Meras pasveikino daugiavaikę motiną

 


Minint Tarptautinė šeimos dieną Alytaus rajono savivaldybės meras Algirdas Vrubliauskas aplankė Punios seniūnijoje Padvariškių kaime gyvenančią Marijoną Ražanauskienę ir už atsidavimą šeimai įteikė padėką.

M. Ražanauskienė su vyru Vaclovu užaugino septynis vaikus – tris dukras ir keturis sūnus. Būtent šios motinos kandidatūrą šiais metais savivaldybė teikė LR Prezidentei Daliai Grybauskaitei dėl apdovanojimo ordinu „Už nuopelnus Lietuvai“.

Rajono meras A. Vrubliauskas pasveikino moterį Tarptautinės šeimos dienos proga ir įteikdamas padėką palinkėjo stiprios sveikatos, dvasinės ramybės, gražių dienų vaikų, vaikaičių apsuptyje „Užauginusi ir dorai išauklėjusi septynis vaikus jūs esate pavyzdys visoms motinoms“,- kalbėjo A. Vrubliauskas.

Daugiavaikę motiną pasveikino ir Punios seniūnas Gintautas Laukaitis. Jis pasidžiaugė jog būtent šioje seniūnijoje gyvena M. Ražanauskienė. Pasak seniūno, už darbštumą, santūrumą, nuoširdumą, sąžiningumą ji gerbiama ir vertinama kaimynų bei kaimo bendruomenės.

Pati Marijona neslėpė jaudulio. Jaudinosi ir tą dieną, kai buvo apdovanota LR Prezidentės, apsilankius rajono merui. Tačiau pasak moters, didžiausias džiaugsmas, kai aplanko vaikai, vaikaičiai ir provaikaičiai.

M. Ražanauskienę vaikai ir vaikaičiai lydėjo į Prezidentūrą, dvi dukros buvo šalia mamos ir ją aplankius rajono merui A. Vrubliauskui. M Ražanauskienė gyvena viena, o vaikai aplanko kiekvieną dieną.

 

 

Alytaus rajono savivaldybės informacija

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą