Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien nereikėtų užmegzti partneriškų santykių ir pasirašinėti bendradarbiavimo sutarčių

Pakaks keblumų, jei būsite užsispyrę, jei imsite ieškoti (tikėtis) teisybės, jei pristigs diplomatiškumo, tolerancijos, mokėjimo nusileisti, įvertinti oponentą – šiandien be rimto pagrindo gali paaštrėti priešiškumas. O bendraujant su konkurentais, su tais, kuriuos laikote savo priešais, nenaudinga manyti, kad jie kvailesni.

Šiandien nereikėtų užmegzti partneriškų santykių ir pasirašinėti bendradarbiavimo sutarčių, taip pat pradėti naujų darbų, reikalų – jie strigs ir nesibaigs kaltinimai „nevykusiam“ partneriui. Tad nederėtų priimti jokių kardinalių sprendimų nei savo veikloje, nei asmeniniame gyvenime. Stigs subtilumo, lankstumo ir geraširdiškumo, tad nesiaiškinkite santykių – nesusikalbėsite, apsigausite. Netinka pirkti trapių, dūžtančių daiktų. Išlieka traumų (dėl kritimo, skubėjimo), autoavarijų tikimybė. Tiesa, šiandien tiks naikinti parazitus (tarakonus, blusas, muses, peles, žiurkes ir pan.). Palanki proga ir mesti burtus ties savo namų slenksčiu siekiantiems pasirinkti. Senovės Persijoje darydavo taip: išėję į lauką, mesdavo burtą (galima monetą, kauliuką ar dar kokį sutartinį daikčiuką) atgal per savo namų slenkstį (prieš tai nusprendę, kuri pusė ką reiškia).

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį reikšmingesni moterims. Jei jos regėjo kovą, mūšį ar ginklus – jų laukia ne tik tam tikra kova, bet ir pergalė, išaukštinimas.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei laikrodis imtų vėluoti ar sustotų, jei šukos sulūžtų.

Geras ženklas: jei laikrodis imtų skubėti, rasti blizgantį metalinį daiktą ar veidrodžio šukę.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis permainingas, tad svarbus saiko jausmas (ypač linksminantis), atida.

Avinas (03 21–04 20). Būsite pernelyg reiklūs aplinkiniams, ypač darbe, tad galite ir be pagrindo nusivilti. Ne laikas iš kitų ko nors reikalauti, tačiau ir patys niekam neleiskite kištis į jūsų dalykinius reikalus (geriau viršininko vengti – vargu ar tai bus naudingas pokalbis), taip pat santykius su antrąja puse. Karštakošiški sprendimai šiuo metu pavojingi. Rizikingam žingsniui tinkamas nebent šeštadienis po pietų arba kitos savaitės vidurys.

Jautis (04 21–05 20). Nepalanki diena, kai kas nors ima ir sugadina nuotaiką, pakenkia savijautai. Vis dėlto erzinsitės dėl niekų. Geriausia niekuo svarbiu neužsiimti, pasistenkite susitelkti į malonius dalykus, kitaip dėl kilusios įtampos galite greitai susipykti su sutuoktiniu, dalykiniais partneriais. Prisiverskite nusišypsoti, linksmai pažiūrėti į jums nesmagias situacijas. Nepraraskite savitvardos, likite kantrūs ir taktiški. Būkite atidesni sveikatai – gali paaštrėti lėtinės ligos.

Dvyniai (05 21–06 21). Galimi sunkumai darbe, tik neskubėkite savo protesto demonstruoti šefui – bus dar blogiau: vargu ar pavyks ką nors paaiškinti ar įtikinti savo ketinimų teisingumu. Ir nesistenkite ko nors paskubinti, nurimkite – vilkinimas neišvengiamas. Nebendraukite su žmonėmis, siekiančiais iš jūsų naudos, – tokių apsimestinių draugų šiandien gali atsirasti.

Vėžys (06 22–07 22). Ne laikas svarbiems dalykiniams susitikimams, pokalbiams su vadovybe. Nesklandumai bendraujant gresia ir su artimaisiais, mylimu asmeniu, sutuoktiniu (būsite linkę kalbėti pakeltu tonu, karščiuotis). Patartina mažiau reikšti savo nuomonę, nieko nežadėti nepagalvojus (pirmas įspūdis klaidingas) ir nepasirašinėti atsakingų dokumentų. Labiau pasisaugokite vagių darbe.

Liūtas (07 23–08 22). Nors aplinkybės verčia išvysti nemaloniąją gyvenimo pusę, tai padės suprasti svarbius dalykus, ieškoti išmintingų būdų esamoms kliūtims nugalėti. Nepirškite visiems savo nuomonės (ypač kolegoms ar sutuoktiniui), nes jums svarbūs žmonės pasielgs atvirkščiai. Išaugs traumų tikimybė kelyje ar kur nors svečiuojantis, tad būkite atsargesni keliaudami, saikingesni pramogaudami.

Mergelė (08 23–09 22). Sunki diena. Nieko nedarykite supykę ar iš noro įrodyti priešingą tiesą, nors aplinkiniai jus gali provokuoti. Jei esate neteisūs – pripažinkite tai ramiai, jei matote, kad klysta artimas žmogus, jūsų vaikai, kuo ramiau, paprasčiau pareikškite savo nuomonę (ir nebauskite jų). Galimi konfliktai dėl senų skolų ar vaikų išlaidų. Nepatartina jiems duoti pinigų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Būsite priversti spręsti seną konfliktą, ieškoti būdų skoloms grąžinti, skubėti atlikti nebaigtus darbus. Itin svarbu siekti abipusio supratimo su partneriais, kolegomis bei šeimos nariais. Tai nepalanki diena bendrauti, aktyviai veiklai, karjeros reikalams tvarkyti. Kad ir kokias problemas teks spręsti, likite diplomatiški, nes tik gražiuoju pavyks susitarti jums svarbiu klausimu.

Skorpionas (10 24–11 22). Nesiimkite atsakingų darbų, reikalaujančių tikslumo bei atsargumo, nes gresia nuostoliai. Labiau pasaugokite sveikatą, būkite itin atidūs maisto kokybei. Galimos nesėkmės, traumos dirbant su aštriais instrumentais, karštais daiktais. Labiau pasaugokite darbo instrumentus. Ir būkite kantresni sutuoktinio poreikiams, skoniui. O jei sugalvosite pavyduliauti, būkite pasiruošę, kad išprovokuosite skyrybas.

Šaulys (11 23–12 21). Geri norai, žavūs planai gali būti tas masalas, kurį prarijus daug netenkama, tad mažiau svajokite, likite realistai, nesivelkite į avantiūras. Stenkitės mažiau norėti, kukliau gyventi. Ir nesugalvokite spręsti meilės problemų atsisakydami mylimo asmens – ne laikas ir skubinti mylimąjį (-ą) lemtingam žingsniui (santuokai). Būkite kantresni bendraudami su vaikais.

Ožiaragis (12 22–01 19). Nieko rimto darbe nesiimkite, juolab nesiaiškinkite santykių su viršesniais kolegomis, šefu. Nepasiduokite įkalbinėjimams, nekreipkite dėmesio į apkalbas. Didesnė įvairių avarijų tikimybė buityje bei kelyje. Būkite nuoširdesni bendraudami su artimaisiais – užjauskite juos (ypač mamą). Šiandien patartina daugiau laiko praleisti namie – puiku būtų jau dabar pradėti savaitgalio poilsį.

Vandenis (01 20–02 18). Kuo labiau skubėsite, tuo labiau vėluosite – nesistenkite greitai nuvykti ar žaibiškai reikalą sutvarkyti. Savo žodžius irgi derėtų labiau apgalvoti – karštakošiškai nieko nežadėkite ir nepagalvoję nepasirašinėkite. Ir nepasikliaukite tarpininkais (ypač piniginiuose, turto reikaluose), savo darbų taip pat niekam nepatikėkite. Netikęs metas užmegzti ir naujas pažintis.

Žuvys (02 19–03 20). Nesiimkite radikalių veiksmų – už parodytą iniciatyvą teks mokėti asmenine laime, patirti nuostolių. Deja, šiandien greitai susierzinsite, supyksite, jums nebūdingai užsiplieksite. Darbe profesinės, finansinės problemos atrodys didesnės, nei yra iš tiesų, o namuose visi neįtiks. Galimos problemos dėl mokesčių, skolų ar nesantuokinės neištikimybės.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą