Nuotraukos autorius: 123rf

Ši diena gana sėkminga moterims

Palanki tik pirma dienos pusė iki 13 val. 38 min., o vėliau prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Tad iki to laiko derėtų atlikti visus skubius ir svarbius darbus. Labiausiai tiks tvarkyti piniginius ir turto reikalus. Bus palanku pirkti dovanas. Tiesa, netiks pradėti naujų darbų, tvirtinti susitarimų. Vėliau – painus, apgaulingas laikas, kai lengva suklysti ir patikėti užrašo ant tvoros skaidrumu. Galimi sunkumai ne tik dėl atsiradusio polinkio į iliuzijas, bet ir dėl išaugusio nuovargio, nervingumo, išsiblaškymo. Tad antrą dienos pusę derėtų labiau atsiriboti nuo aplinkinių – tai tas laikas, kai gerų norų vedami nueisite tikrai ne į rojų... Dabar kažkieno kilnios intencijos, skirtos „išgelbėti“ nuo pikto ir kitokios pražūties, gali tik pakenkti. Būkite savarankiški, jei nenorite susidurti su meškos paslaugų sfera.

Antrą dienos pusę išaugs sukčiavimo, melo, vagysčių, aferų tikimybė – pasistenkite likti nuošalyje nuo auksaburnių, siūlančių naujus produktus (projektus, žmones ir t.t.), nuostabius uždarbius, didelį pelną. Nepatikėkite pirmu įspūdžiu, nepasiduokite jums daromam spaudimui ir mokėkite nereaguoti į provokacijas! Derėtų vengti svaigalų, taip pat labiau pasisaugoti apsvaigusių asmenų (nesvarbu, nuo ko). Dėl to gali išaugti konfliktų, nelaimingų atsitikimų, įvairių avarijų tikimybė. Vakaras, beje, netinkamas pramogauti, švęsti. Išaugs apsinuodijimų tikimybė. Šiandien bus svarbu nieko neįžeisti, neužgauti. Ištikimybės partneriškuose santykiuose klausimas irgi taps svarbus.

Ši diena gana sėkminga moterims – bent jau pirmą dienos pusę jų laukia pelnytas gerasis karminis atpildas.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei oras buvo lietingas. Jų reikšmės įprastinės, pildysis greitai.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, įžeisti sutuoktinį, santuokinė neištikimybė, jei dantis nuskiltų, jei sutrūkinėtų namuose koks nors stiklinis daiktas, jei veidrodis sudužtų ar laikrodis sustotų, jei akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei prie jūsų draugiškai prieitų svetimas šuo, jį pašerti, jei jūsų šuo nuo ryto džiugiai loja, rasti žiedą su akmeniu.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis nepalankus svarbiai veiklai, ryžtingiems sprendimams priimti; patartina nešioti geltonų, raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 20). Atsipalaidavimo metas, kai daugiau dėmesio reikėtų skirti ramybės atgavimui. Šiandien nereikia savęs versti imtis sunkių, sudėtingų darbų, o jei būsite priversti, teks ką nors atsakingo daryti, dažniau tikrinkite, ar nėra klaidų. Kad ir kuo užsiimsite, darykite poilsio pertraukas, nes vakarop gali itin pristigti atidumo bei atsargumo.

Jautis (04 21–05 20). Puiki diena, ypač pirma pusė. Tai bus šaunus metas, kai reikia susitikti su svarbiais žmonėmis, galinčiais padėti išspręsti dabartines problemas. O vėliau, po 13 val. 38 min., kai prasidės kritinis laikas, turite progą kai ką sugadinti, jei pasiduosite draugų neigiamai įtakai. Būkite atidesni sveikatai – gali sutrikti virškinimas.

Dvyniai (05 21–06 21). Pirma dienos pusė tinkama spręsti uždarbio problemas, ieškoti papildomų pelno šaltinių. Tiesa, bendraudami su šefu nebūkite kategoriški – geriau žvirblis rankoje. Vėliau geriau atsitraukti nuo svarbių reikalų ir nepasiduoti intrigantų provokacijoms – jie gali pasinaudoti jūsų ambicijomis. Ir mažiau dalykitės su aplinkiniais savo svajonėmis.

Vėžys (06 22–07 22). Puiki diena, tačiau svarbiam apsisprendimui (ypač jie jis susijęs su asmeniniais santykiais) tinkamas metas tik iki 13 val. Deja, vėliau galite nė nepastebėti, kaip jus suklaidins koks nors turintis autoritetą asmuo. Vakare pasisaugokite užsieniečių, nepažįstamų asmenų – per juos galimos apgaulės, vagystės. Beje, ne laikas priimti svečius ar vykti į viešnages.

Liūtas (07 23–08 22). Nepalanki diena, ypač po pietų. Tad mažiau rizikuokite. Ir nesivelkite į azartinius žaidimus – gresia netikėti nuostoliai, praradimai. Galite netikėtai nusivilti draugu, artimu žmogumi – yla iš maišo išlįs. Pirma dienos pusė tinkama tvarkyti mokesčių, draudimo reikalus, spręsti skolų, taip pat alimentų klausimą. Nors tai ir sudėtingas metas, moterims tai gana naudinga diena.

Mergelė (08 23–09 22). Pirma dienos pusė šauni įvairiems susitikimams, deryboms, tiesa, netinkama griežtiems susitarimams – atidėkite tai kitai savaitei. O vėliau neskubinkite įvykių, kritiškiau stebėkite, ką daro kiti. Nemėginkite nieko kartoti – svetimas pavyzdys gali tik viską supainioti. Būkite atidūs, kad vakare nepristigtų kantrybės bendraujant su artimaisiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Esate įsitempę – darbymetis! Tiesa, po 13 val. 38 min., kai prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių, nepatartina nieko sunkaus ar svarbaus imtis. Bus svarbu vakare nesivelti į jokius debatus nei darbe, nei namie, nei svečiuose. Ir nepamirškite dažniau ilsėtis. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite atidesni maisto kokybei.

Skorpionas (10 24–11 22). Kūrybingas metas! Jei jūsų darbas nesusijęs su tikslumu, punktualumu bei kitokiais reglamentais, galite nemažai nuveikti ir sulaukti išties puikių rezultatų. Priešingu atveju turite likti budrūs, kad netaptumėte sukčių, aferistų auka. Jei norite išpažinti savo jausmus, su mylimu žmogumi geriau pasikalbėti pirmą dienos pusę – antrą geriau neaptarinėti jūsų jausmų bei santykių.

Šaulys (11 23–12 21). Niekuo rimtu neužsiimkite – tai poilsio metas, kai verta dirbti nebent savo namuose, spręsti artimųjų problemas. Neatidėliotinus dalykinius reikalus spėkite sutvarkyti pirmą dienos pusę. Šis laikas tinkamas ir vertingesniam pirkiniui namams. Vakare nepatartina vykti į svečius ar veltis į romantiškus nuotykius. Būkite atidūs virškinimui, maisto kokybei.

Ožiaragis (12 22–01 19). Įdomių naujienų bei lemtingų susitikimų diena (ypač moterims). Tiesa, nereikėtų rimtai reaguoti į informaciją bei pasiūlymus, gautus po 13 val. 38 min., kai prasidės kritinis laikas pagal Mėnulio kalendorių. Šis laikas itin palankus pirkti gražius, vertingus daiktus, drabužius, papuošalus sau. Atsargiau kelyje, ypač antrą dienos pusę! Pasisaugokite melagių, sukčių, vagių.

Vandenis (01 20–02 18). Tiesioginės naudos iš šios dienos veiklos nesulauksite. Tačiau jei žvelgsite toliau, suvoksite, kad tai rimtas pagrindas ateities sėkmei. Beje, iki 13 val. neblogas laikas susitikti su skolininkais, pasikalbėti su šefu, nenorinčiu mokėti tiek, kiek jums priklauso. Vėliau bus pavojinga iš vadovybės ko nors prašyti ar su sutuoktiniu aptarinėti jūsų santykius.

Žuvys (02 19–03 20). Labai aktyvus metas – gali pavykti daug ką nuveikti. Iki 13 val. verta imtis kuo svarbesnių darbų, ypač tų, kuriuos turite atlikti vieni ar kuriuose turite vadovauti kitiems. Antrą dienos pusę neverta pirkti vertingų daiktų – išlaidos nepasiteisins. Būkite atidesni, švelnesni artimiesiems bei mylimam žmogui – tuomet tikrai įvyks gerų pokyčių jūsų santykiuose.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą