Palmiros horoskopas trečiadieniui, liepos 1 d.

Trečiadienis iki 17 val. 42 min. – karminio atpildo metas, kai gauname tai, ką esame užsitarnavę.

Tai gali būti reikšmingas metas finansiniuose reikaluose – galimi svarbūs postūmiai. Tinka imtis svarbių, atsakingų arba įstrigusių reikalų. Gerai veikti bendrai – kolektyvinės pastangos duos puikių vaisių. Kita vertus, tai svarbus metas vadovaujantiems asmenims – geras laikas labiau vienyti pavaldžius žmones, siekti didesnės valdžios, įtakos.

Pasistenkite sutvarkyti svarbius, ypač skubius, reikalus, nes atidėti rytdienai jie kuriam laikui įstrigs.

Šiomis dienomis išaugs gaisrų, sprogimų tikimybė. Būkite atidesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis, dirbdami, sportuodami aukštyje. Ne pats geriausias laikas šokinėti ant batuto ar iš didelio aukščio į vandenį. Labiau pasaugokite stuburą, kelius.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį nelabai reikšmingi, nebent regėjote ką nors ryškaus, įsimenančio. Gerai išvysti ugnį, šviesos srautą, žuvį, medžius, vilkėti sapne prabangius drabužius, kailius, kepures. Knygą sapnuoti ar ką nors rašyti – nauji draugai, moteriai – susitikimas su sau skirtuoju. Blogai vandeniu plaukti – gresia negera priklausomybė, pamesti raktus, būti miške, savo namą sapnuoti, stogu vaikščioti, regėti nukirstą, išrautą medį – apsaugos praradimas.

Blogas ženklas: jei namuose gyvūnas susirgtų ar nugaištų, jei jus užpultų naminis gyvūnas.

Geras ženklas: sveiki gyvūnai namuose, jei svetimi gyvūnai jums reikš simpatijas.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis itin palankus moterims, jis neblogas susitikimams, pažintims atnaujinti, taip pat nedidelėms kelionėms; tinkamos spalvos – sidabrinė, oranžinė.

Avinas (03 21–04 20). Kad kas nors imtų keistis jūsų naudai, ar ne laikas atsikratyti susikaupusio balasto? Stenkitės viską įvertinti ramiai ir blaiviai. Jei matysite, kad prarandate savitvardą, geriausia laiku išeiti iš žaidimo.

Jautis (04 21–05 20). Trečiadienis smagesnis – pavyks pakeisti svarbius dalykus savo naudai. Tai puikus laikas kovai už savo principus ir jausmus. Palanki proga derėtis su darbdaviu dėl geresnių darbo sąlygų, didesnio atlyginimo.

Dvyniai (05 21–06 21). Ypač trečiadienis tinkamas ieškoti sąjungininkų, kaip ir vykdytojų. Kita vertus, nepasikliaukite tais, kurie anksčiau jus yra nuvylę. Įkvėpti jus bus lengva ir jums seksis (jei palaikys artimieji), tačiau nesiimkite didelių ir sunkių darbų. Verta esminį dėmesį skirti jausmams bei mylimam asmeniui.

Vėžys (06 22–07 22). Trečiadienį drąsiai imkitės iniciatyvos – jūsų pastangos nenueis veltui, naudingai išsispręs svarbus klausimas. Tai kūrybingas metas, kai verta imtis kuo aktyvesnės veiklos. Gera proga ką nors didelio nuveikti namuose kartu su vaikais.

Liūtas (07 23–08 22). Trečiadienis palankus tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamojo turto, žemių įsigijimu. Tinkamas metas imtis ką nors taisyti, remontuoti namuose. Palanku nupirkti namams vertingų daiktų, baldų, buitinės technikos.

Mergelė (08 23–09 22). Trečiadienis ramesnis – pavyks rasti greitus ir paprastus sprendimus. Tinkamas laikas susitaikyti (ne tik su priešais, savo sąžine, bet ir su mylimu žmogumi), taip pat bendradarbiavimui užmegzti. Palanku susitikti su svarbiais, įtakingais asmenimis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trečiadienis naudingas – tai tinkamas laikas materialinėms problemoms spręsti, socialiniams reikalams tvarkyti. Nepraleiskite progos pakalbėti su vadovybe dėl jūsų uždarbio perspektyvų. Palankus metas gerai parengtiems finansiniams susitarimams. Tinka įsigyti vertingų daiktų.

Skorpionas (10 24–11 22). Trečiadienį apgalvota rizika pasiteisins. Palankus metas tvarkyti svarbius reikalus, spręsti ne tik dalykines, bet ir asmenines problemas. Šiuo metu daug ką pavyks sutvarkyti – jus rems įtakingi žmonės, kolektyvas.

Šaulys (11 23–12 21). Tai bus puiki proga tvarkyti atsakingus reikalus, spręsti profesines problemas, tik pirma susiraskite patikimų sąjungininkų, tarpininkų. Nors svarbus reikalas gali susitvarkyti ir savaime, be aktyvių jūsų pastangų.

Ožiaragis (12 22–01 19). Trečiadienį, kad ir kad kuo užsiimsite, būsite puikiai įvertinti aplinkinių, tai taps plėtros pagrindu. Gera diena vykti į keliones, užmegzti naujų pažinčių.

Vandenis (01 20–02 18). Trečiadienį parodykite, ko esate verti. Tinka tvarkyti svarbius darbo reikalus. Palanku pirkti darbo technikos, pradėti remontą.

Žuvys (02 19–03 20). Trečiadienį imkitės spręsti aktualiausias problemas. Jums pakaks išminties, sėkmės ir asmeninio žavesio, tad elkitės drąsiai, likite atkaklūs. Palanku tvarkyti reikalus, susijusius darbu užsienyje ar bendradarbiavimu su užsieniečiais.

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą