Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien itin svarbu saikas

Šiandien itin svarbu saikas, ko nors rimto imkitės tik pasvėrę, ar norite ilgam įsipareigoti. Dažniau tarkitės su reikalą išmanančiais specialistais – verta išklausyti kitų nuomonę, ypač išsakytą skeptiko.

Atida smulkmenoms bus itin svarbi, tiesa, jei sureikšminsite vienadienę naujieną, įvykį, galite rimtai susipainioti ir apsigauti. Pažvelkite į tai, kas dabar vyksta jūsų gyvenime, iš toliau, aukščiau, įvertinkite kitu aspektu. Nesikrimskite dėl patiriamų nesėkmių ar dėl to, kad esate priversti atsisakyti komforto, privilegijų, naudos: šios dienos aukos netuščios – jei tik pažvelgsite toliau į ateitį, suvoksite, kaip svarbu norus, poreikius kartais paaukoti ar bent kiek apriboti dėl ateities. Godumas, kaip ir pataikavimas draugams, – blogas patarėjas. Turėkite savo nuomonę, neišduokite idealų – būkite laisvi ir dvasingi. Dalykiniuose reikaluose, ypač susijusiuose su finansiniais dalykais, turtu, galima painiava – nebūkite patiklūs, viską tikrinkite. Derėtų vengti neapgalvotų pažadų, skubotų įsipareigojimų, impulsyvių sprendimų. Siekite aiškumo, konkretumo. Šiandien derėtų vengti intrigantų, liežuvautojų, taip pat jums nemalonių asmenų – ginkitės nuo neigiamos pasaulio įtakos. Ir neįsimylėkite iš pirmo žvilgsnio – tai baigsis įvairiais nemalonumais, apie kuriuos nė nenutuokiate. Vakaras nepalankus audringai švęsti, pramogauti. Labiau pasisaugokite apsvaigusių asmenų. Patys irgi venkite svaigalų. Bus didesnė vagysčių, apgaulių, nelaimingų atsitikimų per skubėjimą, neatidumą ir transporto avarijų tikimybė. Šįryt 8 val. 43 min. Venera įeina į Vandenio ženklą ir judės juo iki sausio 13 d. Kai Venera Vandenyje, finansų, turto srityje bus daugiau rizikuojama, eksperimentuojama ir kitokiais būdais mėginama laimė. Jausmų srityje permainų laikas – meilė netikėtai virs draugyste, o draugystė – meile. Tie, kurių nebeįmanoma išlaikyti, pabėgs. Suirs asmeninę laisvę varžantys santykiai, jų vietoje atsiras nauji. Venera Vandenyje kviečia ne tik pamilti laisvę, bet ir ją suteikti sau bei artimiesiems. Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus – tai pergalė, išaukštinimas. Sapnai reikšmingesni moterims.

Blogas ženklas: išsitepti, paslysti, jei batas suplyštų ar kulnas nulūžtų – nuostoliai, šeiminės nesėkmės, jei užpultų šuo ar katė – šeiminiai nemalonumai.

Geras ženklas: rasti atsitiktinai vaikišką žaisliuką, medinį daiktą, pieną netyčia išlieti – skalsa namuose, geros permainos šeimoje.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus uždaram šeimos poilsiui.

Avinas (03 21–04 20). Galvokite, ką, su kuo ir apie ką kalbate. Mažiau žadėkite, venkite girtis. Šiandien vienu neatsargiu žodžiu galite įgyti slaptų priešų, kurie vėliau, pasitaikius progai, kirs. Ieškokite patikimo sąjungininko, įžvalgaus pagalbininko, patarėjo. Galimos juridinės, finansinės problemos. Įstatymus pažeidinėti pavojinga. Likite taktiški bendraudami su antrąja puse.

Jautis (04 21–05 20). Stenkitės atidžiau atlikti savo kasdienes užduotis – galimos kvailos, nelemtos klaidos, dėl kurių vėliau gali nukentėti jūsų atlyginimas. Ir būkite atidesni, kaip vertinate jus supančius žmones, – jei neigiamai, vadinasi, šiuo metu jūsų dvasinė būklė niūroka. Na, o jei žavitės aplinkiniais – puikiai sutariate su savimi, esate darni asmenybė.

Dvyniai (05 21–06 21). Prasideda geros permainos. Tik neskubinkite įvykių, nesiveržkite bėgti garvežio priekyje. Ši diena sąlygiškai gera. Ieškokite naujų būdų, nepanaudotų rezervų tikslui pasiekti, tik likite realistai. Neįtarinėkite jus mylinčio asmens, taip pat nesistenkite sužinoti visos teisybės. Bendraudami su vaikais neleiskite jiems meluoti, jūsų apgaudinėti.

Vėžys (06 22–07 22). Būkite dosnūs. Ir dažniau prisiminkite praeitį, kadaise patirtus įspūdžius, gautas gyvenimo pamokas. Gilinkitės į šeimos patirtį, tradicijas. Nesiginčykite su artimaisiais – jie geriau už jus orientuosis situacijoje. Nepalanki diena aktyviai veiklai. Vakaras geras ramiam šeiminiam bendravimui ir visai netikęs romantiškiems nuotykiams.

Liūtas (07 23–08 22). Taps svarbūs partneriški ryšiai. Vieni nesiimkite nieko rimto. Ir nesistenkite paskubinti įvykių – jums seksis, jei viską darysite ramiai, jei paisysite savo nuojautų. Nepasikliaukite sėkme – viską darykite gerai, kad nereikėtų remtis laimingu atsitiktinumu. Nepalankus metas svarbioms finansinėms operacijoms, netinka pinigų skolinti, investuoti. Stiprinkite sveikatą.

Mergelė (08 23–09 22). Aktyviai veiklai, ryžtingam reikalų tvarkymui neblogas laikas. Vis dėlto būkite pasiruošę netikėtumams, nemalonioms naujienoms, reikalų stabdymui. O svarbiausia bus atida, tad žiūrėkite, kur važiuojate, nes atsidursite, kur žiūrite! Vakare pasistenkite nesigilinti į jokias problemas ir eiti anksčiau ilsėtis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Sėkmės ir džiaugsmo padaugės. Ims atsiskleisti jūsų asmeninis žavesys. Gali tekti (ir tai gera proga) nemažai išleisti savireklamai, prestižiniam renginiui, susitikimui su įtakingais asmenimis. Nesitikėkite iš šios dienos tiesioginės naudos. Bus svarbu stiprinti ryšį su dalykiniais partneriais, taip pat įtikinti šefą savo profesionalumu.

Skorpionas (10 24–11 22). Trūks ryžto ir valios, bet tai į naudą, nes būsite gana įtaigūs, patiklūs ir nesunkiai įsivelsite į abejotinus reikalus, patikėsite apgaule, melu. Ne laikas lemtingam žingsniui tiek tvarkant reikalus, tiek asmeniniame gyvenime. Na, o tikrasis džiaugsmas ir laimė bus jūsų namai, šeima. Skirkite artimiesiems, savo antrajai pusei kuo daugiau laiko.

Šaulys (11 23–12 21). Smagių susitikimų, intriguojančių naujienų metas. Bet neskubėkite žavėtis naujais pasiūlymais, nesusiviliokite naujomis galimybėmis – tai gali būti spąstai. Kita vertus, nieko nekritikuokite – gal tai jūsų pačių problema? Vakarą skirkite artimiesiems: mėginkite suprasti, ką esate skolingi savo šeimai. Nepatartina veltis į naujus romantiškus nuotykius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Situacija gali pasirodyti geresnė, nei yra iš tiesų. Darykite tai, ką gerai žinote, o naujuose dalykuose neeksperimentuokite. Tai gana apgaulingas metas – nepervertinkite savo galimybių, nerizikuokite garbe ir turtu. Svarbių sprendimų finansų srityje ar karjeroje kol kas nepriimkite, nors šiuo metu galite būti skubinami.

Vandenis (01 20–02 18). Pasijusite smagiau, į pasaulį imsite žvelgti optimistiškiau. Ateis sėkmė, viskas taps lengva ir miela. Vis dėlto neapsigaukite. Tai labai dvilypė diena, kai galima gauti visai ne tą rezultatą, koks buvo apskaičiuotas. Tvarkykite reikalus neskubėdami, atidžiai įsigilindami į reikalo esmę. Galimos apgaulės per įtakingus asmenis, pareigūnus. Būkite apdairūs, jei teks tvirtinti susitarimus, sandorius.

Žuvys (02 19–03 20). Sudėtinga vertinti dabartinę situaciją – ji išties sunkoka. Ne laikas konfliktams, santykiams aiškintis. Taikykitės su priešais, siekite susidraugauti su tais, kurie jūsų nemėgsta. Nepriimkite atsakingo sprendimo nepasitarę su kolega, šefu, partneriu, taip pat sutuoktiniu. Ir neskubėkite patarinėti, pamąstykite apie atsakomybę, kurią prisiimate. Venkite žadėti, įsipareigoti.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą