Tai bus sunkus, pavojingas laikas

Nelengva diena – darna, pusiausvyra bus sunkiai pasiekiamos. Per daug kraštutinumų, užsispyrimo, buko nelankstumo. Tai bus sunkus, dažnai pavojingas laikas, kai patikima, kad tikslas pateisina priemones. Vis dėlto geriau atsisakyti kovos bet kokia kaina už savo svajonės, tikslo įgyvendinimą – darykite tik tai, kas nereikalauja aukų, dėl ko nereikia pyktis su kitais. Ir nepamirškite, kad šiuo metu aplinkybės (dažniausiai joms atstovaus visuomenė, kolektyvas) stipresnės už žmogų, tad neverta pūsti prieš vėją. Netinkamas metas svarbiems reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti. Netiks įsipareigoti, pasirašyti atsakingų susitarimų. Šiandien privalu ieškoti kompromisų –- kitaip galite prieš save nuteikti ne vieną asmenį, įgyti stiprių priešų ar net jums atsidavusį asmenį pastūmėti į išdavystę. Tiesa, diplomatiškiems asmenims gali pavykti įgyti ir sąjungininkų – jie padės įveikti kliūtis, nugalėti konkurentus ir pan. Tad būkite lankstesni, venkite ginčų, konfliktų, nors daug kas gali net labai nepatikti, – pasistenkite nieko neužgauti, ypač sutuoktinio neskaudinti, neerzinti. Deja, gali kilti ar sustiprėti jau anksčiau formavęsi principiniai porų nesutarimai – atrodys, kad partneris nepateisina nei emocinių, nei finansinių jūsų lūkesčių ir apskritai niekada nieko bendra tarp jūsų nebuvo. Jei šiuo metu jums galvoje suksis panašios mintys, nesureikšminkite jų – po kiek laiko patys negalėsite suprasti, kodėl taip manėte ir dėl to pykotės, net santykius norėjote nutraukti. Kita vertus, dabar tas laikas, kai nestabilios poros iš tiesų gali išsiskirti. Ne laikas pirkti vertingus daiktus, ypač indus, vazas, veidrodžius ir pan. Diena nepalanki švęsti, rizikingoms pramogoms (ypač vandenyje). Patartina vengti svaigalų. Didesnė konfliktų, įvairių avarijų, sprogimų, gaisrų tikimybė, kaip ir nelaimingų atsitikimų gamyboje, – kaip niekada bus svarbu laikytis saugumo technikos taisyklių. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, elektra, aštriais įrankiais, ginklais. Būkite atsargesni minioje, spūstyje. Venkite svaigalų ir apsvaigusių žmonių. Būkite atsargesni prie vandens. 12 val. 27 min. Neptūnas nustos judėti tiesiai Žemės stebėtojo atžvilgiu, apsisuks ir ims judėti atatupstas. Atbulinis Neptūno judėjimas truks iki lapkričio 28 d. Kai Neptūnas retrogradinis, labiau nugrimztama į vidinį pasaulį – verta analizuoti savo nuojautas, baimes, kompleksus, palankus darbas su psichologu. Tinka gydyti alkoholizmą, narkomaniją, depresiją. 18 val. 55 min. Saulė įeis į Vėžio ženklą – nostalgijos, prisiminimų, motiniškos globos vietą Zodiake. Dominuojančiais dalykais virsta siela, šeima, namai, mama, tėviškė, tėvynė.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį svarbūs. Itin reikšmingi išgirsti žodžiai – juos reikėtų suprasti tiesiogiai. Puiku, jei regėjote kelionę, medžius – jūsų laukia geros permainos; jei susitikote su savo mirusiaisiais – esate saugomi. Blogai sapne kirptis plaukus, nagus, danties netekti.

Blogas ženklas: pamesti piniginę (apsaugos praradimas), jei sulūžtų peilio ašmuo (susidurti su smurtu), taip pat skėtis (vienatvė).

Geras ženklas: rasti odinį daiktą, ypač piniginę – sėkmė tvarkant dalykinius reikalus, šeiminių santykių pagerėjimas; pamesti smulkių pinigų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalį švenčiant, pramogaujant būtinas atsargumas (ypač prie vandens) ir saikas (ypač vartojant svaigalus) – bus didelė konfliktų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Avinas (03 21–04 20). Mažiau planuokite, mažiau žadėkite ir nesidalykite planais su atsitiktiniais žmonėmis. Venkite savo žodžiais, išvaizda ar elgesiu paskatinti aplinkinių pavydą, agresiją. Patys irgi pasistenkite likti taikūs, diplomatiški. Ir labiau pasaugokite asmenines paslaptis. Beje, gali paaiškėti, ar gerus draugus turite, kas išties supranta ir pasiryžęs padėti.

Jautis (04 21–05 20). Neskubėkite įsipareigoti dalykinėje sferoje – ši našta jus gali sunkiai prislėgti. Tai, kas dabar pasirodys svarbu veikloje, vėliau nepasiteisins. Gali tekti pakovoti už savo darbo vietą, aukštesnes pareigas – tik dėl to nesivelkite į intrigas kolektyve (tie, kurie dabar padės, vėliau išduos). Būkite atidesni tėvų sveikatai.

Dvyniai (05 21–06 21). Būkite saikingi ir atsargūs – nekurkite didelių planų, daug vilčių nedėkite ir į dabartinius sumanymus, jei jūsų nerems sutuoktinis, aplinkiniai, darbo kolektyvas, nepritars draugai. Būkite apdairesni bendradarbiaudami su užsieniečiais, ypač jei jie jūsų partneriai. Galite patirti nemalonumų ir per teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovus.

Vėžys (06 22–07 22). Būtina atida. Saugokite save nuo stresų, traumų. Deja, ankstesnės problemos (ypač darbe) gali išsipūsti ir prislėgti. Tuo pat metu gali pablogėti sveikata, atsikartoti senos ligos. Tikėtinos traumos. Būkite apdairūs kolektyve: stebėkite, ar vadovybė, kolegos jumis nesinaudoja kaip instrumentu saviems tikslams pasiekti.

Liūtas (07 23–08 22). Nepervertinkite realių galimybių, mokėkite girdėti partnerius, sutuoktinį ir prisipažinti, kur esate kalti. Nesmerkite kitų. Mąstykite, ką ir kaip reikėtų keisti, kad labiau pritaptumėte, – juk šios dienos devizas: vienas lauke ne karys. Ir būkite draugiški – kuo patys galite būti kitiems naudingi?

Mergelė (08 23–09 22). Būsite linkę dėl visko (dažniausiai dėl smulkmenų) nervintis, ant visų pykti ir taip nuteiksite prieš save net tuos, kurie palaikė. Įprastiems dalykams, veiksmams skirkite daugiau laiko, nieko griežtai neplanuokite – laukia netikėtumai, kliūtys. Tikėtini nemalonumai dėl technikos, transporto gedimo, aplinkinių nesąžiningumo.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors diena jums palanki, ne viskas nuo jūsų priklausys ir reikalas gali įstrigti dėl nenumatytų aplinkybių. Neskubėkite atskleisti savo nuomonės (ypač darbe), prisiimti moralinės atsakomybės už kažkieno apsisprendimą. Būkite tolerantiškesni vaikams – ne viską galima paaiškinti kaprizais. Patys irgi nerodykite kaprizų tiems, kurie jus myli, lepina (mylimas žmogus, sutuoktinis).

Skorpionas (10 24–11 22). Sudėtingas metas – niekur nesiveržkite: atsimušite į neaišku iš kur atsiradusias kliūtis. Iš aplinkinių mažiau tikėkitės supratimo ir susitarimų vykdymo. Patys niekur neskubėkite, nesiblaškykite. Pasistenkite atsiriboti nuo nereikalingo bendravimo ir nesiimkite sunkių, pavojingų darbų. Bus didelė traumų, konfliktų tikimybė. Atsargiau su ugnimi, degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis.

Šaulys (11 23–12 21). Jei jums sunku nekalbėti apie tai, ką galvojate, tuomet neabejokite, kad aštrių konfliktų neišvengsite ir įgysite naujų priešų. Mažiau tikėkite paskalomis, tikrinkite net tariamai rimtą patikimų šaltinių informaciją – kitaip tapsite kažkieno apgavysčių ar savo karštakošiškumo auka. Saugokitės vagių. Nerizikuokite kelyje. Kad ir kuo užsiimsite, nepamirškite laikytis saugumo technikos reikalavimų. Saugokite rankas.

Ožiaragis (12 22–01 19). Būkite budrūs: dabar bus lengva jus suklaidinti finansiniuose dalykuose. Nepalanku priimti svarbių karjeros sprendimų, tvarkyti finansinių reikalų, netinkamas laikas investuoti, nepalanku pirkti vertingų daiktų. Nepasiduokite daugumos nuomonei ar partnerių spaudimui. Visiškai netinka aiškintis santykių su antrąja puse ar mylimu žmogumi – išprovokuosite maištą, skyrybas.

Vandenis (01 20–02 18). Būsite itin energingi, net karingai nusiteikę, linkę į kraštutinumus, veršitės veikti pagal principą: vienas už visus. Vis dėlto venkite prisiimti atsakomybę už kitus, už kolektyvą gerai nepagalvoję. Beje, ne laikas kitais pasikliauti – netyčia gali pakišti koją net savi. Jei viską darysite patys ir savarankiškai, mažiau nesėkmių patirsite. Labiau pasaugokite sveikatą.

Žuvys (02 19–03 20). Neįsitempkite – atsisakykite visko, kas erzina ar gali sukelti nerimą. Ne metas rimtoms išvadoms, ne laikas trinktelėti kumščiu į stalą (ar durimis) – kategoriškumu dar labiau sukomplikuosite reikalą. Nesiimkite atsakingų reikalų tvarkymo ir nieko nedarykite per jėgą. Nesivelkite į intrigas. Nerizikuokite pinigais, nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą