Dabar jaučiamos kliūtys laikinos

Nors šiandien būsite nusiteikę ramiems apmąstymams, nesinorės gilintis į rūpesčius, vis dėlto jūsų pasyvios nuotaikos erzins kolegas, artimuosius – aplinkiniai atkakliai tikėsis iš jūsų energingo indėlio į bendrą reikalą. Iš tiesų nereikėtų likti abejingiems kitų poreikiams, bet sprendžiant piniginius, turto klausimus derėtų būti santūriems. Būtent dabar galima apsigauti (taip pat pakenkti) per kvailą dosnumą arba godumą.

Naujais dalykais labai žavėtis nepatartina, kaip ir kuo nors nauju užsiimti. Net jei galvoje suksis nauji sumanymai, dar ne laikas juos įgyvendinti. Beje, jei mėginsite imtis naujos veiklos, atsiras nenumatytų stabdžių. Nieko tokio – dabar jaučiamos kliūtys laikinos. Lemtingam apsisprendimui veikloje, atsakingam karjeros žingsniui šią savaitę dar netinkamas laikas, tačiau vėliau rasite teisingą spendimą. Geriausia būtų mėnesio pabaigai atidėti ir svarbių karjeros reikalų tvarkymą.

Vis dėlto diena gera kelionėms, susitikti su žmonėmis iš toli. Puiku priimti svečius namuose.

Iš pirmadienio į antradienį sapnai buvo susiję su ilgalaikiais planais, profesinėmis perspektyvomis, turtu, kelionėmis, meile. Gerai, jei kopėte į kalną ar matėte brangenybes, tauriuosius metalus, monetas, tačiau banknotai, plaukų kirpimas – nuostoliai, gyvūnai – jėgų, sveikatos, praradimas; grybai – pinigai.

Blogas ženklas: jei išvysite elektros kibirkštis – dabartiniai jūsų poelgiai neteisingi, pamesti raktus – nemalonumai šeimoje, savaiminis užsidegimas namuose, jei ant jūsų drabužis užsidegtų – apsaugos praradimas, nukristi (ypač iš didesnio aukščio) – vidinės nešvaros požymis.


Geras ženklas: išvysti vaivorykštę – sėkmė, sulyti saulei šviečiant – pasisekimas tvarkant reikalus.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis – aktyvus laikas, kai verta imtis sunkių, sudėtingų užduočių; palankios tamsios žemės spalvos.

Avinas (03 21–04 20). Jei jus ima slėgti besikaupiančių problemų našta, skubiai ieškokite būdų ką nors pakeisti jau dabar. Kita vertus, raskite laiko ir tiems, kurie kreipsis į jus pagalbos, būkite atidesni aplinkinių sunkumams (tik nesitikėkite sulaukti padėkos). Vakaras palankus viešnagėms arba svečiams priimti. Galimi su jūsų veikla susiję naudingi susitikimai – gautus pasiūlymus priimkite.

Jautis (04 21–05 20). Nors nenustygsite vietoje, neskubėkite – nepasiduokite pirmam impulsui, įsiklausykite į nuojautas. Tad nieko rimto nesiimkite, kol nesuvoksite, kas jums svarbiausia. Aplinkybės gali taip susiklostyti, kad turėsite staigiai priimti drąsų sprendimą ir išankstinis pasirengimas galimiems netikėtumams suteiks persvarą.

Dvyniai (05 21–06 21). Mokėjimas įsiklausyti į savo intuiciją, atmesti atsitiktinius žmones, tuščius tikslus, nereikalingus darbus padės išvengti streso, nuovargio bei galimo konflikto. Nesivelkite į slaptas intrigas darbe. Nebūkite patiklūs, tačiau ir be reikalo neįtarinėkite. Vakare jūsų nuotaikos keisis, kaip ir planai – pasijusite puikiai, išgirsite naujų pasiūlymų bendrauti, kuriuos verta priimti.


Vėžys (06 22–07 22). Gana palanki diena – nelauktai atsiras galimybių išspręsti kilusias problemas, susitaikyti su mylimu žmogumi ar draugu. Vakare galite pasijusti pavargę, ir tai nebus geras laikas kur nors vykti, tad verčiau bičiulius pasikvieskite pas save. Patartina eiti anksčiau ilsėtis, jei norite rytoj jaustis darbingi.

Liūtas (07 23–08 22). Galite gauti vertingos informacijos, susijusios su jūsų veikla, profesija. Jei tai skubu, tuomet tai neblogas laikas kreiptis su prašymu į įtakingą asmenį. Dirbdami negailėkite jėgų ir būkite atidūs negeroms nuojautoms, neužsimerkite galvodami, kad savaime viskas susitvarkys. Vakarą skirkite tik poilsiui, bendravimui – susitikimai su bičiuliais jus puikiai nuteiks.

Mergelė (08 23–09 22). Šios dienos susitikimai bus naudingi jūsų veiklai. Tiesa, neskubėkite įsipareigoti, ypač spręsdami finansinius klausimus. Siekite savo, tiesa, įsiklausydami į partnerių, sutuoktinio patarimus – tai padės išvengti klaidų, galinčių pakenkti jūsų karjerai, santarvei šeimoje. Siekite gerinti santykius su vadovybe, užsienio partneriais, tėvais, vaikais, mylimu žmogumi (ypač jei jis šiuo metu užsienyje).

Svarstyklės (09 23–10 23). Netikėtumas ar bloga jūsų nuotaika, per didelis įsitempimas gali pakeisti planus, be to, pakenkti geriems santykiams ne tik darbe, bet ir namie, tad savitvarda bei mokėjimas į viską pažvelgti pozityviai bus sėkmės bei saugumo garantas. Itin svarbius susitikimus verta atidėti. Laukia smagus vakaras, ypač jei neužsisėdėsite namuose.

Skorpionas (10 24–11 22). Norėsite daug ir greitai, ypač iš kitų, o labiausiai iš partnerių bei sutuoktinio. Bet jei mėginsite jėga paskatinti įvykių eigą, sulauksite atkirčio. Likite ištikimi dalykiniams partneriams bei mylimam asmeniui–- vargu ar jums bus atleista už silpnumą. Vakaras gana įtemptas – mokėkite nereaguoti į provokacijas, nesileiskite į santykių aiškinimąsi.


Šaulys (11 23–12 21). Mažiau kalbėkite, labiau stenkitės išgirsti ir suprasti kitus. Venkite ginčų su kolegomis, išklausykite patarimų. Ir stenkitės būti konkretesni, nes bendrais bruožais vertinant situaciją gali pasirodyti viskas gerai ir tik pradėjus analizuoti paaiškės užslėpti trūkumai. Vakaras palankus su sutuoktiniu išvykti papramogauti, užsukti į seniai pamėgtą kavinę ar aplankyti senų draugų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Idėjos, pasiūlymai, kuriuos šiuo metu svarstote, duos naudos, jei kuriam laikui jas atidėsite: turi subręsti palankesnės sąlygos jūsų sumanymams įkūnyti. Netikėtai galite susitikti ar ką nors sužinoti apie žmogų, kurį kadaise mylėjote, tačiau neskubėkite atnaujinti kadaise nutraukto ryšio – vargu ar dėl to būsite laimingi. Būkite atidesni savo vaikų žodžiams, jų elgesiui – galite pajusti, ką negero jie slepia.

Vandenis (01 20–02 18). Nebloga diena taikytis, santykiams su artimaisiais gerinti. Darbe arba tvarkydami dalykinius reikalus pasistenkite neskubinti įvykių, nesikarščiuoti, su niekuo nesiaiškinti santykių ir atsargiau vairuoti automobilį. Dabar ne laikas konfliktui, kovai – laukite patogesnio meto. Nepatartina vakare veltis į romantiškus nuotykius tiek kelyje, tiek svečiuose.

Žuvys (02 19–03 20). Nebloga proga sutvarkyti užvilkintą reikalą, taip pat dokumentus ar gauti parašą, kurio seniai trūko, tik būkite atidesni su dokumentais, informacija, pinigais, kad neapsigautumėte, nepatikėtumėte melagiu ar netyčia neprasitartumėte apie slaptą reikalą. Pasistenkite atsiriboti nuo tuščių ar provokuojančių šnekų, nenorėkite daug žinoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą