiais metais prisitraukti sėkmę darbe. Beje, šiemet ne tik nederėtų koncentruotis ties pasiekimais veikloje – nebus palanku ir ką nors keisti darbe. Tai netikę metai ir pereiti į kitą darbovietę ir imtis aukštesnių pareigų – pervargsite, o rezultatai bus menki, neverti įdėtų pastangų. Daugiausia, ką galima padaryti – tai ruošti pamatus būsimai sėkmei veikloje, kuri tikrai ateis, tačiau ne dabar (reikia palaukti kitų, Žiurkės metų). Na, o šiais metais atsidėkite namų rūpesčiais – ieškokite naujų namų, kraustykitės į kitą vietą, įsimylėkite, kurkite šeimą, gimdykite vaikus. Kad ir kuo užsiimsite, šiemet bus itin svarbu atsižvelgti į savo šeimos, savo tėvų valią, labiau paisyti tradicijų, gilintis į savo šeimos, tautos praeitį. Beje, gerai būtų šeimos genealoginį medį atstatyti... Taip pat daugiau dėmesio skirkite protėvių kapų priežiūrai, dažniau juos ir maldoje priminkite – mirusieji jus globos. Beje, nuo kovo 6 d. jūsų laukia kai kas išskirtinai malonaus bei palankaus: Baltasis Mėnulis (Selenė), siejama su gera karma, su angelais sargais, įeis į jūsų ženklą, tad būsite išskirtinai saugomi bei prižiūrimi aukštesnių jėgų visus septynis mėnesius. Kad ir kas nutiks tuo metu (net jei jums nepatiks), žinokite, jog tai dabar jums naudingam, svarbu bei atneš gerus pokyčius gyvenime.


Svarstyklės

2019 m. bus smagūs – daug bendravimo, naujos informacijos, kelionių. Tai bus mokymosi metas: gyvenimas vers sugrįžti į mokyklos ar studijų laikus, kai reikia ir kažką naujo sužinoti, ir pakankamai laiko skirti draugams. Tad siekite kuo daugiau naujų žinių įgyti, tobulinkite savo užsienio kalbų mokėjimą. Beje, bus svarbios tuo metu užsimezgusios pažintys – jos gali pakeisti jūsų ateitį, atnešti sėkmę reikaluose, pakeisti socialinę padėtį. Labiau nerami ir įtempta bus pirma metų pusė, kai teks balansuoti tarp romantiškų pasimatymų ir vis labiau augančių darbų krūvių (kovas, balandis, gegužė, birželis). Liepa atneš permainas veikloje, o rugpjūtis, ko gero, asmeniniame gyvenime. Nuo spalio prasideda palaimingas metas įvairiose gyvenimo srityse. Viena, kad Baltasis Mėnulis (Selenė) įeina į jūsų ženklą septyniems mėnesiams, tuo suteikdamas išskirtinę apsaugą, lemdamas sėkmę, kita – nuo spalio dar ir Marsas įeis į Svarstykles ir išbus iki lapkričio trečios dekados. Dabar tapsite drąsūs, energingi, ir tai bus geras laikas aktyviai veiklai. Dabar sulauksite išskirtinio pripažinimo. Tai jūsų lyderystės metas, kai pavyksta ir patys drąsiausi, ambicingiausi sumanymai!

Skorpionas

2019 m. pradžia pratęs prabėgusių metų sėkmę. Ir dabar ji bus susijusi su materialiomis vertybės. Šiais metais galite tikėtis nemenkos naudos, jie bus puikiai tinkami pinigų investavimui, geresnės, naudingesnės darbo vietos paieškai. 2019 m. bus sėkmingi užsidirbant pinigus, tad nepraleiskite geros progos. Kita vertus, nepamirškite taupyti, atidėti esamos veiklos plėtojimui ar naujam verslui. Sausis, balandis bus palankūs investuoti į veiklą, į darbo įrankius. Vasario antra pusė, kovas tiks plėtoti veiklą užmezgant naujus partneriškus ryšius – per juos atsivers platieji horizontai, ypač veiklai – sulauksite pripažinimo darbe, gerų dalykinių pasiūlymų. Kovas bus neblogas pinigų investavimui į nekilnojamąjį turtą. Beje, mėnuo itin romantiškas, tad galite sutikti žmogų, su kuriuo norėsite sukurti šeimą. Birželio antrąją pusę, liepą geriau būkite atsargesni piniginiuose – turtiniuose reikaluose, geriau nesivelti į finansines avantiūras. Atidėkite svarbius ir drąsius finansinius žingsnius spalio antrai pusei, lapkričiui. Tiesa, šis laikas netinkamas nieko keisti veikloje, nepalankus imtis iš esmės naujų darbų. Jūsų lyderystės metas prasidės trečią lapkričio dekadą, ir šias jėgos pozicijas pavyks išlaikyti iki pat metų pabaigos.

Šaulys

Laukia puikūs metai – tapsite Zodiako išrinktieji! 2019 m. jūs – tikrieji padėties šeimininkai, tad kuo skubiau išsiaiškinkite, ko norite, ko reikia, ir pirmyn! Šią išskirtinę progą pradėti viską iš naujo, pabūti savo likimo šeimininkais jums dovanoja Jupiteris, tradiciškai nuo senovės astrologų vadinamas „Didžiąja Laime, Karalių Žvaigžde“ – dabar jis jūsų ženkle (ir savo, nes Jupiteris valdo Šaulį) iki pat metų pabaigos (gruodžio 2 d.). Taip atsitinka retai – tik kartą per dvylika metų „nutinka“ Šaulio era! Dabar visas jėgas į mūšį: pakovokite už savo laimę, sėkmę – nesvarbu, karjeroje ar meilėje – dabar viskas pavyks, kas tik jums svarbu! Nė dienos nepamirškite, kad šiemet esate tikrieji savo likimo kalviai. Ir tai ne metafora. Iki gruodžio – naujiems, drąsiems dalykams žalia šviesa, tad imkitės naujos veiklos, pradėkite kažką iš esmės naujo arba keiskite ką nors savo veikloje (galima ir iš esmės). Ir tai bus sėkmės garantas dvylikai metų. Tiesa, kovą, birželio antrą pusę, liepą nerekomenduojama kažko iš esmės naujo imtis, rizikuoti permainose, – skirkite šį laiką poilsiui, mat nuo nuovargio gali pablogėti ne tik jūsų sveikata, bet ir santykiai su artimaisiais, o taip pat vadovybe darbe. Asmeniniame gyvenime šie metai irgi žada geras permainas – naujai atsiradęs romantiškas ryšys atneš didelę laimę. Na, o romantiškiausias laikas bus rugpjūtis, kai (toli namų, kelyje) galite susitikti sau skirtą žmogų. Santuokai tai irgi palankiausias metas.

Ožiaragis

Prasideda savotiškos užmaršties, atsipalaidavimo metas, kai reikia kiek atitolti nuo žemiškų reikalų, kad susitelktumėte ties savo vidumi. Filosofiniai apmąstymai, meditacijos, tyla padės jums tinkamai nugyventi visus 2019 m. bei įvykdyti savo žemiškas pareigas. Ir nenustebkite, kad tik jei nepristigs dėmesio savo dvasiniam pasauliui, jūsų reikalai judės puikiai. Priešingu atveju, jei ir toliau vien tik protu, logika vadovausitės, ir nerasite laiko tylai, nieko nepešite, daug ką prarasite. Metai nebus palankūs ką nors naujo imtis – pakaks, kad gerai atliktumėte tai, kuo iki šiol užsiėmėte. Tad tobulinkite, vystykite tai, kas pasiekta. Vis dėlto rizikuoti, veltis į abejotinas avantiūras, o ypač persidirbti nederėtų – jėgų stigs dažniau nei paprastai, ir viskas kainuos didesnes pastangas nei anksčiau, tad persitempimo ligos garantuotos. Jėgų deficitą labiau jausite antrą gegužės pusę, birželį. Nors sėkmės tuo metu pakaks, ypač širdies reikaluose. Beje, tai bus puikus laikas kūrybai, savo kūrybos pristatymui visuomenei. Labiau aktyviems patartina būti gimusiems Žiurkės, Drakono, Beždžionės metais. Ir atvirkščiai, jei gimėte Jaučio, Gyvatės, Gaidžio metais – turite itin save taupyti.

Vandenis

Nors 2019 m. žada daug gerų dalykų, tačiau metų pradžia nekokia: iki gegužės 4 d. Juodasis Mėnulis judės jūsų ženklu, tad likimo išbandymai, prasidėję parėjusių metų rugpjūtį, dar tęsis. Sausis, vasaris, kovas bus sudėtingiausi mėnesiai. Balandį imsite atsigauti (jei negimėte ženklo paskutinėmis dienomis). Ir tik gegužės pabaiga žada jau geras permainas. 2019-ieji bus nesibaigiančių planų, naujų projektų ir laimingų, nors dažnai neplanuotų permainų metai. Na, o kokios tai bus permainos, priklausys nuo to, kada jų imsitės. Jei iki gegužės mėnesio – nieko gero. Antra gegužės pusė, birželio pirma – tinkami reorganizacijai veikloje. Liepą geriau nieko nekeisti savo iniciatyva nei veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Rugpjūtis gali atnešti permainas partneriškuose santykiuose, – ateis aiškumo, apsisprendimo metas ir asmeniniame gyvenime. Rugsėjis žada kiek prievartines permainas, tačiau jos į gera. Na, o spalį patys būsite pasiryžę kažką perdaryti, gal net ir radikaliai pakeisto gyvenimo kursą. Beje, 2019 m. bus itin svarbi draugų įtaka (nors Vandeniams ji lemtinga beveik visada) – jie nemenkai paveiks jūsų likimą. Galima net pasakyti, kokie jūsų draugai, tokie ir metai bus. Tuo įsitikinsite dar metų pradžioje: sausis, vasaris, kovas – itin įtempti, kai taps svarbi įtakingų draugų, užtarėjų, patikimų partnerių pagalba, palaikymas ne tik veikloje, bet ir asmeniniame gyvenime: galimas daiktas, kad tuo metu ne viskas sklandžiai klostysis santykiuose su artimaisiais, mylimu asmeniu, su savo pora, tad draugiški patarimai, bičiuliška parama ir čia bus reikalinga. Šiemet išties bus svarbu stiprinti draugiškus santykius, o taip pat tvirtinti jau esamus bendradarbiavimo ryšius. Beje, atsiras galimybių užmegzti ir naujus puikius bičiuliškus ryšius su ypatingais, nepaprastais žmonėmis, kurie jus gali kažko išmokyti, tapti jūsų vedliais.

Žuvys

Metai prasideda puikiai: sausis labai svarbus ir veiklai, ir asmeniniam gyvenimui. Beje, tokie iš esmės bus visi metai, skirti ne tik atrasti, suvokti, įsisąmoninti savo tikslus, bet ir juos pasiekti. Šie metai tarsi nukirs visą, ko nereikia jūsų gyvenime, palikdami tik tai, kas jūsų, kas gryna, tikra. Ko gero, jūsų esminis dėmesys bus sutelktas ties veikla, ties karjera – namams, šeimai laiko stigs. Tad šiais metais būkite drąsūs, protingai avantiūristiški, žodžiu, negaiškite laiko veltui, nieko neatidėdami geresniems laikams, – ir jūsų didžioji svajonė išsipildys. Tiesa, kažko naujo imtis, drąsiai reikštis galėsite tik iki gegužės 4 d., kol Juodasis Mėnulis neįeis į jūsų ženklą devyniems mėnesiams iki 2020 m. sausio 27 d. Tai reiškia, kad teks mokėti karmines skolas... Tad jei netikėtai ir be priežasties nustos sektis ar veikloje, piniguose, ar meilėje – tai likimo užuomina, kad esate iš anksčiau prasiskolinę šiose sferose ir dabar „atidirbinėjate“ bausmę... Būkite pasiruošę, kad gali sumažėti finansinių įplaukų, daugėti skolų, kad stigs sveikatos ar tiesiog optimizmo. Pasiruoškite ir kitokiems išbandymams, – dabar galite susidurti su neteisinga kritika, nelogiškais reikalavimais, patirti gniuždantį darbų atsakomybės krūvį. Beje, liepą, rugpjūtį gali atsiskleisti silpniausios organizmo vietos – tai metas, kai sveikatą reikia saugoti, stiprinti. Nuo gegužės tapsite ir labiau jautrūs, greičiau pavargsite, susinervinsite, tad būkite atidesni maisto, o taip pat poilsio kokybei. Patartina indų jogos praktika, kinų cigunas. Raskite laiko ilgesniam poilsiui prie jūros, namuose dažniau maudykitės jūros druskų voniose.

Vis dėlto metų pradžia gera, tad negaiškite laiko ir iki gegužės pasistenkite kuo daugiau nuveikti.

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 5 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą