Nuotraukos autorius: 123rf

Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 12 d.

Pirmadienį galimi netikėtumai. Nepatariama imtis ko nors naujo, kaip ir labai planuoti dienos, – gali netikėtai keistis numatytų darbų eiga, tekti grįžti prie senų darbų. Šiandien bus svarbi atida, reikėtų dažniau tikrinti atliekamus darbus. Tikėtini nesklandumai per kompiuterius, telefonus, elektros prietaisus. 

Geras laikas labdarai. Palanku ką nors dovanoti, ypač gerai teikti gėles. 

Pirmadienį 1 val. 4 min. Uranas apsisuks ir ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Atbulinis Urano judėjimas truks iki 2020 m. sausio 10 d. Retrogradinis Uranas suteiks saikingumo planuojant ir svajojant, sumažins poreikį būti avangardiškiems. Tokiu metu siekiama bendrauti su senais, patikrintais draugais, o jei ir užsimezga naujas bičiuliškas ryšys, dažniausia būna susijęs su senais karminiais saitais. 

Iš sekmadienio į pirmadienį sapnai reiškia įspėjimą, tad geriausia nieko nesapnuoti. Itin nepalankūs erotiniai sapnai – tai išsiskyrimas, liga. Blogai valtimi plaukti – pavojus gyvybei, gėles matyti – laidotuvės, ką nors valgyti – liga, žvėrys, vabalai – nužiūrėjimo požymis. Gerai buvo regėti nebent lietų – tai nuodėmių išsivalymas. 

Blogas ženklas: pasisavinti pamestą daiktą, grįžti namo ką nors pamiršus pasiimti. 

Geras ženklas: ką nors pamesti, jei kišenė prakiurtų, paukščio plunksna ant galvos nukristų, gauti gėlių (ypač rožių be dyglių) dovanų. 

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus svarbiems dalykiniams, finansiniams reikalams tvarkyti; palankios spalvos – balta, auksinė, raudona. 

Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis palankus darbo susitarimams, tik venkite griežtų įsipareigojimų dėl laiko. 

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis palankus seniems ryšiams su žmonėmis iš toli atnaujinti. 

Dvyniai (05 21–06 21). Pirmadienis įtemptas, nervingas, tačiau palankus skolų, mokesčių problemoms spręsti. 

Vėžys (06 22–07 22). Pirmadienis palankus teisiniams reikalams tvarkyti. Diena tinkama susitarimams, tiesa, vykdymo terminai turi būti lankstūs. 

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis palankus susikaupusioms darbo problemoms spręsti. 

Mergelė (08 23–09 22). Pirmadienis sėkmingas atidėtiems, įstrigusiems reikalams tvarkyti. 

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis reikalams tvarkyti netinkamas. Verta užsiimti namais, šeimos reikalais. 

Skorpionas (10 24–11 22). Pirmadienį gali kilti nenumatytų skubių reikalų, kuriuos teks spręsti neatidėliojant. 

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis palankus labdarai – būkite dosnesni. Tiesa, venkite finansinių įsipareigojimų – galite pervertinti savo galimybes, sunkiai įsivaizduosite ateities perspektyvas. 

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis palankus skubiems reikalams tvarkyti. 

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis netinkamas aktyviai veiklai, svarbiems reikalams tvarkyti. Geriausia likti namie ir ilsėtis. 

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas imtis atidėtų darbų ar tų, kuriuos reikia perdaryti. 

lrytas.lt informacija 

Komentarai

  • chayan sharma
    prieš 39 minučių
    Tai yra nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau gyvenime, mano vardas yra chayan sharma, aš niekada negalvojau, kad vėl šypsosi, mano vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko ir aš buvau beviltiškas Parvežti jį namo maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol „Facebook“ nepateko į moterį, vadinamą Milleriu, kuri papasakojo apie burtininkų ratą, vadinamą Dr.Wealthy, ji man davė savo el. pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį ir aš susisiekiau jis ir patikino mane, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane, jaučiuosi laimingas jau tada, kai turėjau tai iš jo. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo pradėdamas maldauti atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, taigi aš vis dar stebiuosi iki šiol apie šį stebuklą, nes tai yra per daug realu, kad būtų tikras, aš žinau, kad tiek daug moterų susiduria su ta pačia mano problema, bet šiandien jums sakau, kad yra jos sprendimas. visiems, kuriems čia reikia jo pagalbos tai el. pašto adresas; (wealthylovespell@gmail.com) arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348105150446

Parašykite komentarą