nieko naujo pradėti netinka

Kiek įtempta diena, tad dažniau nusišypsokite ir neleiskite sau nuobodžiauti – užsiimkite įdomiais darbais, gal net kūryba, raskite laiko ir pramogoms (jei jos nėra ekstremalios). Kad ir kokius reikalus tvarkysite, bus svarbu visur turėti savo nuomonę, labiau remtis savo jėgomis – nesiimkite nieko, už ką negalėsite visiškai atsakyti ar vieni atlikti iki galo. Niekur nepersistenkite ir nieko naujo nesiimkite, nors jus gali apimti entuziazmas, poreikis nuveikti ką nors rimto, svarbaus. Deja, nieko naujo pradėti netinka: taupykite jėgas, naujas idėjas atidėkite bent jau kitai savaitei. Būtinas didesnis atsargumas tvarkant finansinius dalykus – rizikuoti pavojinga. Nepatartina pasirašyti atsakingų dokumentų, kurti ir aptarinėti ilgalaikių verslo ir finansinių planų. Tiesa, nereikėtų pereikvoti energijos darbe – daugiau dėmesio ir šilumos skirkite šeimai, ypač vaikams. Venkite nereikalingo bendravimo su svetimais, o bendraudami – manieringumo ir emocijų. Labiau pasaugokite paslaptis – savas ir svetimas, kita vertus, ylos maiše nepaslėpsi. Gali tapti akivaizdūs dalykai, kurių nežinojote, nesupratote, galite patirti, kas jums už nugaros vyksta namuose ir darbe, sužinoti, kas jus palaiko, o kas išduoda, jumis naudojasi, gal net apkalba? Šiomis dienomis (nuo pirmadienio iki trečiadienio imtinai) aiškės mylimo asmens, nedorų draugų, taip pat kolegų, pavaldinių, partnerių intrigos, išdavystės. Gerai sodinti augalus. Palanku užsiimti įvairiais namų darbais, tvarkytis, magiškai valyti namus. Tinka vykti į kelionę. Nereikėtų genėti medžių, laužyti šakų, draskyti lapų, skinti gėlių, ko nors iš medžio pjaustyti. Nepatartina pirkti brangių daiktų. Gerai maudytis karštoje vaistažolių vonioje, vanotis drėgnoje pirtyje. Tinkamas laikas juvenalinei praktikai.

Sapnai iš pirmadienio į antradienį pranašiški. Matyti paukščius – gera žinia; plaukti švariu vandeniu – sėkmė; nešvariu – liga. Danties netekti – žmogaus iš jūsų aplinkos mirtis. Miškas – baimė; jame pasiklysti – atmintį prarasti; ugnis – apgaulė arba jūsų pačių klaidingi veiksmai.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų ugnis, šviesa, jei namuose nors koks augalas nuvystų, skinti gėles, nulaužti medžio ar krūmo šaką, purvu išsitepti ar būti aptaškytam.

Geras ženklas: gauti dovanų kokį nors augalą, gėlę – sėkmė; netyčia apsiplikyti – išsivalymas.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis nepalankus naujų darbų pradžiai, kelionėms; palankios visos ryškios spalvos, neįprasti deriniai.

Avinas (03 21–04 20). Nesiblaškykite, venkite kategoriškų apsisprendimų – suklysite spręsdami, kur link judėti. Mokėkite skirti provokacijas, kad kovoje dėl valdžios, įtakos (darbe, visuomenėje, šeimoje) neprarastumėte realybės jausmo. Patiems taip pat derėtų elgtis kukliau. Nesivelkite į finansines avantiūras, kad ir kokie naudingi pasirodytų šiandien gauti pasiūlymai. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite, – nė nepastebėsite, kaip susipyksite.

Jautis (04 21–05 20). Nepalankus metas – galimi neteisėti įžeidimai, nepelnytai pažeminimai ar materialinė skriauda. Netinkama diena jokiai svarbiai veiklai bei sprendimams, naujiems darbams pradėti. Niekam neleiskite naudotis jūsų vardu ar įtaka – galimi piktnaudžiavimai. Labiau pasaugokite asmeninius daiktus, nesinešiokite didelių pinigų sumų, brangių papuošalų. Pasistenkite likti nuošalyje ir niekam nenurodinėti.

Dvyniai (05 21–06 21). Viskas gali pakrypti ne ta linkme, kuria jums reikia, tad geriau netvarkyti jokių svarbių reikalų ir neskubinti įvykių. Netikėtumai neišvengiami, tad nesutrikite, kai pasirodys, kad kai kas nesilaiko susitarimo. Netinkamas metas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, sandoriams pasirašyti. Nerizikuokite savo sėkme ir pinigais, nesivelkite į avantiūras – tai apgaulių, netikėtų nuostolių diena.

Vėžys (06 22–07 22). Dirbkite susikaupę – nepastebėsite, kaip ką nors supainiosite, sugadinsite. Nepykite, jei artimas žmogus ar kolega pastebės jūsų trūkumus, primins neįvykdytą įsipareigojimą ar neatliktą pareigą. Tai pavojingas laikas karjeroje – slapti priešai nesnaus. Kas nors pasistengs rasti jūsų profesinių klaidų (anksčiau ar dabar padarytų) ir informuos apie tai šefą, tad venkite kreiptis su prašymais, pasiūlymais ir apskritai į akis savo viršininkui kristi.

Liūtas (07 23–08 22). Nesivelkite į avantiūras, netikėkite pažadais, nesižavėkite naujais pasiūlymais – vėliau tai nepasiteisins. Daugiau nuveiksite, jei mažiau iš aplinkinių, ypač draugų, tikėsitės pagalbos. Kita vertus, ir patys nepiktnaudžiaukite niekieno kantrybe (nei dalykiniuose, nei meilės santykiuose), nes liksite vieni. Galite suklysti ir mylimo žmogaus atžvilgiu. Labiau paisykite artimųjų nuotaikų. Pasisaugokite, kad neišlietumėte nepasitenkinimo ant vaikų, sutuoktinio.

Mergelė (08 23–09 22). Nesmagus laikas – didelė įtampa, tuščios viltys. Padėtį sunkins ir tai, kad nebus lengva pasirinkti vieną iš dviejų blogybių. Kad to apskritai nereikėtų daryti, atidėkite šią problemą antrai savaitės pusei, o kol kas pasistenkite atsipalaiduoti, kad kitaip įvertintumėte situaciją. Imkitės tik to, ko negalima atidėti, ir mokėkite laiku pasakyti „ne“, kai būsite verčiami daryti tai, kas nenaudinga, kai norėsis išleisti didesnę pinigų sumą ar įsimylėti pirmą sutiktą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Teisybės ieškoti tuščia, tad nesinervinkite bendraudami, tvarkydami reikalus. Jums gali būti užkrauta atsakomybė už sutuoktinio, partnerių ar kolegų klaidas, nusižengimus. Patys irgi venkite įtarinėti partnerius, sutuoktinį, jei neturite konkrečių kaltės įrodymų, nors ir gali apnikti kvailos mintys, kurios provokuos priimti netikusį sprendimą. Ir neskubėkite su niekuo nutraukti santykių – net nuojauta gali apgauti ir geri draugai suklaidinti.

Skorpionas (10 24–11 22). Būkite atidesni smulkmenoms: dėl niekų gali sugriūti svarbus reikalas, sugesti santykiai su partneriais, kolegomis. Nerizikuokite nei pinigais, nei sveikata, nei darbo vieta. Labiau pasisaugokite vagių, apgavikų ir darbe, ir namie. Venkite pažeidinėti įstatymus, Kelių eismo taisykles, nerizikuokite kelyje. Būkite atidesni sveikatai. Didesnė technikos, transporto priemonių gedimo tikimybė.

Šaulys (11 23–12 21). Kvailos nesėkmės, nelemti sutapimai, nemalonūs prisiminimai. Pataupykite jėgas ir nesivelkite į jokius konfliktus arba avantiūras darbe, nes ambicijos – blogos patarėjos. Itin atidūs turėtų būti dirbantys su pinigais ar vertingomis prekėmis, ypač meno kūriniais, juvelyrikos dirbiniais, brangiais drabužiais, kvepalais. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, jų interesams. Neverta aiškintis santykių su mylimu žmogumi, jei nenorite išsiskirti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Vargu ar pavyks teisingai apsispręsti. Kol kas naudinga vilkinti situaciją – nieko neveikdami bent jau nieko neprarasite. Beje, nepasiduokite liūdesiui, bet ir nepuoselėkite didelių vilčių. Būkite atidesni, kad artimųjų ir aplinkinių neužkrėstumėte netikusia nuotaika. Stenkitės nereaguoti į raginimus, spaudimą tiek darbe, tiek namie. Venkite pažeidinėti įstatymus, Kelių eismo taisykles, nerizikuokite kelyje. Būkite atidesni nuotaikoms šeimoje.

Vandenis (01 20–02 18). Neskubėkite, kad ir kuo užsiimsite, ir neapsiimkite daug darbų. Likite kritiški, atsargūs – galite nepajusti apgaulės, pasikliauti nesąžiningu draugu, giminaičiu. Ne laikas ir į ką nors kreiptis su prašymu, taip pat kitiems tarpininkauti. Nerizikuokite kelyje, būkite budresni viešajame transporte ir prekyvietėse – galite būti apgauti, apvogti. Galimi apmaudūs nesusipratimai su mylimu žmogumi (sutuoktiniu), ypač jei imsite klausytis, kas ką kalba apie jus.

Žuvys (02 19–03 20). Darbe galite susidurti su netikėtais sunkumais, išgirsti kolegų, šefo kritišką nuomonę, taip pat patirti, kas jus apvogdavo, apgaudavo veikloje. Deja, tai apgaulingas metas: viską darysite tik iš geriausių paskatų, tačiau aplinkiniams (sutuoktiniui, šefui, kolegoms) atrodys kitaip. Nepykite ant jų, tik pasiūlykite rimtai pasikalbėti po kelių dienų. Netvarkykite piniginių ir turto reikalų: geriausiu atveju tuščiai laiką sugaišite, blogiausiu – nuostolių patirsite.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą