Šventinis mažųjų susitikimas su Kalėdų seneliu

Nors gražiausios metų šventės jau prabėgo, tačiau tarpušventis – puikus metas susitikti, sveikinti vieniems kitus, džiaugsmingai leisti laiką su šalia esančiais ar net sutikti Kalėdų senelį. Paskutinį šių metų penktadienį į Lazdijų kultūros centrą, kuriame vyko tradicinė šventinė popietė, susirinko savivaldybės darbuotojai kartu su savo vaikučiais.

Šventėje dalyvavęs Lazdijų rajono savivaldybės meras Artūras Margelis džiaugėsi matydamas gausiai susirinkusius mažuosius, dėkojo tėvams, kad augina patriotišką, atsakingą jaunąją kartą ir visiems linkėjo: „Lai Jūsų namuose niekada nepristinga laimės, meilės ir geros sveikatos. Be to, visiems mažiesiems linkiu, kad kitai metais tėveliai padovanotų broliukus arba sesutes“.

 

Lazdijų rajono savivaldybės administracijos darbuotojų mažylius sutiko ir visą popietę džiugino Raganiukės teatro aktoriai, kurie pristatė šventinę koncertinę programą „Kalėdų burtai“. Drąsiausi mažyliai kartu su profesionaliais aktoriais suvaidino visiems gerai žinomą pasaką Raudonkepuraitė ir tapo tikromis teatro žvaigždėmis. Šis interaktyvus Raganiukės teatro spektaklis–žaidimas buvo nuotaikinga ir išradinga klasikinės pasakos interpretacija, kuri nukėlė mažuosius žiūrovus ir jų tėvelius į užburiantį Kalėdinių stebuklų mišką.

Nors vaidinti buvo įdomu ir linksma, tačiau nuoširdžiausios šypsenos mažųjų veidus papuošė pamačius atskubantį Kalėdų senelį su pilnu maišu dovanų. Netrukus vaikučiai galėjo seneliui pasakyti gražiausius eilėraščius, sudainuoti linksmiausias daineles, kurias repetavo ir ruošė beveik visus metus. Senelis įteikė mažiesiems saldumynus, o savivaldybės meras Artūras Margelis padovanojo vyresniesiems po kepurę, o mažiausiems - žaisliukus.

 

 

Komentarai

Komentarų nėra

Parašykite komentarą