Diena žada netikėtumų

Visai smagi diena, tik neskubėkite apsispręsti, pažadėti, įsipareigoti. Ir nesivelkite į ginčus – šiandien teisybę, kaip ir visiems priimtiną kompromisą, rasti bus sunku. Taip pat diena nėra tinkama svarbiems susitarimams, įsipareigojimams, priesaikoms, reikšmingiems dokumentams tvirtinti.

Diena žada netikėtumų. Tai bus vidinių permainų, laisvės atgavimo metas, kai apima naujos idėjos, įkvėpimas. Būsite kūrybingi, tad pasikliaukite pirmu impulsu: darykite taip, kaip iš karto pasirodė, – tai improvizacijų laikas! Kurkite naujus planus, ieškokite naujos informacijos, užmegzkite naujas pažintis, daugiau bendraukite. Tiesa, labiau rinkitės, su kuo, galvokite, kam ką sakyti, jei nenorite, kad apie jus pasklistų keistos kalbos ar jūsų geras sumanymas būtų pavogtas. Vis dėlto tai geras metas ne tik dirbti su sudėtinga informacija ir ją aptarinėti su patikimais žmonėmis. Ypač būkite dėmesingi dalykams, kurie pasirodys keisti, sunkiai pritaikomi, – būkite tikri, jums nestigs sumanumo, kaip tai panaudoti. Beje, šios dienos idėjos, pradėti darbai ar kova atneš pergalę. Taip pat šiandien tinka imtis reorganizacijos veikloje, ypač jei tai padės kovai už teisingumą, už principus. Tik venkite tuščių ginčų, mokėkite nereaguoti į provokacijas. Gerai imtis ir kadaise užmesto, nepavykusio darbo. Puikus laikas komandiruotėms, kelionėms. Naudinga diena kūrybinių ar laisvų profesijų atstovams, asmenims, dirbantiems vadovaujamą darbą. Šiąnakt 3 val. 21 min. Merkurijus įėjo į Liūto ženklą ir juo judės iki liepos 19 d., taip pat nuo rugpjūčio 11 d. iki rugpjūčio 29 d. Kai Merkurijus juda Liūtu, bendravimas tampa džiaugsmo, įkvėpimo šaltiniu. Ypač sustiprėja poreikis bendrauti šventinėje ar kūrybinėje aplinkoje. Auga pasitikėjimas savimi, savo žiniomis, sugebėjimais. Palankus metas tiems, kurie mėgsta būti geriausi, siekia žavėti aplinkinius kalbomis, manieromis, elgesiu. Sėkmingas laikas aktoriams, lyderiams, politikams ir prekybos agentams, besiverčiantiems prabangių daiktų, meno kūrinių pardavimu.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti žvaigždes, dangų, taip pat skraidyti – pagalba, apsauga; ugnis, žaibas – didelė permaina gyvenime; šventųjų paveikslai – išbandymai; kirpti plaukus – nuostoliai; kraujas, mėsa – nelaimės, liga; koridoriai, užraktai, mažos uždaros patalpos – ligoninė arba kalėjimas.

Blogas ženklas: jausti šaltį be aiškios priežasties – būsimos ligos, depresijos požymis, išvysti gaisrą, juodus dūmus, jų įkvėpti ar jei ant jūsų kas nors užsidegtų – jėgų praradimas, net visiškas išsekimas.

Geras ženklas: pajusti stiprų vėjo gūsį, jei jūsų namuose vėjas atvertų langus, duris – turtas, naujos geros pažintys; jei tai vyksta sename name – galimas vietos pakeitimas; kaisti – jėgų atgavimas, sveikata.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis tinkamas darbams užbaigti, šeimos, namų reikalams tvarkyti; patartina nešioti pilkai žalsvų, žydrų tonų drabužius, vengtina raudona spalva.

Avinas (03 21–04 20). Jaučiatės stiprūs ir iš tiesų nemažai nuveiksite, ypač jei kreipsitės patarimo, pagalbos į draugus. Tai bus naudingų rūpesčių metas, kai viskas išeina į naudą. Palanku spręsti nesklandumus, kilusius dėl pinigų, – aiškinkitės nuostolių priežastis, ieškokite naujų rezervų užsidirbti. Antra dienos pusė – naudos laikas (gauti pasiūlymai bus vertingi). Įteikite mažą dovanėlę sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 20). Pirma dienos pusė nekokia, tačiau po 16 val. 30 min. imsite jaustis geriau – prasidės jūsų sėkmės laikas, kai reikia rizikuoti ir susikaupusias problemos spręsti energingai, drąsiai, tiesa, įsiklausant į intuiciją, – jei viduje nebūsite tikri sėkme, visai geriau reikalo nesiimkite. Daug ką lems jūsų nuotaikos bei artimų žmonių parama, tik nepamirškite vakare už tai parodyti dėkingumą.

Dvyniai (05 21–06 21). Nesureikšminkite galimų smulkių nesklandumų ir nepersistenkite ko nors siekdami – šiandien kai kas savaime išsispręs jūsų naudai. Gautų pasiūlymų, ypač iki 16 val. 30 min., nederėtų atsisakyti – beje, iškart nė nesuvoksite, kuo tai bus naudinga. Palanku užsiimti finansinių problemų sprendimu. Vakarą praleiskite ramiai – jus teigiamai paveiks pasivaikščiojimai prie vandens telkinių. Eikite anksčiau ilsėtis – bus svarbu gerai išsimiegoti.

Vėžys (06 22–07 22). Būsite sumanūs, veiklūs, išradingi – reikalus sutvarkysite greitai (ypač jei draugai jums pagelbės). Tai gero persilaužimo metas reikalų ar santykių su draugais, mylimu žmogumi srityje. Tik nebūkite užsispyrę bendraudami su tėvais, taip pat jei su jumis norės taikytis artimas žmogus. Pasistenkite aplinkinius, artimuosius įtikinti, kad esate pasiruošę permainoms, reikalingoms bendram labui.

Liūtas (07 23–08 22). Reikalai netikėtai gali sparčiai pajudėti į priekį. Dabar galite pasiekti tai, ko seniai troškote. Nebijokite vargo, būkite atkaklūs – jūs laimėsite! Tinka tvarkyti darbo reikalus, su vadovybe pašnekėti apie jūsų karjeros perspektyvas. Iki pavakarės palankesnis laikas, tačiau vėliau gali pritrūkti lankstumo, atidumo, kantrybės. Tai bus aktualu ne tik dirbant, bet ir bendraujant su artimaisiais.

Mergelė (08 23–09 22). Pirmą dienos pusę neverta skųstis, ko nors tikėtis nei iš savų, nei iš svetimų. Tai nekoks laikas – geriau svarbių reikalų netvarkyti. Viskas pasikeis po 16 val. 30 min., kai jėgų persvara taps akivaizdžiai jūsų naudai. Dabar galite imtis reikšmingų, dalykų – apsukriems bei išradingiems, mokantiems susitarti gali net pasisekti. Tiks susitikti su svarbiais jūsų karjerai asmenimis. Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką.

Svarstyklės (09 23–10 23). Kai atsiribosite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, viskas ims ir savaime susidėlios, išsispręs, rasite ir atsakymus į jus varginančius klausimus. Svarbūs dalykai atsivers per nuojautas, sapnus, tad labiau pasikliaukite intuicija, ir elkitės taip, kaip sako vidus. Beje, kartais reikia ir susitaikyti su tuo, kad jūsų asmeninė nuomonė bei poreikiai nėra labai svarbūs aplinkiniams. Santykiai labai priklausys nuo jūsų mokėjimo nusileisti.

Skorpionas (10 24–11 22). Dirbkite nuoširdžiai, bet nepersistengdami. Bus svarbiausi du dalykai: jūsų sveikata bei darbo kokybė. Draugų bei partnerių dėka pakreipsite įvykius jums svarbia linkme, tad nepraleiskite progos svarbiam susitikimui, pokalbiui bei susitarimui. Tai leis įgyti didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę. Antrą dienos pusė bus palanku tvarkyti teisinius reikalus. Būkite atlaidesni sutuoktiniui vakare.

Šaulys (11 23–12 21). Iki 16 val. 30 min. ramesnis laikas, puikiai tinkamas dalykiniams reikalams tvarkyti. Pasistenkite nieko neatidėti vėlesniam metui. Daugiau bendraukite – galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Vakare galimi nelaimingi atsitikimai. Labiau pasaugokite sveikatą. Ir raskite laiko atsipalaiduoti, kitaip dėl įtampos galite sunegaluoti.

Ožiaragis (12 22–01 19). Iš ryto nebūsite darbingi, o vakare – pakantūs. Patartina svarbesnius reikalus, susitikimus planuoti po 16 val. 30 min. Tad pirmą dienos pusę nederėtų imtis ko nors svarbaus ar sudėtingo. O štai vėliau – sėkmės bei naujų pergalių metas. Galite sulaukti seniai pelnyto aukšto įvertinimo, pripažinimo. Būsite populiarūs: jumis žavėsis aplinkiniai, sulauksite pritarimo, pagalbos. Tinka aiškintis teisybę dėl seno reikalo, spręsti teisinius kausimus.

Vandenis (01 20–02 18). Mažiau svarstykite, kaip viskas neaišku, miglota, nes galite praleisti šios dienos puikiąsias progas. Labiau pasikliaukite likimo išmintimi ir neatsisakykite to, ką jums siūlo gyvenimas. Suskubkite iki 16 val. 30 min. atlikti visus neatidėliotinus reikalus. Iki to laiko gauti dalykiniai pasiūlymai ateityje lems nemažą sėkmę (tiesa, ne iškart). Vakarą patartina praleisti namuose. Daugiau dėmesio skirkite artimiesiems.

Žuvys (02 19–03 20). Svarbiausia šiandien daugiau stebėti, girdėti, mokytis – sau pakenksite, jei manysite, kad viską žinote. Tinka tvarkyti socialinius reikalus, ieškoti rėmėjų, pagalbininkų. Tiesa, gudrauti, veltis į finansines avantiūras pavojinga ir net nuostolinga. Po 16 val. 30 min. tinkamas laikas ir pažintims atnaujinti – rasite reikiamą žodį, taiklų argumentą, tad jei teks ką nors įkalbinėti, tikrai pavyks.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą