Ši diena skirta intensyviam triūsui

Aktyvus, net agresyvus metas, kai esame kupini jėgų ir galima daug ką nuveikti, juolab kad ši diena skirta intensyviam triūsui (ypač fiziniam)! Diena palanki drąsiems, ryžtingiems asmenims, linkusiems pirmauti, kovoti už principus. Ir iš tiesų tiks ginti principus, teisybę, savo šeimą, vaikus. Šis laikas leis pajusti reikalingą judėjimo kryptį ir rasti išeitį iš sudėtingų situacijų, įsisenėjusių problemų, rasti būdų, kaip išjudinti įstrigusį reikalą. Tad bus palanku imtis skubių, neatidėliotinų darbų. Netaupykite jėgų – imkitės atsakingų užduočių ir nebijokite kūrybingų sprendimų. Verta ką nors keisti – diena įkvėps tuos, kuriems seniai viskas atsibodo, įgriso, kurie nori viską vienu mostu pakeisti. Tiks vykti į ilgalaikes, į tolimas keliones, susitikti su užsieniečiais. Geras laikas bendrauti, pažintims megzti, mokymosi ciklui pradėti. Netinka ką nors užbaigti, pereiti į naują darbovietę. Nepalanku sėti, sodinti augalų. Nedera piktžodžiauti, keiktis. Nepalanku namuose ilgai užsisėdėti, tvarkyti namų, taip pat ilgai miegoti ar į veidrodį žiūrėti. Netinka rengti pasilinksminimų, puotauti. Nepalankūs romantiški pasimatymai. Diena tinkama kovoti su baime, valytis nuo nužiūrėjimo bei kitokios neigiamos maginės įtakos. Tinkamas laikas pradėti sportuoti, mokytis kovų menų. Gerai pirkti sidabrą. Palanku įsigyti amuletų su toteminiais gyvūnų atvaizdais (geriau sidabriniais).

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nėra svarbūs. Tačiau gerai, jei sapnavote arklius, šunis – aukštesnių jėgų apsauga. Blogai buvo regėti artimuosius, įvairius gyvūnus, būti nuogam.

Blogas ženklas: išsitepti, jei jus paukštis paženklintų, kruopas, šiukšles ne vietoje išberti, jei viskas iš rankų kristų, valgyti vištieną, kiaušinius, į ugnį pūsti, smarkiai apsiniaukęs dangus.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna – materialinė pagalba, rasti vienodų metalinių daiktų – laukia netikėta sėkmė, maloni staigmena.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas imtis svarbių tvarkymo reikalų, tiks spręsti ir teisines problemas; patartina nešioti tamsių spalvų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Šiandien prireiks kantrybės ir sugebėti atleisti, tad neskubinkite įvykių (tai ir nepavyks), būkite pakantūs kitų silpnybėms ir jautrūs artimiesiems. Patartina užsiimti seniai užmirštais darbais, ypač namų ūkyje. Įvykdykite duotą pažadą tėvams.

Jautis (04 21–05 20). Būsite sumanūs, išradingi, tad greitai ir be ypatingų pastangų išspręsite net sudėtingas problemas, atliksite ir neįdomius, nuobodžius darbus. Patartina ieškoti naujų profesinių idėjų senuose, pamirštuose dalykuose. Daugiau bendraukite su kolegomis, vienminčiais.

Dvyniai (05 21–06 21). Būsite apimiti gerų nuojautų, palaimingos ramybės – iš tiesų bus net geriau, nei manote. Šiandien verta dar kartą pamąstyti, ką esate skolingi savo šeimai, ką dar turite atlikti ar nupirkti artimiesiems, ko stinga namų ūkyje. Beje, tinka pirkti aštrius virtuvinius įrankius, peilius.

Vėžys (06 22–07 22). Aktyvus laikas – nė nepastebėsite, kiek daug pavyks nuveikti. Tačiau nepamirškite ir poilsio, taip pat sveikatos stiprinimo. Dienos planus gali sutrikdyti netikėtas vizitas ar nelauktas telefono skambutis. Šios dienos susitikimas ar gauta naujiena daug ką paaiškins, dėl ko anksčiau abejojote, nebuvote tikri.

Liūtas (07 23–08 22). Gali atsiskleisti jūsų klaidos, nesėkmės veikloje – nieko baisaus, dabar tai nesunkiai atitaisysite. Kad ir kaip klostytųsi aplinkybės, jauskite savo vertę, tikėkite savo pranašumu – tai apsaugos nuo tuščio nerimo, nereikalingo blaškymosi. Labiau paisykite nuojautų – atidžiau įsiklausykite į savo vidaus balsą.

Mergelė (08 23–09 22). Puikus metas – galima netikėta laimė, džiugus susitikimas, gera naujiena. Tik niekur neskubėkite ir kitų neskubinkite: bendraudami ir dirbdami būkite atidesni smulkmenoms – norėdami greičiau išvysti norimą rezultatą galite apsirikti, suklysti.

Svarstyklės (09 23–10 23). Aiškinkitės, kas svarbiausia jūsų veiklai, karjeros sėkmei ir kas tam trukdo. Pats laikas atsisakyti dalykų, dėl kurių nukenčia jūsų dalykiniai reikalai ar reputacija. Gera diena užmegzti ar atnaujinti vertingus ryšius, tartis dėl bendros veiklos. Gautus dalykinius pasiūlymu priimkite. Palanku spręsti veiklos plėtros klausimą.

Skorpionas (10 24–11 22). Tinkama diena komandiruotei arba kelionei į kitą miestą tikrintis sveikatos ar į kurortą gydytis. Gauti dalykiniai pasiūlymai bus naudingi. Nors ši diena sėkminga, bet kad reikalai pakryptų reikiama kryptimi, vien gerų norų nepakaks – be rimtų pastangų, be atkaklaus darbo nieko nepešite.

Šaulys (11 23–12 21). Puikus laikas, neverta jaudintis dėl galimų smulkių nesklandumų. Tad nesibaiminkite, nevenkite problemų – ši diena palanki savo nesėkmių priežastims pažinti, kad galėtumėte jas sėkmingai įveikti ir užkirsti kelią naujiems nesklandumams.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite sulaukti nuoširdžios pagalbos ar gero patarimo. Būkite atidūs žvilgsniui iš šalies, draugo, kolegos, partnerio, antrosios pusės nuomonei, patarimams. Ir nepriimkite vieni svarbių sprendimų. Romantiškoms pažintims (bei nuotykiams) nebus palankus metas.

Vandenis (01 20–02 18). Gerų dalykų negaunama greitai ir paprastai – viską reikia užsitarnauti. Šiandien derėtų susitaikyti su sąžine, grąžinti skolas – ne tik materialias ir ne tik draugams, bet ir savo šeimai, mylimam žmogui. Gera proga imtis darbo, nuo kurio bėgote, kurį vis atidėliojote.

Žuvys (02 19–03 20). Nors dabar gana komplikuotas metas jūsų ženklo atstovams, ši diena puiki: būsite ganėtinai energingi, sumanūs, kad patys savarankiškai išspręstumėte painius reikalus. Pasiteisins gerai apgalvotos avantiūros. Diena itin palanki laisvų ar kūrybinių profesijų atstovams.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą