Konfliktinis metas, nesivadovaukite ambicijomis

Aktyvus ir, deja, konfliktinis metas, tad nesivadovaukite ambicijomis – noras būti protingesniems, teisesniems, viską įrodyti ir pamokyti pakenks. Tad pasistenkite save suturėti, ant nieko nepykti, nieko nebausti, venkite konfliktuoti su įtakingais asmenimis, užsienio partneriais, taip pat teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais (ypač kelių policija).

Kad ir į kokią situaciją patektumėte, neskubėkite, nusiraminkite. Pirmiausia pasistenkite atsižvelgti į nuojautas, taip pat įsiklausyti į užuominas ir nepasikliauti tiesiogine žodžių prasme – taip mažiau suklysite. Beje, pavojinga ne tik skubėti, bet ir priimti atsakingus sprendimus, nes klaidos turės ilgalaikį poveikį. Tvarkant reikalus labiau seksis intuityviems asmenims, tiesa, jei jūsų intuicija neišlavinta, turite pasisaugoti pakliūti į apgavikų, mistifikuotojų įtaką – verčiau remtis blaivia logika, kad suvoktumėte, kiek galima tikėti išgirstais dalykais, kiek realūs gauti pasiūlymai. Beje, labai neįsisvajokite apie ateitį – situacija jums gali pasirodyti arba geresnė, nei yra, arba blogesnė. Bus linkstama ir užsimerkti prieš neteisybę, apgaulę, pateisinti savo nusižengimus, silpnybes, praeities klaidas.

Diena nėra palanki kelionėms, tvarkyti reikalus su biurokratais, užsieniečiais, spręsti teisinius klausimus. Labiau pasisaugokite melo bei vagysčių. Venkite stiprių svaigalų, pasisaugokite apsvaigusių asmenų viešosiose vietose.

Beje, tai romantiškas metas, – skirkite pasimatymus, teikite dovanas. Pasistenkite daugiau laiko rasti vaikams, ištesėkite seną pažadą.

Išaugs gaisrų, sprogimų, įvairių traumų tikimybė.


Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai painūs, sunkiai traktuojami – geriausia į juos nekreipti dėmesio. Vis dėlto jei jus visą naktį persekiojo košmaras, tai gali būti įspėjimas atsisakyti rizikingų veiksmų, pavojingos kelionės arba atkreipti dėmesį į savo sveikatą.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškų blyksnį, elektros kibirkštį, jei virš jūsų netikėtai šviesa įsižiebtų.

Blogas ženklas: jei užkliūsite, parkrisite – galite praleisti gerą progą savo gyvenime, jei atsirastų daug smulkių kliūčių, imtų mieguistumas – jūsų reikalai ilgam įstrigs, jei namuose nuo lubų tinkas byrėtų ar parketlentė iškristų – nesėkmės namuose, nuostoliai.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas aktyviai veiklai, naujų darbų pradžiai, kelionėms; palankios spalvos – tamsiai mėlyna, auksinė, geltona.

Avinas (03 21–04 20). Daug neplanuokite – visko tikrai nespėsite. Gali pristigti atidumo, susikaupimo, nuoseklumo, tad geriau nesiimkite to, kam reikia tikslumo bei kantrybės. Tiesa, gerai eisis kūrybinis darbas. Palanku ieškoti sunkiai prieinamos profesinės informacijos, beje, labiau kreipkite dėmesį ir į šiandien gautus patarimus bei įspėjimus dėl jūsų darbo ar sveikatos. Nebūkite smulkmeniški mylimo žmogaus atžvilgiu – prarasite daug džiaugsmo.


Jautis (04 21–05 20). Nebloga diena – mokėsite suderinti racionalųjį pradą su intuityviu, tad galite imtis bet kokių darbų, įvairių reikalų, ypač reikalaujančių subtilumo, konfidencialumo. Beje, asmeninis žavesys padės nepastebimai įveikti bet kokią kliūtį. Ir pasistenkite jaustis įsimylėję – atrodysite stiprūs, laimingi. Geras laikas nemaloniam, bet reikalingam pokalbiui su vaiku ar žmogumi, kurį mylite. Pasistenkite išspręsti susikaupusius nesklandumus – neatidėkite šių problemų rytdienai.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite gana sentimentalūs, pakiliai romantiški – tai gerai ugdant meilės jausmus, bet žalinga tvarkant dalykinius reikalus. Nepalanku tvarkyti reikalų, tačiau pakaks išradingumo sprendžiant šeimos, taip pat buitines problemas. Mažiau reikšite pretenzijas tėvams bei šefui. Būkite atidūs sutuoktinio žodžiams – galite išgirsti svarbų įspėjimą, naudingą patarimą. Beje, giminaičiai, artimi žmonės spaudimu gali priversti priimti abejotiną sprendimą.

Vėžys (06 22–07 22). Jums bus lengva ir malonu bendrauti, būsite kupini įdomių minčių. Draugų dėmesys gydys, o naujos pažintys taps naudingos veiklai, tad neatsisakykite bendrauti. Tiesa, venkite nepagalvoję žadėti, neskubėkite įsipareigoti, pasirašyti dokumento, nebūkite išsiblaškę ar pernelyg svajingi dirbdami su informacija, dokumentais, skaičiuodami pinigus, vairuodami automobilį. Labiau pasisaugokite vagių savo darbovietėje, taip pat prekyvietėse bei viešajame transporte.

Liūtas (07 23–08 22). Galite suvokti svarbias tiesas, kodėl esate laimingi ar nelaimingi, dėl ko mylite ar nemylite. Jei jus vargina bendravimo su savo vaikais problema, jei norite juos geriau suprasti, šiandien pasistenkite daugiau laiko praleisti kartu – net jei nieko nepatarsite, tarp jūsų atsiras didesnis pasitikėjimas. Tai, beje, galima patarti ir tiems, kurie nori didesnio nuoširdumo iš mylimo žmogaus. Tvarkydami reikalus venkite avantiūrų, saugokitės sukčių, vagišių.

Mergelė (08 23–09 22). Nuolat atsidursite dėmesio centre. Dabar bus nesunku gražiais ir natūraliais būdais pakreipti kitų nuomonę bei įvykių eigą jums norima linkme. Labiau pasikliaukite pirmu įspūdžiu, nuojautomis. Palankus metas atviram pokalbiui su vaikais, sutuoktiniu, mylimu žmogumi ar tėvais. Gera proga pakovoti už jums patinkančio asmens dėmesį. Diena tinkama piršlyboms.


Svarstyklės (09 23–10 23). Atsipalaiduokite, pasvajokite – iki pavakarės vargu ar pavyks išsijudinti svarbiam reikalui. Vakarop jus užplūs jėgos, aplankys įkvėpimas. Tik būkite atidūs, kad su niekuo (ypač sutuoktiniu, mylimu asmeniu) nesusivaidytumėte, nes būsite linkę tuščiai priekabiauti, be pagrindo pavyduliauti. Būkite atidesni prie vairo. Pasisaugokite melagių, liežuvautojų bei vagių.

Skorpionas (10 24–11 22). Gali užvaldyti norai, svajonės – nereikia jų nuo savęs slėpti, vyti: išpildykite bent vieną seną troškimą. Ši diena gera bendrauti su jūsų sielai artimais žmonėmis – susitikite su jais. Reikalus tvarkykite nepersistengdami, o jei kas nors neišeis, ramiai atidėkite. Ypač atsargiems reikėtų būti sprendžiant piniginius, turto, verslo reikalus – nepervertinkite savo galimybių, neskubėkite įsipareigoti, juolab kokį nors dokumentą pasirašyti.

Šaulys (11 23–12 21). Mažiau nervinkitės – dabar reikia atsipalaiduoti ir pasiduoti srautui: jis nuneš ten, kur reikia. Geriau atsakingų darbų nesiimti, o jei teks ką nors atlikti, būkite atidesni kokybei – galite pakliūti į šefo nemalonę, o tai turės įtakos jūsų piniginės storiui. Venkite išsisukinėti, juolab nemeluokite – yla iš maišo greitai išlįs, tai pakenks jūsų reputacijai bei karjerai. Vakaras palankus aplankyti bičiulius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pavojingas laikas, nes situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra, tad nebūkite patiklūs. Kita vertus, būsite linkę įtarinėti ten, kur viskas gerai. Taupykite jėgas ir laiką – bus sunku visur suspėti, vėluosite be aiškios priežasties. Tik nesugalvokite skubėti eidami gatve ar vairuodami automobilį – nukentėsite. Turėtumėte pasisaugoti vagių bei apgavikų. Beje, ne laikas atverti savo paslaptis atsitiktiniams asmenims. Venkite svaigalų.

Vandenis (01 20–02 18). Jūsų intuicija bus itin sustiprėjusi, tad vadovaukitės nuojautomis, kurios padės susitikti su reikiamu žmogumi, rasti reikiamą žodį bei dingusį daiktą, dokumentą. Neskubinkite įvykių: vargu ar pavyks greitai išspręsti svarbų klausimą, bet dėl to nesukite galvos – šiandien nereikėtų nervintis. Būkite apdairesni su pinigais (ypač bendrais), labiau pasaugokite savo turtą.

Žuvys (02 19–03 20). Darbe neskubėkite, likite atidūs, jei jūsų veikla susijusi su informacijos platinimu, perteikimu, transporto arba kurjerio paslaugomis. Būkite tolerantiškesni išgirstai kritikai, partnerių nuomonei. Ne pats geriausias laikas imtis juridinių reikalų, aiškintis teisybę, nors intuityviai ir jausite, kas kaltas, kas turi atsakyti. Deja, šiandien bus sunku ką nors įrodyti. Pasistenkite daugiau padėti sutuoktiniui jo darbuose – tai jus dar labiau suartins.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą