Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien - klaidinantis metas

„Noriu“ ir „galiu“ šiandien susikirs, ir širdies balsas neklausys proto argumentų, kritikos. Tai bus klaidinantis metas, kai iš pirmo žvilgsnio situacija pasirodys geresnė, nei yra iš tiesų, arba atvirkščiai – didelė problema gali būti įvertinta kaip lengvai įveikiamas kliuvinys. Asmeninė pozicija irgi gali nesutapti su aplinkinių, visuomenės, tad neskubėkite reikšti savo nuomonės, nesivelkite į ginčus: jie nebus produktyvūs. Neverta pulti ir prie naujai pasiūlyto dalyko – stigs blaivumo, praktiškumo. Nesusigundykite šios dienos viliojančiais pasiūlymais, ypač jei reikalas susijęs su užsieniečiais, veikla užsienyje, kelione. Beje, kelionėms netinkamas metas, tad jei susiruošite kur nors išvykti, būkite atidūs, kad nepamirštumėte svarbių dokumentų, pinigų ir pan. Nevertėtų niekuo rizikuoti ir muitinėje. Šiandien labiausiai galima nukentėti dėl įvairių taisyklių nepaisymo, ypač dėl įstatymų pažeidinėjimo kelyje. Jei nesate baudų mėgėjai, Kelių eismo taisyklių nepatartina ignoruoti, kaip ir rizikuoti važinėti zuikiu viešuoju transportu. Nepalankus laikas intensyviam protiniam darbui – nesiimkite daug užduočių, dažniau tikrinkite, ką darote, pailsėkite. Tikrinkite gaunamą informaciją, ypač iš užsienio, stenkitės aiškiau dėstyti savo mintis – galite būti neteisingai suprasti. Būkite atsargūs su darbo technika ir dokumentais. Beje, galima nukentėti ir dėl kompetencijos stokos, tad dažniau konsultuokitės su reikalą išmanančiu asmeniu. Ne laikas avantiūroms, netinka kurti ir ilgalaikių planų – vargu ar jums pavyks objektyviai įvertinti savo ir partnerių galimybes. Būkite kuklesni, saugokitės pagyrūnų ir pataikūnų – dėl pasipūtimo, svetimos nuomonės, autoriteto (ypač valdininkų, įvairių pareigūnų, viršininkų) nepaisymo kils įtampa, įsižiebs konfliktai. Nepalanku bus pirkti mobiliuosius telefonus, įvairias transporto priemones. Bus didesnė konfliktų, apgaulių, vagysčių, taip pat traumų (ypač rankų), transporto avarijų tikimybė. Būkite atidesni maisto kokybei – bus jautresnis skrandis, kepenys. Rekomenduojama iškrovos dieta. Svaigalų patartina vengti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį sapnai buvo pranašiški, tačiau pildysis negreit. Puiku, jei regėjote mirusius protėvius, žvaigždes, gėles, medžius. Blogai buvo sapnuoti valgį, svaigalus, gaminti valgį, valgyti, būti nuogam.

Blogas ženklas: ryte pieną išlieti, jei nerastumėte vieno bato ar batas suplyštų, kulniukas nulūžtų, jei dantis nuskiltų, suplyštų drabužis, jei krintantis peilis įsmigtų.

Geras ženklas: rasti peilį, kirvį – sėkmingai išsirutulios paini situacija; susižeisti iki kraujo – laukia skausmingas, bet reikalingas išsiskyrimas.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis iki pavakarės palankus tiek reikalams tvarkyti, tiek bendrauti, pramogauti. Nuo 16 val. 42 min. prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, jis tęsis iki sekmadienio pavakarės, 17 val. 36 min., – šis laikas nebus palankus šventimams.

Avinas (03 21–04 20). Nei priekaištais ir kritika, nei protingais pamokymais ar graudenimu nepažadinsite kito (kolegos, darbdavio, gydytojo, kaimyno, mylimo žmogaus, sutuoktinio) sąžinės ir orumo, nepaskatinsite ambicijų. Galimos apgaulės tvarkant juridinius ir finansinius reikalus, ypač per užsieniečius, – nebūkite patiklūs. Tad daug norėsite – mažai gausite.

Jautis (04 21–05 20). Apgaulinga diena. Verta svarbius reikalus atidėti pirmadieniui. Šiandien pakaks, jei nesikišite (ypač neprašomi) į kitų reikalus ir mažiau jaudinsitės dėl nepatikrintų gandų. Kad ir kokios nemalonios naujienos pasiektų, jau kitos savaitės pradžioje atsiras galimybių išspręsti kilusias problemas. Išaugs traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Būkite atidesni kelyje.

Dvyniai (05 21–06 21). Net jei jums viskas atrodo patikima, nerizikuokite, nepasikliaukite partneriais. Ne viskas šiandien patikima, juolab tikra, – likite kritiški, santūrūs, atsargūs, viską tikrinkite, nesižavėkite gražiais pažadais. Niekur neskubėkite, nesiblaškykite dirbdami su dokumentais ar vairuodami automobilį. Ant nieko nepykite, nieko nekaltinkite, susitaikykite su galima kritika, baudomis.

Vėžys (06 22–07 22). Bus sunku susikaupti, atsirinkti tinkamą informaciją. Geriau nesiimti atsakingų darbų, kitaip galite pakenkti savo profesinei reputacijai, susipykti su kolegomis, šefu. Ne laikas žadėti, įsipareigoti, nebent ilgesniam laikui. Apskritai šiandien galite visko nespėti, tad iš karto tarkitės dėl neapibrėžtų terminų. Išaugs klaidų tikimybė rašant, kalbant, skaičiuojant, vairuojant, dirbant su aštriais instrumentais.

Liūtas (07 23–08 22). Jums seksis. Jausitės pakylėti, būsite energingi, jei ko nors imsitės vieni, puikiai viską atliksite. Tiesa, jokių avantiūrų, ypač su užsieniečiais. Lengvabūdiškumas pasirašant atsakingus dokumentus, vairuojant automobilį gali ilgam sužlugdyti jūsų planus. Būkite atidūs, kad susikaupus nepasitenkinimui neišsilietumėte ant vaikų. Nesiaiškinkite santykių su žmogumi, kurį mylite.

Mergelė (08 23–09 22). Bus svarbu neatsidurti tarp dviejų ugnių, nepainioti dalykinių ir šeimos interesų. Jei tektų neišvengiamai užsiimti pavojingais ar atsakingais darbais, būkite itin atidūs, susikaupę. Nekritikuokite savo šefo ir sutuoktinio. Nedaug pešite, jei mėginsite ginti savo nuomonę ar įsitikinimus. Nepažeidinėkite įstatymų, susitarimų, taisyklių, ypač kelyje. Ginčai su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais brangiai kainuos.

Svarstyklės (09 23–10 23). Ne laikas apibendrinimams, rimtoms išvadoms. Mažiau kreipkite dėmesio į nemalonias arba žavias detales – per jas nesugebėsite išvysti visumos, objektyviai įvertinti reikalo. Geriau nesiimti pavojingo darbo, nepasirašyti svarbių dokumentų. Saugokite pinigus ir asmeninius daiktus. Būtina atida kelyje. Geriau nevairuoti techniškai netvarkingo automobilio. Nepalankus metas pirkti transporto priemones.

Skorpionas (10 24–11 22). Jus bus lengva suklaidinti finansiniuose dalykuose – geriau svarbų sprendimą atidėti kitos savaitės pradžiai. Nors patartina įsiklausyti į daugumos nuomonę, nevertėtų pasiduoti partnerių spaudimui. Netikslinga aiškintis santykių su antrąja puse – bus sunku suprasti vienas kito logiką (nebent jūs kalbėtumėte meilės kalba). Venkite ginčų su bičiuliais. Labiau pasaugokite mobiliuosius telefonus.

Šaulys (11 23–12 21). Nereaguokite į provokacijas, venkite žmonių, reikalaujančių apsispręsti iš karto, – tikrai apsirinksite ir vėliau gailėsitės. Dėl impulsyvumo galite be reikalo iškoneveikti savo vaikus arba sutuoktinį, mylimą žmogų. Būkite atsargūs važiuodami viešuoju transportu, nesiginčykite su bendrakeleiviais, kelių policija – tuomet tikrai patirsite nuostolių. Ne laikas svarbiems susitarimams, ypač su užsieniečiais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Slaptai provokuojanti ir tuo pat metu slegianti diena. Neskubėkite garsiai reikšti savo nuomonės, duoti sutikimo. Tikrinkite gautą informaciją. Neskubėkite ir įtarinėti, ir pasitikėti – tiesiog atidėkite svarbų reikalą iki pirmadienio. Būkite labai atidūs ir susikaupę dirbdami su pinigais, dokumentais, vairuodami automobilį. Patartina anksčiau eiti ilsėtis – vakarėliams dabar netinkamas metas.

Vandenis (01 20–02 18). Neskubinkite įvykių, nekurkite planų. Svarbaus reikalo niekam nepatikėkite, net savo draugams, – netyčia jie gali viską sugadinti. Gali tekti nusivilti kai kuriais bičiuliais, teks net nutraukti ryšį. Beje, jei į jus kreipsis bičiulis pagalbos ar patarimo, neatsisakykite padėti, tačiau neprisiimkite atsakomybės dėl kito sprendimo. Mažiau tikėkite šios dienos draugų pažadais – vargu ar jie bus ištesėti.

Žuvys (02 19–03 20). Nedarykite iš musės dramblio. Esamos problemos nėra tokios didelės, kaip jums atrodo, – jūs linkę jas sureikšminti, išpūsti, kaip ir kelti sau perdėtai aukštus (ar neprotingus) reikalavimus. Venkite ginčų su pareigūnais, viršininkais, nes jūsų nuomonės tikriausiai bus skirtingos. Ir nepamirškite, kad dabar toks metas, kai aplinkiniai bus linkę laikyti jus neteisiais visais klausimais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą