Keistoka diena, painiavos pakaks

Keistoka diena, kupina neaiškių nuojautų, nesuprantamos įtakos, kai sunku suprasti ir įvertinti, kas ką lemia, kur link viskas pasisuks. Painiavos pakaks, todėl rimtų išvadų daryti nepatartina. Tai gana pasyvus metas, kai naudinga pasiduoti srautui, laukti ženklo. Jei jūsų pozicija bus lanksti, diena taps produktyvesnė, tad verta derintis prie įvykių, aplinkybių ir bendrų tendencijų – nereikėtų pūsti prieš vėją. Ne laikas ir individualizmui – nesipriešinkite kolektyvo valiai. Tai metas, kai vertėtų daugiau dėmesio kreipti į visuomenės nuomonę ir vadovautis principu: „Liaudies balsas – Dievo balsas.“

Palankus metas dalykiniam bendravimui, įvairiems susirinkimams, kolektyviniams sprendimams priimti, tvarkytis, ką nors reorganizuoti, tikrintis sveikatą. Tiks spręsti didelių investicijų ir draudimo klausimus.

Tai palankus metas bendrauti, naujoms pažintims užmegzti ir senoms atnaujinti, vykti į tolimas keliones (išskyrus vandens transportą). Tinkamas laikas žinioms (ypač profesinėms) kaupti ir įtvirtinti – ieškokite reikalingų žmonių ir reikalingos informacijos. Dalykai, kuriuos sužinosite, padės suvokti naujas perspektyvas asmeninei saviraiškai bei veiklai.

Tiks ieškoti dingusių dokumentų ir daiktų, narplioti kokias nors paslaptis. Būkite atidesni informacijai, atsitiktinai nugirstai minioje ar viešajame transporte, – tai gali būti raktas sprendžiant dabartinę problemą.

Šiandien venkite finansinių įsipareigojimų ir nesivelkite į jokias avantiūras, nebent esate patyrę tos srities žinovai. Beje, šiandien gerai leisti pinigus stichiškai, pasiduodant pirmam impulsui, ir pirkti tai, ko norisi sau, artimiesiems, draugams.

Laukia sėkmingas vakaras. Nuo 19 val. 20 min. prasideda itin palankus metas bendrauti ir vertingiems daiktams įsigyti, taip pat viešnagėms ir svečiams priimti – siekite patenkinti net menkiausią svečio kaprizą.

Diena nebloga ir kelionėms (išskyrus jūsų transportu).

Bus nemenka įvairių avarijų, gaisrų, sprogimų tikimybė. Būkite atsargesni su degiosiomis ir sprogiosiomis medžiagomis, apdairesni kelyje.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai susiję su turtu, bet svarbūs rytmetiniai, matyti prieš saulėtekį. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos praradimas.

Blogas ženklas: pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose; jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas; nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis; pargriūti ant dešinės kojos – blogos permainos; einant už ko nors užkliūti, jei batų raištelis susimazgytų ir nebūtų galima jo atrišti – nužiūrėjimo požymis; jei nagas nulūžtų – liga.

Geras ženklas: krituliai saulei šviečiant – pasisekimas tvarkant reikalus; išvysti krintančią žvaigždę vyrams iš dešinės pusės, o moterims – iš kairės (kairiarankiams atvirkščiai).

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus aktyviam poilsiui, šeštadienis tinkamas imtis sunkių darbų namuose, sekmadienis palankesnis iki pietų, antra dienos pusė – jau kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, nebepalankus švęsti ir pramogauti.

Avinas (03 21–04 20). Sunkokas laikas – pablogėjusi savijauta, nuotaika, netikėti rūpesčiai dėl sutuoktinio, keblumai darbe. Vis dėlto elkitės ramiai, neskubėkite, nesinervinkite ir nepasiduokite vienatvės jausmui. Kai apims slogutis, būtinai kreipkitės pagalbos į draugus, nesistenkite vieni įveikti atsiradusių sunkumų. Nepersidirbkite, raskite laiko pailsėti, atsipalaiduoti.

Jautis (04 21–05 20). Draugų pagalba gali būti svarbi ir reikalinga, ypač sprendžiant įsidarbinimo klausimą, materialines problemas. Bendraukite, tarkitės – gali kilti naudingų dalykinių ir finansinių sumanymų. Gali tekti imtis priverstinių permainų veikloje, rizikuoti versle – darykite tai, jei jus palaiko partneriai, kolektyvas, sutuoktinis, pataria draugai.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite linkę pernelyg griežtai vertinti artimuosius, ypač vaikus. Tačiau patys galite ne juokais supykti išgirdę kritiką savo atžvilgiu, ypač iš šeimos narių. Darbe reikėtų atkakliau ginti savo principus – kolektyvas jus palaikys. Tiesa, netinkamas laikas pasirašyti svarbią darbo sutartį, sandorį, ypač su užsieniečiais. Svarbiausias (ir naudingiausias) laikas – po 19 val. 20 min., kai galite išgirsti itin svarbių dalykų, susitikti su žmonėmis, kurie gali pakeisti jūsų ateitį.

Vėžys (06 22–07 22). Sugebėsite gana objektyviai įvertinti ir save, ir aplinkinius. Tai nebloga proga atitaisyti seną klaidą darbe ar nuoskaudą, kurią padarėte artimam asmeniui. Geras laikas veiklai plėsti, bendradarbiavimui užmegzti. Tiks prisistatyti savo nuopelnus būsimam darbdaviui. Vakaro susitikimai, pažintys lemtingos bei laimingos. Jei užsimegztų romantiški santykiai, jie bus svarbūs, ilgalaikiai, gali net virsti partnerišku ryšiu.

Liūtas (07 23–08 22). Būkite malonesni, švelnesni su sutuoktiniu, atlaidesni kolegoms, tuomet diena praeis gana ramiai ir net sėkmingai. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, būkite apdairesni su dokumentais, pinigais, darbo technika – netyčia ką nors galite sulaužyti, sugadinti. Daugiau dėmesio skirkite savo sveikatai, atidžiau vairuokite (ne laikas lenktyniauti ar kitaip demonstruoti savo pranašumą).

Mergelė (08 23–09 22). Laiminga diena, jei mokėsite kitus įvertinti, laiku susitarti, – galite įgyti puikių rėmėjų, naudingų partnerių. Deja, priekabiems, reikliems ar ambicingiems nebus lengva diena – norėsis vienus pamokyti, kitus pabarti. Tad nepamirškite, kad šiandien daugiau laimėsite ir geriau jausitės, jei stengsitės saugoti artimųjų ramybę, būsite atidesni savo partnerių, kolegų nuotaikai, nuomonei ir pastaboms. Puiki diena pristatyti savo idėjas, kūrybą būsimam darbdaviui, atsakingiems asmenims, visuomenei.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite itin darbingi, kupini jėgų ir šaunių sumanymų – juos reikėtų pradėti įgyvendinti neatidedant. Tik savo darbus atlikite kuo sąžiningiau – jie turės įtakos jūsų karjerai ilgą laiką. Labiau pasisaugokite tikrintojų – galite per juos nukentėti. Vakaras itin palankus suorganizuoti mažą šventę artimiesiems ar vakarėlį draugams. Beje, palankiau bus kviestis svečių pas save, nei kur nors vykti.

Skorpionas (10 24–11 22). Aplinkiniai matys jūsų jėgą – pasijusite itin populiarūs. Tai daug kuo palankus metas, ypač kūrybiniam darbui. Gali atsiskleisti kai kurios paslaptys, susijusios su nesąžininga kolegų, partnerių veikla ar mylimo asmens neištikimybe. Tiesa, turite išmokti vengti viešai reikšti kai kurias savo mintis ir atsivėrusias tiesas, nes teisybės sakymas (ir kova už ją) nerezultatyvūs: ne tik nieko nepešite, bet ir ilgam įgysite slaptų priešų.

Šaulys (11 23–12 21). Aplinkybės ir partneriai jums palankūs – tik mokėkite tuo pasinaudoti. Svarbų dalykinį klausimą atidėkite (geriausia mėnesio pabaigai) arba palikite partnerių ir šefo valiai. Būkite kantresni su artimaisiais, nors jie ir gali netyčia jus įžeisti, pažeminti. Palanku spręsti didelių investicijų į veiklą klausimą. Vakaras po 19 val. 20 min. itin palankus vertingam pirkiniui namams arba išvykai į šeimos pamėgtą restoraną (kavinę).

Ožiaragis (12 22–01 19). Būsite itin stiprūs, energingi. Dirbkite su informacija, gilinkitės į dalykus, kuriuos blogai išmanote. Būkite pakantesni bendraudami – iš pirmo žvilgsnio nemalonus žmogus vėliau pasirodys įdomus ir reikalingas. Daugiau kreipkite dėmesio į dalykines naujienas, gautus patarimus, pasiūlymus. Beje, gali išryškėti klaidos ar nesąžiningumas jūsų veikloje, slapti jūsų darbo technikos ar automobilio gedimai.

Vandenis (01 20–02 18). Didelių darbų metas – gali tekti atlikti ne tik savo, bet ir kitų užduotis. Tiesa, būkite atidūs, kad nebūtumėte įtraukti į kokią nors nelegalią veiklą be jūsų žinios. Deja, jums gali būti daromas tam tikras spaudimas (nebūtinai atviras, pastebimas), dėl kurio galite priimti jums nebūtinai palankų sprendimą. Būkite atidūs, kad šefas nereikštų priekaištų dėl darbo kokybės ar našumo, – gali nukentėti jūsų alga.

Žuvys (02 19–03 20). Pakaks energingumo, apsukrumo, kad esamus reikalus, kilusias problemas išspręstumėte operatyviai. Tik nieko nesiimkite, kol nenusiraminsite, – tai gali sutrukdyti darbus atlikti sėkmingai. Labiau įsiklausykite į sutuoktinio, partnerių, kolektyvo nuomonę. Vakaras intriguos – tai bus keistų kontaktų, įdomių pokalbių metas. Trauksite prie savęs įdomius ir net neįprastus, keistokus žmones, kurie vis dėlto padarys nemenką įtaką jūsų būsimiems sprendimams.


Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą