Venkite emocingų ir kategoriškų sprendimų

Vis dar įtemptas metas – venkite emocingų ir kategoriškų sprendimų. Taip pat netinka nieko nauja pradėti. Tiesa, šiandien nestigs išradingumo, atkaklumo, tad verta imtis sunkių, sudėtingų užduočių. Nusiteikite rimtam darbui, venkite nereikalingo bendravimo – nepasiduokite svetimai nuomonei ir nekurkite iliuzijų. Kad ir kuo užsiimsite, turite būti gerai informuoti, stengtis likti ramūs ir objektyvūs. Tai nėra tinkamas laikas avantiūroms (tiek darbo, tiek meilės srityje). Bus sunku iš karto teisingai įvertinti šios dienos įvykius, informaciją – viską nuosekliai ir atidžiai tikrinkite, niekur nerizikuokite. Kad ir ką veiksite, kad ir su kuo bendrausite, nebūkite patiklūs – galimos apgaulės, ypač tvarkant piniginius ir turto reikalus. Diena nebus tinkama ir piniginiams sandoriams tvirtinti, paskolai imti, pinigams investuoti. Nepalanku pinigų nei skolinti, nei grąžinti. Nepirkite vertingų daiktų ir neteikite dovanų, nesiaiškinkite santykių darbo kolektyve bei šeimoje, ypač nepatartina spręsti šeimos biudžeto problemas. Šįryt 7 val. 49 min. Merkurijus įeina į Vandenio ženklą ir juo judės iki vasario 10 d. Kai Merkurijus Vandenyje, mąstymas tampa paradoksalesnis (bet griežtai logiškas), elgesio, bendravimo stilius ekstravagantiškas. Kyla originalių sumanymų, avangardinių idėjų. Stiprėja poreikis rasti tikrų draugų, bendraminčių. Nors bendravimas aktyvėja, tuo pat metu įgyjama ir daugiau savarankiškumo, vidinės nepriklausomybės. Puikus metas intelektualiai veiklai, palanku studijuoti astrologinę, okultinę literatūrą.

Sapnus iš trečiadienio į ketvirtadienį reikėtų vertinti atsargiai – juos teisingai suprasti bus itin sunku. (Puiku, jei nieko nesapnavote.) Pranašiškas būtų nebent labai ryškus, konkretus, sapnas.

Blogas ženklas: netyčia sušlapti, būti vandeniu apipiltam – jūsų paslaptis gali išaiškėti, atsitiktinai išlieti vandenį – apkalbos apie artimus žmones, jei dantis nuskiltų – nužiūrėjimo požymis, jei daug plaukų išsipeštų – gresia apgaulės, nuostoliai, jei apavas suplyštų – nesantaika su artimais žmonėmis, draugais.

Geras ženklas: netyčia sudaužyti indą su vandeniu – pinigai, turtas, jei paukštis paženklintų jūsų daiktą ar jus pačius – netikėta sėkmė.

Žvilgsnis į priekį: penktadienį tinka imtis svarbių reikalų; patartina vilkėti ryškių atspalvių drabužiais.

Avinas (03 21–04 20). Tylėjimas auksas. Ar daug prarasite, jei nusileisite ir tiesiog patylėsite? Šiandien reikia vengti ginčų (kaip ir įsipareigojimų) su dalykiniais partneriais. Ieškokite ne tik svetimų klaidų, bet ir savo. Būkite atidūs smulkmenoms. Vakarop aplinkybės keisis jūsų naudai ir atsiras tinkamų progų sudėti kai kuriuos taškus dalykiniuose reikaluose, taip pat draugiškuose santykiuose. Vis dėlto venkite daryti skubotas išvadas, verčiau itin svarbių sprendimų priėmimą atidėti rytdienai, o dar geriau – šeštadieniui.

Jautis (04 21–05 20). Naudingas metas, tinkamas imtis reikalų, kuriuose nereikia daug bendrauti, įsipareigoti. Puiki diena kūrybiniam darbui. Kita vertus, nepasitenkinimas gyvenimo kokybe, darbo rezultatais, mylimu žmogumi gali pasiekti nepageidautiną ribą. Pasekmės priklausys nuo jūsų meistriškumo: galite arba visiškai sugadinti reikalą, sugriauti santykius, arba rasti problemos priežastį ir ją pašalinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Galite kiek suklysti vertindami savo jausmus ar jums rodomą atsidavimą. Ne laikas nei euforijai, nei nusivylimui. Ramiai analizuodami galite rasti meilės nesėkmių priežastis. Atidėkite svarbius sprendimus bei reikalus rytdienai. O šiandien, jei iš karto niekas nepajudės, palikite viską ramybėje. Jums gali padėti artimas draugas, giminaitis. Nepraleiskite pro ausis vyresnio amžiaus žmonių patarimų.

Vėžys (06 22–07 22). Nesikrimskite, jeigu kas nors nepavyks. Šiandien palanku atkreipti dėmesį į dalykus, kuriems amžinai trūksta laiko arba apie kuriuos nenorite žinoti. Būkite sau atviri ir sąžiningi. Dalykiniams susitikimams, svarbiam pokalbiui su darbdaviu ne pats geriausias laikas – venkite žadėti, įsipareigoti, ypač tvarkydami piniginius reikalus. Vakarą verčiau praleiskite su šeima.

Liūtas (07 23–08 22). Galimi perspektyvūs pasiūlymai, tačiau neskubėkite jų vertinti, ieškokite trūkumų. Galite sukurti sistemą esamoms materialinėms problemoms išspręsti. Nepraraskite saiko bei atsargumo, ypač tvarkydami piniginius ir turto reikalus. Beje, nepasiduokite azartui, venkite azartinių žaidimų apskritai (ne laikas lošti iš pinigų). Nežadėkite savo pagalbos – gali būti itin sunku įvykdyti šios dienos įsipareigojimus.

Mergelė (08 23–09 22). Galite rimtai apsigauti vertindami tiek dalykinio pasiūlymo, tiek daikto, drabužio kokybę, reikalingumą ar priimdami brangią dovaną. Venkite bet kokių materialių saitų. Tai blogas laikas rimtiems finansiniams apsisprendimams. Venkite priekaištų sutuoktiniui, ypač jei jus apėmęs negeras įtarimas. Verta priimti antrą dienos pusę gautus dalykinius pasiūlymus, tiesa, ši diena nėra palanki susitarimams, sandoriams tvirtinti – atidėkite rytdienai arba šeštadieniui.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nereikėtų ko nors svarbaus imtis ir naujų darbų pradėti. Neįsivelkite į intrigą darbe. Venkite bendravimo, ypač su jums nemaloniais asmenimis, neužmegzkite naujų pažinčių. Ir nepamirškite, kad yra ir nepaperkamų žmonių. Nieko neverskite elgtis prieš jų valią – papirkinėjimas šiandien netikusi taktika. Taupykite jėgas, daugiau ilsėkitės – jūsų galimybės irgi turi ribas. Tad jei patys laiku nesustosite, kaktomuša atsitrenksite į sieną.

Skorpionas (10 24–11 22). Painiavos galvoje daugės. Nesinervinkite, jeigu kas nors nesiseks, bet ir nesidžiaukite šios dienos pasiūlymais, taip pat atrastais daiktais. Nors draugai bus pasiruošę jums padėti, vis dėlto šiandien geriau apsieiti be kitų pagalbos. Svarbų apsisprendimą irgi priimkite savarankiškai – draugai gali netyčia suklaidinti, ypač jei reikalas susijęs su pinigais. Vakarą leiskite uždaroje aplinkoje su jums maloniais asmenimis. Verta anksčiau eiti ilsėtis.

Šaulys (11 23–12 21). Būsite griežtesni, reiklesni sau bei aplinkiniams ir tai padės apsispręsti, ko jums reikia, ką geriau pasirinkti. Vis dėlto neskubėkite pranešti apie savo apsisprendimą. Stebėkite draugus – suvoksite, kas nedraugas, su kuo ne pakeliui. Beje, padėdami bičiuliams galite arba patys į bėdą įsivelti, arba meškos paslaugą suteikti. Nebūkite patiklūs imdamiesi piniginių ir turto reikalų ir nieko rimta neplanuokite – dar viskas keisis.

Ožiaragis (12 22–01 19). Sąlygiškai palankus metas – jus palaikys įtakingi asmenys. Vis dėlto nebus gerai priimti pagalbą – įsivelsite į priklausomybės pančius. Venkite rimtų pokalbių su vadovybe – ne laikas žadėti, įsipareigoti. Nesiimkite nieko sudėtingo ir atsakingo – geriausia rytdienai atidėti svarbius susitikimus ir atsakingus reikalus. Beje, artimiesiems, sutuoktiniui nebūkite labai reiklūs. Gera diena vykti į tolimą kelionę.

Vandenis (01 20–02 18). Nemaloni diena, vis dėlto susiimkite ir neleiskite sau nervintis, erzintis dėl niekų, o apie rimtus dalykus tiesiog negalvokite. Labai nesikrimskite dėl esamų sunkumų ar nuostolių – vienaip ar kitaip tai susitvarkys. Pasistenkite galvoti, kad viskas bus tik geriau. Nerizikuokite didelėmis pinigų sumomis, santūriau išlaidaukite. Tiesa, vakaras bus palankus susitikti su seniai matytais žmonėmis.

Žuvys (02 19–03 20). Sustoti svarbu laiku, o kad nepražiopsotumėte kritinės ribos, reikia nesinervinti, neskubėti. Nemanykite, kad viskas griūva arba, atvirkščiai, kad jau radote išeitį – ir tai, ir tai bus klaidinga. Kita vertus, tai neblogas laikas spręsti dvejones, vertinti, kas teisus, kas ne, mat būsite gana objektyvūs aplinkiniams ir griežti sau. Patartina ginčytinu klausimu nusileisti antrajai pusei.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą