Darbu viską pasieksite

Neieškokite lengvų kelių ir nebijokite: darbu viską pasieksite. Tad susitelkite, ypač pirmą dienos pusę, kol tęsis nepalankus vakarykštis metas (iki 15 val. 43 min.) ir būsite linkę klysti, neteisingai įsivaizduoti savo ar partnerių, pavaldinių, kolegų galimybes. Nesileiskite įtraukiami į avantiūras. Pirma dienos pusė tinkamiausia ieškoti senų klaidų ir jas taisyti, įvairiems tvarkymosi, valymo darbams. Palankus laikas ir tikrintis sveikatą, pradėti gydymosi kursą. Tinkamas metas ir rinktis dietą, keisti maitinimosi įpročius. Antra dienos pusė sėkmingesnė. Spręskite socialines problemas, aiškinkitės santykius su darbdaviu, kovokite už savo teises, priverskite atsakyti tuos, kurie garantavo tvarkant kokį nors reikalą, tačiau nepadarė to iki galo. Tai geras laikas bylinėtis, taip pat įvairiems juridiniams reikalams. Palankus metas ir profesinėms konsultacijoms. Gera proga atnaujinti senus ryšius, reikšmingiems dalykiniams susitikimams, susitarimams, ilgalaikiams sandoriams. Svarbiausia šiandien mokėti įsiklausyti į savo poros, partnerių darbe nuomonę, pageidavimus. Derinkitės prie situacijos ir aplinkinių. Vienas lauke ne karys! Vakaras siejamas su užtarnautu karminiu atpildu (karminėmis dovanomis), kai gauname tai, ką užsitarnavome per mėnesį. Diena nebus palanki romantiškiems pasimatymams bei pažintims.

Iš antradienio į trečiadienį buvo geriausia nieko nesapnuoti – vadinasi, esate teisingame kelyje. Gerai buvo nebent save nuogą regėti – tai teisumo požymis. Jei nuogą matėte artimą žmogų, draugą – iš jo sulauksite pagalbos. Itin blogai sapnuoti drabužius, ypač kailinius, – apgaulė, iliuzijos. Rūkas, pelkė – liga. Voras arba balta spalva – aukštesnių jėgų apsauga.

Blogas ženklas: jei sutrūktų karoliai, grandinėlė, jei akmuo iš žiedo iškristų, plyštų drabužiai, siūlai trūkinėtų, saga ištrūktų, išsitepti, ypač riebalais, rakštį įsivaryti – pažeidžiamumo, nužiūrėjimo, vidinės nešvaros požymis, jei tirptų kojos, rankos – galimas sveikatos pablogėjimas, liga, jei kūną niežėtų be aiškios priežasties – daug priešų turite.

Geras ženklas: netyčia sušlapti, sulyti – apsauga, pagalba, išsivalymo, sveikatos atgavimo požymis.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis tinkamas tvarkyti įstrigusius, užvilkintus reikalus; patartina nešioti baltų, rožinių, alyvinių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Naudingas laikas tiems, kurie sutaria su sutuoktiniu, turi gerų draugų. Tad pasistenkite suderinti savo poreikius bei planus pirmiausia su antrąja puse ir raskite laiko vakare susitikti su draugais. Remkitės sutuoktinio, šeimos nuomone, mažiau sukdami galvą, ką kiti pasakys. Būkite taupesni, atsargesni su šeimos pinigais, skirtais remontui, namo, buto statybai ar įrengimui, – jus gali apgauti. Palankus metas pasirašyti ilgalaikes bendradarbiavimo sutartis.

Jautis (04 21–05 20). Pirma dienos pusė gera ieškoti ir taisyti senas klaidas. Pasistenkite atitaisyti kadaise kam nors padarytą žalą. Antrą dienos pusę palanku tvarkyti svarbesnius reikalus, pasirašyti darbo sutartis. Jei jaučiatės išnaudojami darbdavio, galite taikiai pamaištauti: jūsų nuomonės bus paisoma (tiesa, teigiamų pokyčių reikės kiek palaukti). Antra dienos pusė tinkama spręsti bendravimo problemas darbo kolektyve – lengviau rasite abipusį supratimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Nors pirma dienos pusė kiek apgaulinga, diena sėkminga ir optimizmui pakaks pagrindo: pajusite aplinkinių meilę, dėmesį, o jūsų reikalai – asmeniniai bei dalykiniai – pajudės geresne linkme. Seksis greitai išspręsti senas problemas, rasti reikalingus žmones. Palanku tvarkyti vaikų reikalus. Vakaras – puiki proga taikytis su sutuoktiniu. Nors jūsų nuotaikos bus romantiškos, ši diena nėra tinkama meilei reikšti. Jei norite labiau įtikti jums patinkančiam asmeniui, pasisiūlykite ką nors naudingo dėl jo nuveikti.

Vėžys (06 22–07 22). Pirmą dienos pusę nedaug spėsite nuveikti: stigs jėgų, sveikatos, kieno nors geranoriškumo, palaikymo. Vis dėlto po pietų – geras laikas. Palanku užsiimti buitimi, šeima, namais. Naujų darbų nepradėkite, baikite senus. Beje, nesistenkite nertis iš kailio darbe, net jei gresia nemalonus pokalbis su šefu, daugiau dėmesio skirkite artimųjų reikalams bei namams. Aplankykite tėvus – galite gauti gerą patarimą iš savo mamos. Svarbesnius dalykinius susitikimus atidėkite rytdienai.

Liūtas (07 23–08 22). Venkite daug kalbėti, juolab žadėti ar ginčytis. Ieškokite reikalingų žmonių ir venkite atsitiktinių ar mažai pažįstamų asmenų. Nesivelkite į flirtą ir nebūkite lengvabūdiški kelyje. Pirmą dienos pusę didesnė tikimybė būti apvogtam transporte ar prekyvietėje. Antra dienos pusė sėkminga įvairiems susitikimams, dalykinėms pažintims užmegzti, bendrauti su naujais žmonėmis, keistis informacija, taip pat nedidelėms kelionėms. Tiks rašyti laiškus, įvairius pareiškimus.

Mergelė (08 23–09 22). Būkite atsargūs, kad pirmą dienos pusę kas nors nepiktnaudžiautų jūsų prisirišimu prie artimųjų, kad nepatektumėte į žalingą finansinę ar emocinę priklausomybę.Vėliau aplinkybės keisis jūsų naudai, kaip ir jūsų požiūris į sunkumus. Palanku spręsti finansinius klausimus, tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, gyvenamąja vieta. Daugiau dėmesio skirkite namų jaukumui, patogumui. Geras laikas ką nors vertinga įsigyti savo namams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite kupini energijos, pasitikėjimo savimi, jus lydės sėkmė (tiesa, antrą dienos pusę). O pirmą nesileiskite išprovokuojami ginčui, konfliktui – jūsų reakcija gali būti neadekvati. Mokėkite įvertinti draugo patarimus, pastabas, nepykite dėl kritikos ant artimųjų – gal jūsų ambicijos kiek per didelės? Antrą dienos pusę tiks imtis ir skubių reikalų, taip pat tų, kuriems išjudinti reikia jūsų asmeninės iniciatyvos. Palanku pradėti ilgalaikius naujus darbus.

Skorpionas (10 24–11 22). Nenorėkite daugiau, nei galima, tuomet viskas klostysis gana sklandžiai, pasistenkite blaiviau vertinti savo galimybes ir susidariusią situaciją. Neskubinkite įvykių – dabartinius reikalus, svarbų apsisprendimą derėtų atidėti rytdienai. Labiau pasisaugokite vagių bei pataikūnų pirmą dienos pusę. Šiandien netiks imtis nieko nauja, neverta skirti svarbių susitikimų, pasirašyti atsakingų dokumentų, taip pat užmegzti pažinčių.

Šaulys (11 23–12 21). Tikri draugai padės jums ir jūsų šeimai, o tie, kurie jais dedasi, tiesiog gražiai žadės. Jei dėl kokio nors asmens šiandien susipyksite su artimaisiais, šio žmogaus derėtų vengti – per jį sulauksite nemažai problemų. Antrą dienos pusę darbe bei namie galimi geri pokyčiai. Galite gauti ir seniai lauktą žinią, rasti ilgai ieškotos informacijos. Skubių bei svarbių reikalų neatidėkite. Įsidėmėkite antrą dienos pusę sužinotus dalykus – jie bus svarbūs ilgam. Vakaras palankus aplankyti bičiulius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei išgirsite šefo priekaištų, kaltinimų, nesiginčykite, nes patirsite nuostolių. Pasikalbėti apie jūsų karjeros ateitį verta jau antrą dienos pusę. O pirmą būkite apdairūs su pinigais bei dokumentais – galite ką nors supainioti, pamesti. Antra dienos pusė tinkama svarbiems dalykiniams susitikimams. Galimi ir džiugūs netikėtumai – kai kas be jūsų žinios ar įsikišimo pasikeis naudinga linkme.

Vandenis (01 20–02 18). Lydi pakili nuotaika, pagarbus aplinkinių dėmesys. Puikus laikas bendrauti su užsieniečiais, vykti į tolimas keliones. Tiesa, pirmą dienos pusę elkitės atsargiau, nebūkite patiklūs su nepažįstamais asmenimis kelyje, taip pat nepriimkite svarbių finansinių sprendimų, net jei viskas iš pirmo žvilgsnio atrodys nepriekaištingai. Antra dienos pusė – sėkmingas laikas svarbiems dalykiniams susitikimams bei susitarimams. Tiks pasirašyti ilgalaikę darbo sutartį.

Žuvys (02 19–03 20). Diena įtempta, tačiau naudinga, ypač darbe daug spėsite nuveikti. Pasikliaukite intuicija ir rasite optimalų sprendimą. Pirma dienos pusė labiau komplikuota, kai galite be pagrindo nusivilti artimu, mylimu žmogumi, savo šeima, darbu. Gali paaštrėti problemos dėl senos skolos – tai reikia spręsti gražiuoju ir kuo greičiau grąžinti bent dalį skolos. Vis dėlto antrą dienos pusę laukia ir netikėtas džiaugsmas.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą