Nuotraukos autorius: 123rf

Šiandien venkite skubotų sprendimų

Trečiadienį pasijusite aktyvesni. Nors diena bus daug kuo palanki, venkite skubotų sprendimų. Darbe tiks imtis sudėtingų užduočių, tačiau būkite susitelkę, nepraraskite atidos. Kita vertus, tai proga paskubinti įvykius, tiks imtis užvilkintų darbų. Palanku atnaujinti profesines žinias.

Iš antradienio į trečiadienį sapnai pranašiški. Buvo palanku regėti grybus – sveikata, turtas, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia, valgyti vaisius, daržoves – šaunios pažintys, pagalba, plaukti – išsivadavimas iš priklausomybės. Tačiau blogai buvo sapnuoti gyvates, drakonus, plaukus kirpti – gresia liga.

Blogas ženklas: netyčia sulyti – apsaugos praradimas; veidrodį sudaužyti – vienatvė; jei saga ištrūktų – galite susirgti; jei durų užraktas sugestų, raktą sulaužyti ar pamesti – gresia nuostoliai, skurdas, artimo žmogaus, draugo mirtis.

Geras ženklas: ryte išėjus iš namų išgirsti vaikų juoką, išvysti juos žaidžiančius – pinigai, turtas; dažnai nustebti – laimė; jei paukštis į namus įskristų – laukia maloni staigmena; jei nuo ryto giedras dangus.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis gana apgaulingas – svarbių reikalų tvarkymui derėtų tinkamai pasiruošti; palankios spalvos – melsva, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 20). Gali tekti atidėti sumanymą, nes artimieji nesutinka su jūsų nuomone. Nepatartina šiomis dienomis daug norėti ir daug siekti, tvarkyti dalykinių reikalų.

Jautis (04 21–05 20). Patartina vengti ginčų, o kilusias problemas spręsti gražiuoju, ypač su viršininku, antrąja puse, taip pat kaimynais. Ir atidžiau klausykitės, įdėmiau stebėkite – galite išgirsti naudingos kritikos, svarbią pastabą, patarimą.

Dvyniai (05 21–06 21). Neskolinkite didelių pinigų ar brangių daiktų, vertingos technikos, darbo instrumentų – svetimas žmogus gali netyčia juos sugadinti. Gilinkitės į tikruosius savo ir šeimos poreikius, tesėkite šeimai duotus pažadus.

Vėžys (06 22–07 22). Rizikuoti galima tiems, kurie nepasiduoda azartui, moka laiku sustoti. Tai svarbu ne tik tvarkant reikalus, bet ir bendraujant, ypač su mylimu žmogumi. Būsite labai nekantrūs, nekorektiški – savo nepasitenkinimą galite išlieti ant artimųjų, draugų.

Liūtas (07 23–08 22). Niekur neskubėkite, nieko nesiekite jėga. Ir neleiskite sau nuliūsti – būsite linkę krimstis dėl kiekvienos menkos nesėkmės. Tad nedrumskite savo ramybės rūpesčiais – pamirškite laikinai viską. Stenkitės mažiau dirbti, daugiau ilsėtis, anksčiau eiti miegoti.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienį pavyks nuveikti tai, kas anksčiau nepavyko, susisiekti su žmonėmis, kuriuos sunku pagauti. Būkite dėmesingesni ne tik draugams, bet ir artimiesiems – jie gali būti prislėgti dėl susikaupusių nuoskaudų.

Svarstyklės (09 23–10 23). Svarbesnius reikalus atidėkite trečiadieniui.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį atsiras daugiau aiškumo, aplinkiniai irgi taps supratingesni ir geranoriškesni, ir diena bus tinkama svarbesniems pokalbiams, susitarimams, ypač su užsieniečiais.

Šaulys (11 23–12 21). Nepykite ant sutuoktinio – jis nekaltas, kad jums negera. Galimos priverstinės išlaidos, netikėtos baudos. Aplinkybės gali versti spręsti skolų, mokesčių problemas. Ne viskas sklandžiai klostysis su mylimu žmogumi – ne laikas aiškintis santykius.

Ožiaragis (12 22–01 19). Galite sužinoti ne visai korektiškos informacijos apie juos – neskubėkite patikėti. Bendraudami su antrąja puse stenkitės dažniau patylėti, nusileisti, per daug neišsipasakoti – vargu ar būsite išgirsti ir sulauksite reikiamo emocinio atsako. Didesnė traumų tikimybė.

Vandenis (01 20–02 18). Dabar naudinga spręsti senus konfliktus darbe, taikytis su kolega. Dėl niekų nesipykite ir su vaikais – jiems reikia jūsų palaikymo. Stiprinkite savo sveikatą – tinkamas laikas rinktis dietą.

Žuvys (02 19–03 20). Meilės pasimatymai bus palankūs, jei neketinate priekaištauti mylimam žmogui ir kelti reikalavimų. Ultimatumų taktika irgi gali nuvilti, tad nereikėtų siūlyti mylimam asmeniui rinktis tarp jūsų ir kurio nors kito asmens ar svarbaus reikalo. Būkite atidesni vaikų šnekoms – jie gali sakyti ne visą tiesą.

lrytas.lt inf. 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą