Kas laukia visų zodiako ženklų vasario 14 - ąją ?

Pirma dienos pusė – pasyvus metas, tinkamas vien seniems darbams užbaigti ir apibendrinti, klaidoms taisyti, skoloms grąžinti. Po pietų viskas pasikeis – prasidės palankus metas aktyviai veiklai, naujų darbų pradžiai. Tiesa, galimos nenumatytos kliūtys (dėl nuo jūsų nepriklausomų aplinkybių). Tad pasiruoškite vėlavimui, planų pasikeitimui. Tai bus neblogas laikas susitikti su partneriais. Verta pasirašyti ilgalaikius susitarimus, sandorius, iš kurių nesitikite greitos naudos.

Šiuo metu bus svarbu neprarasti vidinės harmonijos ir taikytis – gal su savimi, gal su mylimu žmogumi. Nors šiandien tai nebus paprasta, mat būsime linkę priekabiauti, priekaištauti tiems, kuriuos mylime, jei tik iš karto negausite to, ko tikitės, ko norite. Deja, Saulė vis dar šalia Juodojo Mėnulio, ir tai iš dalies blokuoja meilės energiją, neleidžia tinkamai pasirinkti, apsispręsti, pasielgti garbingai mylimo asmens atžvilgiu. Teisingiausia būtų šiuo metu nieko nekeisti – likite ištikimi senam pasirinkimui. Neturėkite išankstinių lūkesčių, ir šios meilės šventės jums niekas nesugadins!

12 val. 52 min. Marsas įeina į Jaučio ženklą ir juo judės iki kovo 31 d. Dabar atsiras polinkis nemotyvuotai užsispirti, daugiau dėmesio skirti materialiai reikalo pusei. Gražiomis idėjomis taps sunkiau sužavėti ir įtikinti kitą asmenį. Daugės praktiškumo, nuoseklumo veikloje.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, neturite rimtų problemų. Gerai buvo regėti tik ryškią šviesą, veidrodį, vaivorykštę.

Blogas ženklas: išlieti kokį nors skystį, jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, jei nagas nulūžtų, liūdėti, nuobodžiauti, kitiems nuotaiką gadinti.


Geras ženklas: rasti blizgantį daiktą, jei virš jūsų šviesa įsižiebtų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis palankus skubiems reikalams tvarkyti, susitikimams, kelionėms; palankios spalvos – gelsva, žydra

Avinas (03 21–04 20). Palengva viskas ima rimti – Marsas, jūsų šeimininkas, po pietų išeis iš jūsų ženklo. Aktyvus kovų, paieškų, permainų periodas baigėsi, prasidės ramus planų įgyvendinimo laikas. Dabar jau niekur neskubėkite, juolab nesistenkite užbėgti įvykiams už akių. Ši diena padės pažinti tikrą draugą, suvokti savo tikruosius jausmus. Gali grįžti senas jausmas kadaise mylėtam žmogumi.

Jautis (04 21–05 20). Prasideda aktyvios permainos – nuo 12 val. 52 min. Marsas jūsų ženkle. Atsipalaidavimo periodas baigėsi, turėsite kibti į kovą, darbus. Dabar susidarys puikios sąlygos drąsioms ir ryškioms permainoms, kai jau nebegalėsite sėdėti bejėgiškai rankas sudėję, kai tapsite savo likimo šeimininkais. Tiesa, šiandien užplūdus naujai energijai neskubėkite dar veltis į kovą, ką nors keisti. Ypač bendraudami būkite taktiški, nuoširdūs, jei nenorite prarasti įtakos sutuoktiniui, šeimai ir netekti jų palankumo.

Dvyniai (05 21–06 21). Svarbesnius reikalus tvarkyti geriau iki pietų – neatidėkite nieko skubaus, jei nenorite, kad tai įstrigtų. Pasikliaukite vien savimi, ir viskas susiklostys puikiai. Širdies reikaluose nepersistenkite – nors ir būsite populiarūs tarp priešingos lyties atstovų, gali nepavykti laimėti jums patinkančio žmogaus dėmesio. Tik nesigraužkite – ateityje dar bus gerų progų. Daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui, kitaip būsite apkaltinti egoizmu.


Vėžys (06 22–07 22). Tai ramybės, tylos, romantiškų nuojautų metas, tinkamas svajoti, ilsėtis. Deja, diena nėra palanki veiklai, aktyviai tvarkyti reikalus – atidėkite rūpesčius rytdienai, kai sugebėsite per trumpą laiką padaryti tai, kas ilgą laiką strigo. Pasistenkite likti šiltesni ar bent jau pakantesni su artimaisiais (deja, galite būti pernelyg kaprizingi su tais, kurie jus myli, ypač su sutuoktiniu). Vyrams derėtų daugiau dėmesio parodyti šeimos moterims.

Liūtas (07 23–08 22). Sėkmingesnė pirma dienos pusė, pateiksianti staigmenų – tiek reikaluose, tiek romantiškuose santykiuose. Labiau susitelkę ir disciplinuoti būsite antrą dienos pusę. Vis dėlto nevaržykite savo norų, elkitės pagal įkvėpimą. Ir mažiau užsispirkite. Tikėtini smagūs susitikimai su bičiuliais, netikėta romantiška pažintis.

Mergelė (08 23–09 22). Pirma dienos pusė kiek nervinga, tad nemėginkite aiškintis nei darbinių, nei asmeninių santykių – tik pabloginsite reikalą. Siekite savo tikslų, tarkitės, prašykite, siūlykite idėjas po pietų, ir bus taip, kaip norėsite. Dabar pavyks išspręsti seną problemą – atsiras galimybių ką nors pakeisti ir viską pradėti iš naujo: ne tik veikloje, bet ir santykiuose su mylimu žmogumi.

Svarstyklės (09 23–10 23). Intriguojančių pažinčių, netikėto susižavėjimo metas. Tiesa, santykiai bus labiau perspektyvūs, jei užsimegs pirmą dienos pusę. Antrą vertėtų labiau prisiminti seną liaudies patarlę: nemesk kelio dėl takelio. Palankus metas susitikimams ir įvairiems susitarimams su užsieniečiais – tiek dalykiniams, tiek draugiškiems ar romantiškiems.

Skorpionas (10 24–11 22). Neplanuotų susitikimų, romantiškų intrigų diena. Tiesa, tai gana įtemptas metas, kai dėl niekų galite imti panikuoti. Jei apniktų liūdnos mintys, į jas tiesiog nereikėtų kreipti dėmesio – jūsų nusivylimas, ko gero, jūsų pačių išsigalvojimas. Pirmą dienos pusę bus kiek didesnė traumų tikimybė – būkite atidesni dirbdami ar vairuodami automobilį.


Šaulys (11 23–12 21). Galite išgirsti įspūdingų pasiūlymų – tiek dalykinių, tiek asmeninių, ir, ko gero, jie bus perspektyvūs, ypač jei gauti iki pietų. Vėliau bus svarbu likti saikingesniems, taktiškesniems – stenkitės viską vertinti kritiškiau, atsirinkti, kas jūsų, o kas ne. Jei reikia pasakyti sutuoktiniui, kad visiškai pritariate jo nuomonei ir jį mylite, palankiausias laikas tai padaryti iki pietų (piršlyboms irgi labiau tinkama pirma dienos pusė).

Ožiaragis (12 22–01 19). Nuo pietų – puikus metas dalykiniams pokalbiams, susitarimams, keistis profesine informacija. Tiks aptarinėti finansinius reikalus, derėtis dėl atlyginimo ir pan. Pasistenkite ką nors praktiško nuveikti mylimo žmogaus labui. Romantiškiems pasimatymams ir meilės prisipažinimams tinkamesnė irgi antra dienos pusė.

Vandenis (01 20–02 18). Rizikingiems sumanymams įgyvendinti, skubiems reikalams tvarkyti tinkama tik pirma dienos pusė. Dvilypis metas, kai gerai, kol nieko nejudini, palieki, kaip buvę, ypač finansiniuose reikaluose ir jausmų srityje. Daug nereikalaukite iš mylimo žmogaus ar sutuoktinio antrą dienos pusę, tuomet liksite maloniai nustebinti.

Žuvys (02 19–03 20). Geriausia laiką leisti namie ir užsiimti tuo, kas teikia džiaugsmą jums su sutuoktiniu ar mylimu žmogumi. Darbe netikėtai gali paaiškėti, kas slapta dėl jūsų kankinasi. Jei tektų skubiai tvarkyti užvilkintą finansinį reikalą, tam palankesnis laikas iki pietų, o jei reikia skubiai kokią nors problemą išspręsti, tuomet palankesnė antra dienos pusė. Geriausia visus dalykinius rūpesčius atidėti rytdienai.

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą