Būtina tikrinti visą informaciją

Penktadienis – aktyvus metas (ypač iki 12 val. 20 min.), tačiau netinka skubėti, ypač rašant, skaičiuojant, dirbant kompiuteriu. Būtina tikrinti visą informaciją. Penktadienį netinka ko nors naujo pradėti, bet gerai baigti susikaupusius darbus. Vakaro nuotaikos lyriškos ir nostalgiškos. Tai palankus metas šeimos susibūrimams, oficialiems šventiniams, kultūros, meno ir labdaros renginiams.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai matyti ryškius, spalvotus, džiaugsmingus sapnus. Ugnis – priešus nugalėsite, žaibas – geros permainos. Blogai vandenį regėti, liūdėti – apkalbos, neturtas.

Blogas ženklas: sutikti juodą katiną, rasti pamestus pinigus, raktus, lazdą sulaužyti, savaiminis užsidegimas.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje kelis kartus pašauktų, sulaukti netikėtų svečių.

Avinas (03 21–04 20). Pirma penktadienio pusė palanki bendrauti ir neatidėliotiniems reikalams tvarkyti, tačiau pasistenkite, kad po pietų jūsų neblaškytų jokie dalykiniai rūpesčiai – užsiimkite šeimos reikalais. Palanku vakare priimti svečius, galbūt ir pristatyti tėvams savo porą.


Jautis (04 21–05 20). Bendraukite, aptarinėkite su įtakingais žmonėmis, draugais ir giminaičiais savo problemas (ypač susijusias su darbu, sveikata, pinigais) – tikrai atsiras išeitis, sulauksite ne tik moralinės pagalbos. Kita vertus, jums gali tekti ir patiems spręsti svetimas problemas ir tai gali nemenkai nualinti.

Dvyniai (05 21–06 21). Penktadienio rytmetį būsite aktyvesni, tad nevertėtų svarbesnių reikalų tvarkymo atidėti antrai dienos pusei. Popietė gera ką nors vertingo nupirkti namams, šeimai ir sau.

Vėžys (06 22–07 22). Ko gero, penktadienį teks skirti poilsiui – bent jau iki pavakarės netinkamas laikas užsiimti kuo nors rimtu ar atsakingu. Svarbiam susitikimui, rimtam pokalbiui – tiek dalykiniam, tiek asmeniniam – tinkamas nebent vakaras po 16 val.: tuomet įtikinsite visus savo teisumu ir pranašumu. Vakare laukia pasisekimas pobūvio metu – neatsisakykite kvietimo tiek į šventinį renginį, tiek į draugišką vakarėlį.

Liūtas (07 23–08 22). Suskubkite reikalus sutvarkyti pirmą dienos pusę – vėliau tapsite labiau priklausomi nuo gerų užtarėjų pagalbos. Kita vertus, dabar galite įgyti puikų draugą, rasti rėmėją. Vakaras palankus pasimatymui su mylimu žmogumi romantiškoje aplinkoje dviese – vakarėliai, pobūviai nelabai tiks.

Mergelė (08 23–09 22). Penktadienį pavyks įtikinti šefą ar aukštą, įtakingą asmenį savo projekto reikalingumu, gauti ne tik palaiminimą, bet ir finansinę paramą. Vakaras palankus viešnagėms pas draugus, giminaičius, dovanoms teikti.


Svarstyklės (09 23–10 23). Penktadienį verta daugiau dėmesio skirti geriems santykiams su įtakingais asmenimis, dalykiniais partneriais, šefu palaikyti. Gautus verslo arba karjeros pasiūlymus verta priimti – tai bus naudinga. Vakare palanku aptarti karjeros reikalus neoficialioje aplinkoje. Gali užsimegzti ir romantiškas ryšys su žymiu žmogumi.

Skorpionas (10 24–11 22). Net jei penktadienį ryte susidursite su kokio mis nors kliūtimis, vakarop viskas susitvarkys, o jūsų nuotaika ir savijauta vėl bus puiki. Tai bus geras metas romantiškiems pasimatymams, viešnagėms. Žmonės, su kuriais vakare susitiksite, gali tapti jūsų draugais, sąjungininkais, partneriais.

Šaulys (11 23–12 21). Penktadienį nesunkiai rasite bendrą kalbą su kolegomis, oponentais, užsispyrusiu giminaičiu ar sutuoktiniu, tačiau vakarop neverta leistis į ginčus, ką nors kam nors įrodinėti. Tik laimėsite, jei neskubėsite reaguoti ir nusileisite, – ypač bendraujant su mylimu žmogumi derėtų pamiršti savo ambicijas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nuo ankstyvo ryto penktadienį imkitės darbų, kreipkitės į šefą su prašymais bei pasiūlymais. Ir nemanykite, kad kažkas jums skolingas, elkitės taip, lyg patys būtumėte skolingi. Jau vakarop suvoksite, kaip teisingai pasielgėte, – juk įgijote aplinkinių simpatijas, didesnę pagarbą ir džiugu, kad ilgam. Vakaras puikus viešiems susitikimams, viešnagėms kartu su antrąja puse.

Vandenis (01 20–02 18). Iš meilės galima daug ką padaryti (atleisti taip pat), tad mylėkite šį pasaulį, savo šeimą ir kasdienybę. Ir neatsakykite padėti prašančiajam – tai atneš laimę. Gautus dalykinius pasiūlymus verta priimti. Jei penktadienio vakare dalyvausite pobūvyje, ilgai neužsibūkite, poilsis ir sveikata turi būti svarbiau už viską.

Žuvys (02 19–03 20). Penktadienis iki pavakarės – savotiškos užmaršties metas. Neverta labai skubėti ar kur nors veržtis nuo ankstyvo ryto. Vakare laukia intriguojančias pažintys (nesėdėkite vieni namie). Jos bus svarbios ne tik jūsų karjerai, finansinei padėčiai, bet ir jums asmeniškai – galimas laimingas įsimylėjimas.

lrytas.lt informacija 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą