Nuotraukos autorius: 123rf

Pasyvus metas – netinka nieko naujo pradėti

Pasyvus metas – netinka nieko naujo pradėti, kurti ilgalaikių planų, žadėti. Stenkitės viską vertinti ramiai, pozityviai, dažniau nusišypsoti ir kitą atjausti. Šiandien itin nepalanku ant ko nors pykti, ką nors barti, bausti, svarbu nieko neužgauti, neįžeisti. Nepalanku pradėti naujų darbų, tvirtinti sandorių. Tinka imtis gerai žinomų, įprastų reikalų. Koncentruokitės į ką nors viena – nesistenkite visko aprėpti, visur spėti. Nesiblaškykite, nesidairykite į šalis. Šiandien laimės tik tie, kurie kasa vienoje vietoje ir giliai, o tie, kurie visur mėgina rausti po duobutę, nieko nepeš, liks tuščiomis. Beje, ramiems, lėtiems ar vyresnio amžiaus asmenims ši diena bus naudinga – pavyks atlikti tai, kas seniai buvo užsibrėžta, bet ilgai strigo. Labiau seksis tie darbai, kuriems atlikti svarbus profesionalumas, ilgalaikis susikaupimas, kuriuos galite padaryti vieni. Gera proga ir konsultacijoms su reikalo žinovais. Verta užsiimti individualia veikla ir tuo, ką darė jūsų tėvai, seneliai. Svarbiems finansiniams, teisiniams reikalams tvarkyti ne pats geriausias metas – galima painiava su dokumentais, tikėtini juridiniai keblumai. Nepalankus laikas susitarimams, susitikimams su užsieniečiais, įtakingais asmenimis, politikais, taip pat įvairiems viešiems renginiams, pristatymams. Ne itin palanki diena širdies reikalams – neįtarinėkite, nepriekaištaukite ir nesiaiškinkite meilės santykių (vis vien nieko nepaaiškės). Ir neįkyrėkite dėmesiu jums patinkančiam asmeniui, nes taip galite dar labiau atstumti. Beje, likite ištikimi savo porai. Kad ir kuo užsiimsite, viską darykite susikaupę, neskubėdami – dėl blaškymosi, neatidumo bus didesnė nelaimingų atsitikimų, traumų, įvairių avarijų tikimybė. Palanku prisiminti savo praeitį, mirusiuosius, už juos pasimelsti, aplankyti kapus. Gerai ilgiau pabūti gamtoje, ypač aukštose vietovėse, kalnuose.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namuose šuo staugtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų durų svetimas šuo lotų ar gatvėje draugiškai prie jūsų prieitų.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis nepalankus svarbiems (ypač teisiniams) reikalams tvarkyti, susitikimams su užsieniečiais, kelionėms; patartina nešioti raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Reikalai pajudės jums reikalinga linkme, tačiau nesitikėkite greitai norimo rezultato. Nors diena jums palanki, galite nukentėti dėl per didelių užmojų, per geros nuomonės apie savo draugus, partnerius. Remkitės tik savimi, jei nenorite, kad viskas pakibtų ant plauko paskutinę akimirką. Ir būkite pasiruošę laukti. Bus svarbu likti ramiems ir neskubėti.

Jautis (04 21–05 20). Geriau nieko rimto nesiimti – galite sugadinti ankstesnius pasiekimus. Nesinaudokite kitų pagalba. Ir dėl nieko nesijaudinkite – jūsų emocingumas gali būti pernelyg didelis. Tai klaidinantis metas – galite neįvertinti pavojaus ką nors veikdami rankomis, bendraudami su kolegomis (nebūkite labai atviri). Veikloje galite per neapsižiūrėjimą padaryti klaidų, kurios pakenks jūsų dalykinei reputacijai arba sveikatai.

Dvyniai (05 21–06 21). Dėl savų problemų nekaltinkite kitų ir neverskite aplinkinių su jumis kartu nerimauti, išgyventi. Geriausia nieko rimto nesiimti. Nedirbkite sunkių darbų. Ieškokite ankstesnių klaidų darbe ir jas taisykite, analizuokite savo dalykinius santykius. Pasistenkite įvykdyti senus pažadus, atlikti anksčiau užmestus darbus. Gauti dalykiniai pasiūlymai gali būti naudingi profesionalumui ugdyti, tačiau finansiškai vargu ar apsimokės.

Vėžys (06 22–07 22). Venkite bet kokių ginčų su vadovybe bei klientais, nenorėkite būti protingesni už savo viršininką ir klientus – juk jie visada teisūs... Tad darykite, kas pasakyta, priešingu atveju bus užkirstas kelias tolesnei karjerai (moterims tai itin svarbu atminti). Ne pats geriausias laikas rimtam pokalbiui su mylimu žmogumi – jus gali apgauti. Būkite atsargūs vairuodami, eidami gatve, atidūs darbe – išsiblaškymas, kvaili atsitiktinumai gali nulemti nelaimę.

Liūtas (07 23–08 22). Nors jums palankus metas, rizikuoti nereikia, mat rizikuojantys šiandien tikrai negers šampano... Pasistenkite į svarbią situaciją pažvelgti iš šalies ir nebijokite dvejonių: jos bus naudingos, nes apsaugos nuo paviršutiniško sprendimo. Nors aplinkinius intriguosite, neskubėkite užmegzti naujų pažinčių (ypač romantiškų), taip pat venkite ginčytis ar aklai palaikyti kieno nors nuomonę. Būkite atidesni vaikų šnekoms ir jų draugams – per pastaruosius galimos problemos.

Mergelė (08 23–09 22). Šiandien geriausia likti namie ir netvarkyti svarbių profesinių reikalų (nebent telefonu ir tik su tuo žmogumi, kuriuo pasitikite, kuris jums patinka). Niekur neskubėkite, taip pat venkite ginčų su tėvais, juolab vadovybe. Jei jūsų nuomonės skiriasi, geriau nusileiskite nei užsispirkite. Prisiminkite savo pažadus sutuoktiniui – būtų puiku, jei dalykinius rūpesčius atidėtumėte ir užsiimtumėte šeimos, vaikų reikalais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasistenkite kuo ramiau ir paprasčiau praleisti šią dieną. Gerai baigti kadaise pradėtus darbus, grąžinti skolas. Taip pat neskubėkite patarinėti – pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate. Diena netinkama tvarkyti rizikingus finansinius reikalus – ne viską pavyks apskaičiuoti. Ne laikas žadėti, įsipareigoti – yra pavojus ilgam susikompromituoti, ypač per netikusius partnerius ar dėl įstatymų pažeidimo. Būtina atida kelyje.

Skorpionas (10 24–11 22). Darbų, rūpesčių perteklius, tačiau kad juos įveiktumėte, viską turite daryti patys. Kitaip kalbant, remkitės tik į save, nieko atsakingo kitiems nepatikėkite. Galimos problemos dėl pinigų su užsienio partneriais, dėl sutuoktinio reikalų, kelionės, tačiau šiuo metu nieko nepavyks pakeisti. Šios dienos pažadais bei priesaikomis nevertėtų tikėti. Pasiūlymai, gauti iš užsieniečių, irgi vargu ar pasiteisins. Nepalankus metas teisinėms problemoms spręsti.

Šaulys (11 23–12 21). Tam tikras persilaužimas įvyks, bet būkite atidūs, kad neužbėgtumėte įvykiams už akių. Tiktų tvarkyti skubius, neatidėliotinus reikalus. Ryžtingam, savarankiškam apsisprendimui geras laikas, tik nereikėtų dėl to tartis su aplinkiniais, pasistenkite patys, savarankiškai suprasti, ko jūs siekiate. Tai puiki proga perimti iniciatyvą iš partnerių. Diena nėra palanki viešnagei ar svečiams priimti. Bus didesnė traumų kelyje, svečiuose tikimybė.

Ožiaragis (12 22–01 19). Jei esate įpratę pirma pajusti, o paskui apsispręsti, nemalonumų nepatirsite. Daugiau ilsėkitės, bent jau nesiveržkite prie darbų, nedarykite nieko, ko nesinori, atidėkite, ką galite, kitai savaitei. Jei gausite naudingą veiklos pasiūlymą, šiandien nederėtų duoti galutinio atsakymo. Jei teks bendrauti su vadovybe, būkite konkretūs, kitaip liksite nesuprasti, neišgirsti. Vakarą geriau praleisti namuose – tai netikęs laikas pramogauti, taip pat nusipirkti vertingų daiktų.

Vandenis (01 20–02 18). Niekas nestovi vietoje, svarbus asmuo irgi gali pakeisti nuomonę jūsų (jūsų veiklos) atžvilgiu. Bent jau patys likite ištikimi sau, nekeiskite draugų bei principų. Tik nesureikšminkite dabartinių pokyčių, ir tai pasikeis, praeis. Nerimas, įtampa gali būti perdėti. Stenkitės daugiau laiko būti gamtoje prie tekančio vandens, siekite gerai išsimiegoti, gerkite nervus raminančias arbatas. Būkite atidūs vyresnių draugų patarimams. Galimi rūpesčiai dėl žentų ar marčių.

Žuvys (02 19–03 20). Šiuo metu daug analizuojate, imate daugiau matyti, suprasti – išvystate, kur buvo jūsų asmeninės klaidos, o kur vadovų ar partnerių žioplumas kaltas. Bent dabar jums nereikia jokių patarėjų – reikalo esmę perprantate geriau už kitus. Nesivadovaukite bendromis nuostatomis, ieškokite individualaus kelio. Patartina pabaigti užmestus darbus, jei nenorite patekti į vadovybės nemalonę. Ir būkite atidesni, pagarbesni šeimos, vyresniųjų nuomonei.

lrytas. lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą