Tikras skanumėlis pusryčiams – omletas su lašiša

Oras nesustabdomai šyla. Pagaliau! Ar yra kažkas, kas be ilgėjančių dienų, sietųsi su pavasariu labiau nei pažadai maitintis sveikiau ir išalkus neryti visko, kas papuola po ranka?

Aš – ne išimtis, vis dažniau, paprastai kramtydama kokią ketvirtą ar penktą riešutų sviestu įdarytą datulę, susimąstau apie artėjantį maudymosi kostiumėlių sezoną. Žinau, kad net nepajusiu, kaip balandis persiris į birželį. Ir kas keisčiausia – būdama namuose pradėjau žiūrėti ką valgau, atsirado ir pusryčiai, ir vėl grįžau prie protarpinio valgymo. Žinau, viskas vėl grius kai grįšiu į darbą, bet dabar leidžiu sau mėgautis gyvenimu. Pusryčių idėja, kuri man labai patinka ir gaminu dažnai sau.

Omletas su lašiša

Reikės:

2 kiaušiniai;

1 šaukštas „Philadelphia“ sūrio;

1/2 trumpavaisio agurko;

50 g rūkytos lašišos;

pagal skonį druskos. 

Gaminimas: 

Kiaušinius išplakame su druska ir pilame į įkaitintą keptuvę ir iškepame omletą per visą keptuvę. Išimame iš keptuvės ir ištepame sūriu. Dedame juostelėmis pjaustytą agurką, lašišą ir susukame suktinuką. Perpjauname per pusę. Skanaus! 

lrytas.lt informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą