Palanku ieškoti klaidų, jas taisyti

Pirmadienis netinkamas naujų darbų pradžiai, nepalankus ir avantiūroms. Palanku užsiimti atidėtais, užvilkintais ar anksčiau nepavykusiais darbais. Bus palanku sisteminti nuveiktus darbus, tvarkyti dokumentus, taip pat ieškoti klaidų, jas taisyti.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį į nereikėtų kreipti didelio dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis dėlto susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indai sudužtų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus tik iki 14 val. 21 min., tad antrai dienos pusei nieko svarbaus neplanuokite; patartina nešioti pilkų tonų drabužius – vengtini kontrastai, ypač baltos ir juodos.

Avinas (03 21–04 20). Bus didesnė apsinuodijimų tikimybė. Būkite atsargesni prie vandens. Pirmadieniui tinka planuoti daugiau darbų.

Jautis (04 21–05 20). Viskas dėliosis sklandžiai – aplinkiniai jums simpatizuos ir be vargo sutvarkysite įstrigusius reikalus.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis nepalankus svarbiems dalykiniams pokalbiams.

Vėžys (06 22–07 22). Verta imtis užvilkintų reikalų. Bus palanku tvarkyti dokumentus.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis gali pareikalauti didelių pastangų ir nemenkų išlaidų tvarkant jums svarbų reikalą, tačiau jei jį atidėtumėte kuriam laikui (bent rytdienai), paaiškėtų, kad viską galima išspręsti ir kuklesnėmis sąnaudomis.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis tinkamas imtis skubių darbų, palankus partneriškiems susitikimams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis nepalankus aktyviai tvarkyti reikalus – geriau tai atidėti antradieniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienis palankus susikaupusioms problemoms spręsti.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas dalykiniams susitikimams, tiesa, būkite lankstesni, pagarbesni priešingai nuomonei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienį bus svarbus dialogas – tai palankus metas tiems, kurie kitus girdi, moka bendradarbiauti.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis nervingas, tad svarbių reikalų geriau nesiimti. Galimos nenumatytos išlaidos, nuostoliai, baudos.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas pasitarimams, deryboms, teisiniams reikalams tvarkyti. Tiesa, venkite ilgalaikių įsipareigojimų, ypač jei gimėte ženklo pradžioje.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą