Tai metas, kai pralaimi tie, kurie rungtyniauja

Sudėtinga diena. Situacija gali neatitikti lūkesčių, tad būkite pasiruošę taikiai, geranoriškai priimti ir išgirstą savo atžvilgiu nepalankią naujieną ar už jus vyresnio, viršesnio asmens sprendimą. Nesileiskite užvaldomi emocijų, nepulkite tuoj pat visko aiškintis ar tiesiog kirsti. Susilaikykite nuo pykčio, keršto – šiandien ką nors nemalonaus išgirdus reikia stabtelėti, palaukti ir jokiu būdu iš karto nereaguoti. Venkite skubotų, neapgalvotų, kategoriškų veiksmų, nepriimkite atsakingų sprendimų. Netiks santykius aiškintis, ko nors reikalauti, reikšti pretenzijas, kaip ir pradėti naujus darbus, kurti planus, žadėti ir įsipareigoti. Nesivelkite į ginčus (ypač su vyresnybe), intrigas kolektyve. Itin sunkus laikas tiems, kurie įpratę visada ir visiems vadovauti, būti pirmi, geriausi. Tai metas, kai pralaimi tie, kurie rungtyniauja, elgiasi agresyviai. Beje, asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą, derėtų labiau įsiklausyti į nuotaikas kolektyve, vengti nepopuliarių sprendimų, saugotis intrigų, nesivelti į jokius neaiškius konfidencialius susitarimus, ypač jei jie nukreipti įtakai išlaikyti ar dar didesniems dalykams pasiekti. Ir nesistebėkite netikėtomis kliūtimis, saugokitės povandeninių srovių – nesklandumų, trukdžių pakaks. Išaugs įvairių avarijų, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač per agresyvius žmones, fanatikus. Venkite spūsties, minios. Atsargiau elkitės su darbo technika, aštriais daiktais bei įrankiais, ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, ginklais. Deja, bus didesnė smurto, sprogimų, gaisrų tikimybė. Itin pažeidžiama bus galva, nugara, keliai. Galimi galvos, sąnarių, nugaros skausmai, dažniausiai be priežasties. Diena nepalankesnė vyrams, vadovams, sportininkams, kariškiams.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų: geri sapnai reikštų gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: kruvinai susižeisti, nusiplikyti, jei prakiurtų automobilio (motociklo, dviračio ar pan.) padanga, vėluoti į transportą, jei kepurė nukristų, vėjas langą atvertų, šukuojantis daug plaukų išsipeštų.

Geras ženklas: rasti aštrių, smailių metalinių daikčiukų, monetų prie namų – sėkmė tvarkant reikalus bei meilės srityje, krituliai saulei šviečiant.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis kritinis – patartinas ramus poilsis, uždaras šeiminis bendravimas.

Avinas (03 21–04 20). Šiuo metu jėga nieko gero negausite – jei taikiai nepavyks laimėti reikalo, kol kas atsitraukite. Jei jus vers ką nors daryti, atsisakykite, bet ir patys iš kitų mažiau reikalaukite. Ir nepamirškite, kad konfliktai su dalykiniais partneriais, šefu ar sutuoktiniu tik pablogins situaciją. Ir labiau susikaupkite: ką blogai darote, ne iškart suprasite, tačiau aplinkiniai (šefas pirmiausia) greitai bakstelės į jūsų klaidas, darbo trūkumus. Kad jumis nenusiviltų, nesiimkite nieko svarbaus, viską darykite itin atsakingai. Labiau pasaugokite savo darbo vietą bei gerus santykius su vadovybe. Būkite dėmesingesni tėvams – ne laikas ginčams.

Jautis (04 21–05 20). Keblus metas, ypač tiems, kurie yra impulsyvūs ir pirma sureaguoja, o paskui pagalvoja, įvertina. Iš pirmo žvilgsnio viskas gali pasirodyti gerai, tačiau lemtingą akimirką, kai bus vėlu sustoti, ką nors pakeisti, netikėtai kas nors gali koją pakišti ar paaiškėti naujų, nepalankių aplinkybių. Bus svarbu pasirūpinti tolesne savo interesų apsauga. Nebūkite patiklūs net gavę gerų naujienų ar neva naudingų finansinių pasiūlymų – viską reikia nuodugniai patikrinti. Svarbesnius susitikimus patartina atidėti kitai savaitei.

Dvyniai (05 21–06 21). Sudėtingas metas – ne viskas pavyks, ką planuosite: trukdys neaiškios, nesuprantamos kliūtys. Būsite pernelyg įtarūs, tačiau nereikėtų leistis užvaldomiems nepasitikėjimo tais, kuriuos mylite, kurie šalia jūsų. Nugalėkite save ir nepavyduliaukite, neįtarinėkite, nesiaiškinkite santykių – būtent tai padės neprarasti jėgų, orumo bei pasitikėjimo savimi. Imkitės tik privalomų darbų ir stenkitės juos atlikti kuo geriau. Nesuvaržykite savęs jokiais pažadais – vėliau jie atneš nepageidaujamų dalykų. Nepraraskite savitvardos. Ne laikas bendrauti su žmonėmis, kurių nemėgstate. Nepasiduokite provokacijoms – ypač jos tikėtinos darbe, kelyje, valdiškose įstaigose, nereaguokite į jas, ir galbūt diena praeis be nuotykių.

Vėžys (06 22–07 22). Nepalankus metas teisiniams reikalams tvarkyti – turite būti apdairesni ką nors pasirašinėdami, skaičiuodami pinigus. Ir venkite ginčų su biurokratais, keleiviais viešajame transporte. Draugais itin nepasikliaukite, jais labai nesiremkite – ne iš blogos valios jie gali sugadinti gerą reikalą ar paprasčiausiai suardyti dienos planus. O planuoti reikėtų išties mažiau – tai, apie ką dabar galvojate, yra nerealu. Kompromisai labai reikalingi, priešingu atveju ruoškitės pralaimėti. Galimi ir konfliktai dėl neišspręstų meilės problemų su sutuoktiniu. Būkite atsargesni kelyje.

Liūtas (07 23– 08 22). Kritinis laikas – būtina atida. Deja, šiuo metu stigs įžvalgos, apdairumo, teisingos, kompetentingos informacijos. Dažniau būsite neteisūs, tad geriau įsiklausykite į kolegų, partnerių, artimųjų pastabas. Būkite atidesni iš reikalą išmanančių asmenų išgirstoms pastaboms, įspėjimams – tai gali padėti užbėgti už akių naujoms problemoms. Galite nukentėti patikrinimo metu, būti priversti atsakyti dėl įstatymo ar kokių nors taisyklių pažeidimo. Gresia traumos, avarijos kelyje ar buityje.

Mergelė (08 23–09 22). Neskubėkite kalbėdami, ką nors teigdami ar dirbdami, taip pat pasirašinėdami darbinį dokumentą, vairuodami automobilį – galimos lemtingos traumos ar tiesiog labai nesmagus brokas. Ne laikas ir žadėti ar įsipareigoti (ypač vaikams ar mylimam asmeniui) – būsite gana azartiški ir galite pervertinti savo galimybes. Gali tekti užsiimti vaikų problemomis, tvarkyti šeimos reikalus. Jei turite finansinių reikalų su užsieniečiais, būkite apdairesni – galimi nemalonumai per užsienio partnerius. Ne laikas rizikuoti, atsisakykite bet kokių avantiūrų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Stabtelėkite – reikia kiek palaukti, kad galėtumėte nusiraminti ir viską dar kartą patikrinti. Neskubėkite vertinti situacijos, taip pat venkite atvirai demonstruoti savo pozicijas. Dalykinėje veikloje nieko rimto nesiimkite – patirsite visokių nesklandumų, nelogiškų kliūčių, gauti rezultatai taip pat netenkins. Nederėtų rizikuoti pinigais, nepalanku pasirašyti draudimo sutarčių. Bus itin svarbu nesivelti į ginčus su artimaisiais. Būkite atidesni savo vaikų sveikatai, elgesiui ir atkreipkite daugiau dėmesio į jų sąžiningumą. Nebūkite patiklūs ir kitų asmenų atžvilgiu – viską tikrinkite.

Skorpionas (10 24–11 22). Skubėjimu nieko nelaimėsite. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais, pasirašydami svarbų dokumentą, skaičiuodami pinigus ir, žinoma, vairuodami automobilį. Venkite ginčų, bet ir neskubėkite pasiduoti, priimti jums peršamų dalykų – verta laikytis savo nuomonės. Netinkamas laikas dokumentams tvarkyti, tartis su dalykiniais partneriais, derėtis. Netiktų spręsti skubių problemų. Vairuodami automobilį su niekuo nesiginčykite, nesipykite.

Šaulys (11 23–12 21). Siekite kokybės visur, nesiimkite jokių atsakingų darbų supykę ar pavargę, nes būsite linkę daryti smulkias, tačiau apmaudžias klaidas. Ir būkite pakantesni kolegų, viršininkų kritikai – šiuo metu su jais ginčytis tuščia. Nepalanku tvarkyti finansinių reikalų, pirkti vertingų daiktų, investuoti pinigus. Deja, tai konfliktiškas laikas: nė nepastebėsite, kaip susinervinę įžeisite antrąją pusę. Ne laikas ir aptarinėti šeimos biudžetą su sutuoktiniu – ne tik nieko naudingo nenuspręsite, bet ir kivirčų išvengti nebus paprasta.

Ožiaragis (12 22–01 19). Daug kas priklausys nuo jūsų sugebėjimo susikaupti, kritiškai vertinti naują informaciją. Ginčų venkite, bet nemanykite, kad ir patys neklystate. Tad būkite apdairūs šnekėdami, ką nors žadėdami – galite aiškiai pervertinti savo sugebėjimus, žinias, suklysti svarbiuose dalykuose. Aplinkiniai, ypač mylimas žmogus, taip pat vaikai ryškiai matys jūsų klaidas, trūkumus – net menkiausias netikslumas sulauks jų kritikos. Be to, jie mielai prisimins (ir primins) jūsų ankstesnes klaidas, padarytas veikloje ar meilės srityje.

Vandenis (01 20–02 18). Nepalankus metas. Neskubėkite, tuomet mažiau klaidų padarysite. Padės kantrybė bei savikontrolė. Skuboti sprendimai pavojingi – dabar neįžvelgsite, kur slepiasi apgaulė, pralaimėjimas. Nieko naujo nesiimkite, nepradėkite. Netinka tvarkyti svarbių, ypač piniginių, reikalų – dėl neapdairumo, per didelio patiklumo galite patirti nuostolių. Deja, būsite linkę pasiduoti negerai įtakai. Ir venkite įvairių susibūrimų, taip pat bendravimo su jums nemaloniais asmenimis.

Žuvys (02 19–03 20). Šiandien galite sulaukti priešingų rezultatų, nei tikėjotės. Galimas dalykas, kad neteisingai įvertinsite jėgų santykį ar blogai sudėliosite akcentus išgirdę kokią nors naujieną. Likite toliaregiški galvodami apie ateitį – nedidelis pralaimėjimas (atsitraukimas) dabar gali apsaugoti nuo bėdų ateityje. Beje, labai nepasikliaukite įtakingo asmens ar draugo pažadais – kuo savarankiškiau šios dienos reikalus tvarkysite, tuo mažiau netikėtumų sulauksite. Taip pat neskubėkite ginčytis, juolab pasirašyti dokumentų. Nerizikuokite vairuodami ir pasisaugokite vagių.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą