Nuotraukos autorius: D.Stankaus nuotr.

Palmira žada palankų pirmadienį: ypač gerai ko nors mokytis

Pirmadienis geras veiklai, kelionėms, taip pat teisiniams, piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Palankūs susitikimai, kelionės. Gerai ko nors mokytis, daryti tai, kas padeda tobulėti profesinėje srityje. REKLAMA Iš sekmadienio į pirmadienį svarbūs tik konkretūs, aiškūs, realūs sapnai. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte, iš karto arba po keleto metų. Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kritų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais. Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį truks finansinė sėkmė), vakare išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus kelionėms, susitikimams su įtakingais, turtingais žmonėmis, susijusiais su užsieniu; palankios spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

 Avinas (03 21–04 20). Pirmadienis tinkamas teisiniams reikalams tvarkyti, palankiai klostysis derybos, tinka tvirtinti svarbius dokumentus.

Jautis (04 21–05 20). Pirmadienis tinkamas darbo reikalams tvarkyti, spręsti atlyginimo ar svarbaus reikalo finansavimo klausimus. Tiks tikrintis sveikatą.

Dvyniai (05 21–06 21). Visa diena sėkminga, kad ir kuo užsiimsite.

Vėžys (06 22–07 22). Tinkamas metas tvarkyti šeimos reikalus, taip pat spręsti klausimus, susijusius su kėlimusi į naują gyvenamąją vietą.

Liūtas (07 23–08 22). Pirmadienis tinkamas svarbiai veiklai bei asmeniškiems pokalbiams, susitarimams.

Mergelė (08 23–09 22). Jei seniai ketinate įsigyti vertingą daiktą, pirmadienį tam ypač tinkamas laikas.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pirmadienis itin sėkmingas, tad nepraleiskite progos susitvarkyti ypač svarbius reikalus.

Skorpionas (10 24–11 22). Nors prasidėjo jūsų lyderystės metas, pirmadienį dar neskubėkite tuo naudotis. Tądien tiks tvarkyti konfidencialius reikalus per tarpininkus.

Šaulys (11 23–12 21). Pirmadienis tinkamas užvilkintiems reikalams tvarkyti, taip pat palankus susitikimams su žmonėmis iš toli.

Ožiaragis (12 22–01 19). Pirmadienis tinkamas svarbiems darbo susitikimams bei susitarimams. Gautus pasiūlymus priimkite.

Vandenis (01 20–02 18). Pirmadienis daug kuo sėkmingas, tad rasite išeitį iš sudėtingos situacijos.

Žuvys (02 19–03 20). Pirmadienis tinkamas skolų, mokesčių, draudimo reikalams tvarkyti.

lrytas. lt informacija

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą